Zemunska gimnazija

tix:
ma kao da je tebi vazno gde, krsto. samo dok ima cirke... 8-)

ma opusteno, ja ne znam za sebe jos pre 12. :D e al stvarno ovih dana kao da sam pijana ili naduvana. :D:D:D mnogo lep osecaj.
hm...30%...videcemo :razz: :lol:

ma to je sve pocelo od petka........ :D
kad si zaribala....... ;-)

ja jedva cekam petak....
jos malo........ :roll:

ooo deco, pa jel vi to cirkate?
ja vala odkad me je keva izvalila da dimim, i ja sam joj obecao da necu vise. hmm, 100 puta sam upadao u iskusenje da zapalim i kada nema nikoga okolo, ali obecao sam :)
tako da, od tada, ja sam malo vise okrenut alkoholu :D
kod mene uvek ima nekih poroka :D

Uf je, meni najvaznije da nam ne daju ono papirce koje su dali i u prvom tromesecju i sve ce bidne ok.
aaa raspust! pa ovako :
-spavanje do 10 (ja volim da uzivam u ranim jutrima, ja sam ranoranilac :D )
- has
-blejanje napolju od 13-19
-has
-blejanje napolju od 20-01
-has
-komp

itd :D ...jao zaboravio sam da ubacim burek u raspored :D !

urosh91:
krsta pecarosh :lol: pitam li se samo shta peca :) ? .......jaoooo josh samo nedelju dana i raspustu yupiiiiiiiiiii....

hehe, krsta peca ribe, ali ne one ribe sto vidjas po skoli i po gradu, nego one sto plivaju u vodi
i samo govore "blub, blub"

a to za ''ocene dodju i prodju" , pa naravno da svi volimo da se tesimo :D ja sam mnogo usavrsio tu tehniku tesenja

Hey,peoples???!!!!
Sta ima?
Nije me bilo bas dugo.....i mrzi me da citam sta ste sve pisali......
Uglavnom,desavanja su sledeca: idem na exkurziju u Grcku,22. aprila......JEDVA CEKAM....7 dana....to je zivot......
A vi u Suboticu......meni je bilo extra tamo,sa drustvom zezanje,diskoteke,jurnjava po hotelu.......to su bila vremena......pozz...........

Pa da sam ucila,i nisam,ali ok je sve kad nemam 1!!!!!!!!!!
A ti Urose se kao ne bi cimao do Grcke,xaxaxa....:-) Salim se.......
Krstoooo,stvarno me mrzi da citam,ne kazem ja da vase reci nisu izvor zabave i nadahnuca (sto me podseca na Latinku),ali......mrzi me...........

Back