Zemunska gimnazija

urosh91:
:D :D e matora druga su to vremena bila :D nisu deca mogla da sede ko debili ceo dan za kompom :oops: jbga ti si ishla u matematichku pa normalno da si bila brzha od mnogih dechaka poshto su vecina verovatno samo sanjala da postanu ''tesle'' :D i bavila se knjigom a nikako sportom ;) ....e a smejurija je kad vince ocenjuje,on lik samo cepa 2...najjache kad neke likove po 5 min masira za dvojku ...i onda kazhe proshao si :D
Koje si odeljenje, :confused: i ja idem u gimnaziju. Prva sam godina, prirodni smer. A ti?

Ma probaj limewire, ja sve pesme odatle skidam.
Mi jos nemamo kontrolni, a za roditeljski necu reci. Takodje nisam kevi pokazao papir sa ocenama.
Super je ona keva, ali mi kaze da budem odlican :S
ja je gledam i kazem : kevo ovo je zemunska
ona kaze : kako su drugi odlicni?
ja kazem : ta deca nemaju zivot kevo

Ma da onaj lik iz tokio hotel ima sise, bio bi mi najjaca riba koju sam ikad video. Ali ozbiljno....
trebalo bi da slusate malo normalnije likove nego TH. A ni normalnih likova danas nema, sve grandizovano, izkomercijalizovano...kuku...nema covek danas nista ni da slusa. Meni su sve pesme na kompu starije od 10 godina :D

Tokiohotelchanin?! pa ovo je potop ljudi moji!
ma ok je robbie, ali mu ne valja sto se proziva sa ovima mojima :D :D . Ok su mu pesmice, ali je lik mnogo ekscentrican, neskroman...otkud znam....ne valja to za muzicara. Naravno, danas je fora da lik bude bas takav, ali meni se to ne svidja

pa sad cu da indentinfikujem urosa, svejedno, oba urosa su sa levog krila skole, a ja ionako sa tog levog krila skole skoro nikoga nisam u zivotu video :D
hmm, hteo sam da idem metodom eliminacije, ali vidim da su oba urosa prirodni smer.
Ti si ili iz jelkinog razreda, ili si sa grujom , nedom i ortacima iz 38og u razredu :D

@it's you
jeste, to sam ja , krsta I10

Back