Znam,i mos' zamisliti koji je to shok bio za mene
Prepustila nas je na milost i nemilost Tatjane Ivkovic![]()
pogotovo nemilost
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znam,i mos' zamisliti koji je to shok bio za mene
Prepustila nas je na milost i nemilost Tatjane Ivkovic![]()
)
.
.ZA PROFESORA AVDULAJA
Nedostajete nam profesore. Vec nedelju dana nemam net, a jedva sam docekao da vam napisem ovo. Vratite se sto pre. Nedostajete cak i onom tipu koji je kod vas imao prosek prosle godine 1,5 (zamalo da bude 3:2 za vas)!
@ onaj decko koji nezna imena pola profesora
srpski- neam pojma
matematika - neam pojma ee
istorija - neam pojma
biologija - neam pojma
geografija - neam pojma
fizikA - cuo sam da je tip smesan
hemija - mlad a sed? Da nije zavrsio etf?
engleski - neam pojma
francuski-ni u ludilu neam pojma
latinski - sve je bolje od sonje
informatika - shauma?
likovno - cestitam
muzicko - 5Xcestitam
Upisao sam društveni smer, pa bih hteo da znam kakvi su profesori koji mi predaju.
Dakle: Srpski-Sanja Kaljević - Žena zmaj
Matematika-ne znam kako se zove,niska,plava kosa
Istorija-Jasmina Perišić ok!
Biologija-ne znam kako se zove,ima crnu kosu
Geografija-Slavica Drndarević
Fizika-Vladan Igić Budaletina
Hemija-ne znam kako se zove,visok,seda kosa,mlad Zgodan
Engleski-Teodora Toleva Bože, sačuvaj!
Francuski-Senka Aradski
Latinski-Nataša Pavlović Kul
Informatika-Jelena
Likovno-Zorana Obradović Super
Muzičko-Sanja Vuletić KRALJICAAAAAAA![]()
-genijeUpisao sam društveni smer, pa bih hteo da znam kakvi su profesori koji mi predaju.
Dakle: Srpski-Sanja Kaljević-ne bih znala
Matematika-ne znam kako se zove,niska,plava kosa-ako je starija,onda je ok...kod nje se javljate,dobijate pluseve...na kont.se neceta bas proslaviti..
Istorija-Jasmina Perišić-ne znam
Biologija-ne znam kako se zove,ima crnu kosu-ne znam
Geografija-Slavica Drndarević-ona je super...samo ce vam ruka otpastiod pisanja...ali ocenjuje realno
Fizika-Vladan Igić-ne znam
Hemija-ne znam kako se zove,visok,seda kosa,mlad-kazu da je ok
Engleski-Teodora Toleva-ne znam
Francuski-Senka Aradski-cini mi se da je ona jedna od malobrojnih koja predaje sve,objasnjava,lako pita,kontrolni su iz radne sveske....samo slusajte na casu
Latinski-Nataša Pavlović-ne znam
Informatika-Jelena -ne znam
Likovno-Zorana Obradović-ona je super....nije stroga...
Muzičko-Sanja Vuletić
-genijeUpisao sam društveni smer, pa bih hteo da znam kakvi su profesori koji mi predaju.
Dakle: Srpski-Sanja Kaljević-ne znam
Matematika-ne znam kako se zove,niska,plava kosa-ako je starija,-kod nje se javljajte,dobijajte sto vise pluseva(to posle upiuje u dnevnik)na kontr.se necete proslaviti
Istorija-Jasmina Perišić-ne znam
Biologija-ne znam kako se zove,ima crnu kosu-ne znam
Geografija-Slavica Drndarević-nije stroga...otpasce vam ruka od pisanja,ali realno ocenjuje...
Fizika-Vladan Igić-ne znam
Hemija-ne znam kako se zove,visok,seda kosa,mlad-kazu da je ok
Engleski-Teodora Toleva-ne znam
Francuski-Senka Aradski-msm da je to jedna od retkih profana u sk.koja predaje,objasni..ne pita tesko..kontrolni su iz radne sveske...samo slusajte na casu
Latinski-Nataša Pavlović-ne znam
Informatika-Jelena -ne znam
Likovno-Zorana Obradović-kazu da je super....
Muzičko-Sanja Vuletić
Moze li neko da mi kaze kako pita tanja bilogicarka..msm da li pita po dnevniku ili nasumicno??..)
a ocene su po principu,znas -znas- super, ne znas - ne znas,***,drugi put ces znati. . . haala....prezivela sam njeno propitivanje......Aaaaa, Tanjica kraljina od zene![]()
Nama je samo jednu godinu predavala,mi smo umirali od smeha. Najjaca je. Sto se tice odg i ocena, pita samo ono sto je izdiktiala tako da hvatajte sve,uopste ne bude tesko,ja kad se setim knjige i nasih svesaka,sveske su kao bukvar bile nasprav definicija u knjizia ocene su po principu,znas -znas- super, ne znas - ne znas,***,drugi put ces znati. . .
i da, sve bi zena uradila samo razredni staresina da ne bude,hahahahaha,koliko smo se smejali kad pocne da nam se zali na razredDD
)))) ona je najjaca profesorka u celoj gimnaziji..
)))hvala...prezivela sam njeno propitivanje........zena je genijalna..Aaaaa, Tanjica kraljina od zene![]()
Nama je samo jednu godinu predavala,mi smo umirali od smeha. Najjaca je. Sto se tice odg i ocena, pita samo ono sto je izdiktiala tako da hvatajte sve,uopste ne bude tesko,ja kad se setim knjige i nasih svesaka,sveske su kao bukvar bile nasprav definicija u knjizia ocene su po principu,znas -znas- super, ne znas - ne znas,***,drugi put ces znati. . .
i da, sve bi zena uradila samo razredni staresina da ne bude,hahahahaha,koliko smo se smejali kad pocne da nam se zali na razredDD
)
))je l klacar ranije vodio na te izlete po manastirima...??..))

vodi krajem novembra....tri dana.....kakvi izleti? sto nas nije vodio po manastirima?![]()
![]()
))....xDD
))prosle godine.....negde pred Novu godinu......Kada i gde su uopste bile te karaoke?
)))