Zemunska gimnazija

urosh91:
uffff lepo sam ja rekao,danas sam se naspavao i mogu da orgijam celu noc :lol: :lol: al neshto me umor stigo pa idem na spavanjac :P.....
des druzhe it's me ! :P pa ovaj, kako da ti kazhem, ja idem u 1/13 ....to ti je jedno specijalno odeljenje, gde idu samo posebni sluchajevi :D mi smo opshti smer :P a koje si ti ? kod nas je ovde obichaj kad dodjesh da ostavish ime,odeljenje,broj patika/cipela,i kazhesh neshto o sebi :P a sad da te chujemo ?!?!
matoraaaaaaaaaa, ti si neka cool kewa :P ova moja ne zna ko su oni a ti seko celu biografiju :P
Ja sam I/6 a ime sam zaboravio/la koje si ti ne postoji I/13 :)

urosh91:
sad sam gledao horor film ''Kletva'' i us*o sam se ko pichka....auuuu kako su bolesni ovi japanci....jbte oni nadju dete od 5 god ,a mali izgleda da se u*eresh....de nalaze tako izbezumljenu decu da mi je znati
Izvinjavam se shto se mesham... Ali pored onoliko ljudi, a svi izgledaju LOL, mora se natji bar nekoliko miliona koji su izbezumljeni! :lol: ;)

Auu.....al ste vi PUKLI!!!!!!!!!!!!
Nego,ja sam u zescem bedaku!!!!!!!!!!!!!
Moja retardirana razredna je ZABORAVILA ili IZOSTAVILA DA MI KAZE DA JE MOJA SAGLASNOST ZA VISU I TA SRANJA I_S_T_E_K_L_O!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tako da su mi odbili zahtev za vadjenje vize i sutra moram da vadim novo sranje i da im nosim u jbnu grcku ambasadu!!!!!!!!!!!!!!
I,da,UBICU JE PRVI DAN SKOLE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!GLUPACA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dadaNo5:
Auu.....al ste vi PUKLI!!!!!!!!!!!!
Nego,ja sam u zescem bedaku!!!!!!!!!!!!!
Moja retardirana razredna je ZABORAVILA ili IZOSTAVILA DA MI KAZE DA JE MOJA SAGLASNOST ZA VISU I TA SRANJA I_S_T_E_K_L_O!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tako da su mi odbili zahtev za vadjenje vize i sutra moram da vadim novo sranje i da im nosim u jbnu grcku ambasadu!!!!!!!!!!!!!!
I,da,UBICU JE PRVI DAN SKOLE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!GLUPACA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jao isli mi nesto posle derbija ja i ortaci, a oni grobari uzeli pa da se deru ono pevaju mrtvi pijani, i u bloku i ja nosim flasu piva naidje ona. ja reko : dobar dan :D
a najgore je sto nisam ni pio :(

pa ako uci, dobro je, ako ne, ja cu da "intervenisem"
tix sam pitao danas, kaze da su joj dusmani ubili net.
jao sutra sam dobio 1 iz fizike, pa cu morati onda sutra da popravim, a mozda me budu i jos pitali.
Jao ***** ti zivot...

Back