.. zdravo ..

• Začetnik teme Začetnik teme alim
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
.. šešelj spalio hrvatsku zastavu .. ***** zastavu .. ali šešelj nacionalista ..
.. torcida spalila srpsku .. i napisala .. umvi .. .. nacionalizam ..

.. e vidite .. to se meni sviđa ..
.. to da neki šešelj pali hrvatsku zastavu u beogradu .. to je ništa .. .. a to što neka djeca u splitu žele vidjeti sebe na televiziji .. isto je ..

.. problem nastaje onda kada neki normalni ljudi od toga počnu stvarati velike vijesti .. .. a katastrofa kada kakva mis pusi od toga stvara državni problem ..

.. s obzirom da nema više osnove da bi političare moga smatrati različitim od pasa .. .. jedino što me brine je kad vidim ljude koji su mogli izgledati normalni .. kako govnjare .. .. razumijete .. ?
.. a u te .. čini mi se .. spadate vi ..

.. a između psa i murjačine .. koga bi spašavali .. .. oni ni ne treba da viču spasi me da bi vidio ko je ko .. .. razlikuju se .. na prvi pogled ..

.. psa ..

- - - - - - - - - -

.. s obzirom da nema više osnove da bi političare moga smatrati različitim od pasa .. .. jedino što me brine je kad vidim ljude koji su mogli izgledati normalni .. kako govnjare .. .. razumijete .. ?
.. a u te .. čini mi se .. spadate vi ..
.. a ****** ..
.. svakom se desi ..
(.. mada meni naciji .. ovim domaći .. zaista idu na živac ..
.. pogotovo kad krenu srati i pronalaziti s "druge strane" iste takve nacije kao što su oni .. i tvrditi da su ovi drugi veći ..
.. a manifestni naci mi je ipak .. draži od latentnog ..
.. recimo .. sa šešeljem znaš na čemu si .. s tim navijačima isto ..
.. ovi latentni mi idu na racku ..)

.. psa ..

- - - - - - - - - -

.. a ****** ..
.. svakom se desi ..
(.. mada meni naciji .. ovim domaći .. zaista idu na živac ..
.. pogotovo kad krenu srati i pronalaziti s "druge strane" iste takve nacije kao što su oni .. i tvrditi da su ovi drugi veći ..
.. a manifestni naci mi je ipak .. draži od latentnog ..
.. recimo .. sa šešeljem znaš na čemu si .. s tim navijačima isto ..
.. ovi latentni mi idu na racku ..)

To ti je od religije...Svakako su Croati veči katolici nego Zerbi pravoslavci!
Tako da su i nacionalisti permanentnije...:manikir:

Inače živim u mestu u kom je do pre 17 godina hrvatsko stanovništvo bilo većinsko i primetan je
takav "katoličanski stav"... Dosta njih navijaju za rvacke klubove,kad igra rvacka reprezentacija nigde nikog,
drže se običaja veoma predano i sl...No ima ta homogenost i porekla u bezbednosti "zbijenih redova",ali
su komunisti bili dosta u pravu da kler stvara osnovu za nacionalizam! Eno Severna Irska i čuveni po zlu Belfast!
To je šokačko-racko pitanje na kvadrat! Dva plemena na koja se izdelio jedan čopor pod dejstvom dve crkve!

ti govoriš o hrvatskoj zajebnici u srbiji.
mislim da su hrvati u takvim zajebnicama veći hrvati od hrvata u hrvatskoj, kao što su srbi iz srpske zajebnice u hrvatskoj veći srbi od srba u srbiji.
Ne govorim o tim zajebnicama,već o principima na kojima se zida nacionalizam na koje je pravilno ukazao Ozi.
Naime,kompleks inferiori i Edipov kompleks su dva motora nastajanja i hranjenja nacionalizma,a osnovu
podastiru ravnopravno vlast i cvrke s istim ciljem privrženosti "svom" čoporu-državi!

Inače sam ja u veoma dobrim odnosima s rvatima ovde-idem na njihove svečanosti i s popovima se družim,ali i s rackim
sam na ti takođe...Smatram da te kulture treba negovati jer obogaćuju jedna drugu,treću...A i oni me zovu-nisu to loši ljudi...
Nisu loši,nisu ni haroši...:mrgreen:

Ne govorim o tim zajebnicama,već o principima na kojima se zida nacionalizam na koje je pravilno ukazao Ozi.
Naime,kompleks inferiori i Edipov kompleks su dva motora nastajanja i hranjenja nacionalizma,a osnovu
podastiru ravnopravno vlast i cvrke s istim ciljem privrženosti "svom" čoporu-državi!

Да. Црква и држава користе та осећања припадности заједници како би преводили сужње жедне преко воде. И то раде вековима.

Погледај рецимо овај клип који сам постовао:

Овакав говор свакако да буди осећање поноса код човека - Србина. Па верујем и код ових тамо, који немају своју историју. Нема везе што је то најефтинија врста поноса, ипак се ради о некаквом поносу.

Међутим, када се само сетимо какве су то заправо мизерије које стоје иза већине ратова.
Ратова где сужњи као топовско месо гину за нова кола, нови базен и нове курварлуке оних 5% богатих .

Богатих, који наравно не ратују. Они седе на својим дебелим задњицама у вилама окружени послугом и богатством. Сећам се у једном документарцу о другом светском рату како је приказана делегација официра који су дошли право из оног пакла Стаљинграда по инструкције код Геринга. У његову вилу. Тачније читав комплекс изграђен само за њега.

Тако је и код нас било.
Погледај ову слику.

318px-Albanska_golgota1.jpg

Petar и Никола Пашић предводе војску кроз албанску голготу.

А нити су Петар нити Никола Пашић, нити ти чувени остали генерали видели ишта од албанске голготе.
Они су је прешли авионом.

Тако изгледа ратовање. Сужњи ратују а они који покрећу ратове то раде из својих вила зарад свог богатства.

Poslednja izmena:
.. ničeg novog .. .. ratova nema .. praznici .. .. sad izgleda kao da rata nikad neće biti .. a sutra ili prekosutra će izgledati ko da će svijet propasti .. .. to su .. takva .. vremena .. .. jesu li uopće zanimljiva ..
.. šef nije počeo graditi bratstvo i jedinstvo .. .. a i meni to ne ide baš od ruke ..
.. ****** ..
.. sve što čovjek može reći .. a da ispade koliko toliko ozbiljan je .. ****** ..

A pazi sad situaciju, kriminalac je taj koji spašava, i mora birati između policajca i drugog kriminalca, ha? :mrgreen:

.. murjačina je čuvar režima .. režim je loš .. ja murjačinu nebi spašavao .. u koliko bi se to moglo bez rizika .. .. ti .. ?

.. to nije mudrijašenje .. to što govorim .. .. u glavi treba imati maksimalno razrađene šeme .. bez obzira koliko mogu biti upotrebive .. .. razumiješ .. ?

- - - - - - - - - -

.. ti si početnik a ja se ističem .. ti imaš reputacijsku moj 1 a ja 43 .. .. konačno su nas počeli ispravno vrednovati ..

.. murjačina je čuvar režima .. režim je loš .. ja murjačinu nebi spašavao .. u koliko bi se to moglo bez rizika .. .. ti .. ?

.. to nije mudrijašenje .. to što govorim .. .. u glavi treba imati maksimalno razrađene šeme .. bez obzira koliko mogu biti upotrebive .. .. razumiješ .. ?

Znači, ti bi spašavao kriminalca? Recimo, imaš izbor spasiti policajca ili ubojicu?

Tebi kriminalac predstavlja šta, pobunjenika protiv režima? A ono, može se to i tako reći, možemo reći i da je Sanader zapravo pobunjenik protiv režima, pa ga je potkradao, s ciljem da ga uništi... :hahaha:

.. ti si početnik a ja se ističem .. ti imaš reputacijsku moj 1 a ja 43 .. .. konačno su nas počeli ispravno vrednovati ..

Da, jel' vidiš, Srbi te cijene više od Hrvata... :mrgreen:

Znači, ti bi spašavao kriminalca? Recimo, imaš izbor spasiti policajca ili ubojicu?

Tebi kriminalac predstavlja šta, pobunjenika protiv režima? A ono, može se to i tako reći, možemo reći i da je Sanader zapravo pobunjenik protiv režima, pa ga je potkradao, s ciljem da ga uništi... :hahaha:

.. znaš šta bi se desilo .. .. da je u pitanju koji sanader ili neki tvoj korade .. ili jarnjo .. .. ja bi vjerojatno dugo mislio ..
.. pogrešno je misliti da u .. pizdarijama .. treba brzo .. .. ako je pizdarija od boga .. bog ti daruje i vrijeme ..
.. imaš kakvu epizodu iz vlastitog života .. đe je bilo .. zanimljivo .. ? .. .. u ratu .. ?

Da, jel' vidiš, Srbi te cijene više od Hrvata... :mrgreen:

.. a ja i volim .. podjednako .. sa mesta se ne pomako .. a vuče me duša moja .. kod brata mi krstivoja ..

- - - - - - - - - -

.. iinače da .. ja sam sanaderima zahvalan .. .. što ne možeš naučiti letjeti treba naučiti brzo padati .. .. bio neki vatavuk .. u sestrama milosrdnica ma ..

.. znaš šta bi se desilo .. .. da je u pitanju koji sanader ili neki tvoj korade .. ili jarnjo .. .. ja bi vjerojatno dugo mislio ..
.. pogrešno je misliti da u .. pizdarijama .. treba brzo .. .. ako je pizdarija od boga .. bog ti daruje i vrijeme ..
.. imaš kakvu epizodu iz vlastitog života .. đe je bilo .. zanimljivo .. ? .. .. u ratu .. ?

Imam, da, imam sličnih situacija, no, ne mogu se baš pohvaliti pretjeranim razmišljanjem, reagirao sam refleksno, jbg, refleksno grabiš bliskijeg sebi...

.. a ja i volim .. podjednako .. sa mesta se ne pomako .. a vuče me duša moja .. kod brata mi krstivoja ..

Znam, pročitao sam te ja odavno, zove Šar-planina, jbg, nema tu pomoći... :mrgreen:

- - - - - - - - - -

.. iinače da .. ja sam sanaderima zahvalan .. .. što ne možeš naučiti letjeti treba naučiti brzo padati .. .. bio neki vatavuk .. u sestrama milosrdnica ma ..

Ovde je opuštenije,a to nema veze s "rvati-raci" već s uređivanjem sajta,a i bilo čega drugog...
Ja ,recimo i ne vidim nikakvu razliku kad odem u market Ideja ili Univereksport (jedno šokci,a drugo raci)-sve se odvija isto...
Ćuj...I ne razmišljam o tom...Ustvari ,gledam kasirke...:lol::rumenko:

.. i tu i tamo je .. prazno .. .. ta neka jebena praznina je jedina realnost ..

.. praznina koja izgleda kao ti .. recimo .. .. koji izgledaš kao da ne znaš riječ reć .. i stalno se kačiš na druge .. .. ko onaj zorče .. .. mrtvaci neki ..
.. ne radi se o manjku pameti .. jednostavno o nedostatku .. ljudstva ..

.. praznina koja izgleda kao ti .. recimo .. .. koji izgledaš kao da ne znaš riječ reć .. i stalno se kačiš na druge .. .. ko onaj zorče .. .. mrtvaci neki ..
Praznina je u tebi-pitaj Ozija!:mrgreen:

A kad dugo gledaš u bezdan, i bezdan se zagleda u tebe.

Back