.. zdravo ..

• Začetnik teme Začetnik teme alim
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
.. eksplicitno .. šta je to .. ? .. koji ***** to znači .. ?

.. znate šta bi značilo .. ovo .. ? .. smijeh je mjesto gdje se jin i jang najeksplicitnije pokazuje .. ?

.. smijeh je .. jin i jang .. ili dijalektika ..
.. smijeh je fizioliški .. napetost i opuštanje mišića .. čiji bi rezultat trebao biti .. slobodan mišić .. sa dobrom cirkulacijom .. opskrbljen svim potrebnim ..
.. a ideološki je .. smijeh .. .. suprotnosti .. jedna na drugu ..prva druga prva druga .. .. ni jedna nema prednost .. .. dvije stvarnosti .. različite .. suprotne .. i isto stvarne ..
.. padovi kod stanlija i olija .. ubiti će se .. neće to je zajebancija .. .. ili zen .. završit ćeš u aps .. ali i repić je ladak .. .. dva osjeta dvije stvarnosti ..

.. razumijete ..?

- - - - - - - - - -

.. haiku mora imati .. tu dvojnost .. u duhu ..

Stanlio i Olio ... primitivni tzv. "fizički humor",
zatim ironija,
parodija,
apsurd....
smehovi po motivaciji....

Smeh je grč, plač, čovek se smeje svemu čemu ne treba da se smeje.
Čovek se smeje i onima koji umiru.
Čovek se smeje i patnji, suzama, bolu...
Plać je iskren, ne podrazumevam ovde profesionalne suze, nogo ih je!

Ugao, vizir, obrazovanje...

Koliko puta si se smejao ljudima koji su pali na ulici, na ledu, u snegu?

Nisu sve pameti iste.

Smeh je isto što i taština, smejati se sebi jedino je opravdano!

Poslednja izmena:
.. mislim da to asad žrtvuje palestince .. .. nisam siguran ..
.. u ratu ne možeš biti neutralan .. .. ono .. mi smo dobri sa svima .. brzo postaje ***** ..

iz rata beži ako možeš, ko ne može taj je najebao, čovek je roba sa rokom trajanja,
beži od čoveka, nema prijatelja, ima samo bioloških jedinki koje tolerišeš, koje te manje iritiraju,
ne podnosim ni sebe, kamo li drugog

Poslednja izmena:
.. ne razumiješ o čemu govorim ..

.. ali .. pitanje plača će da razmotrim .. .. tuga je car osjećaja .. .. mislim da je stvar u umiranju .. ideološkom i fiziološkom .... ali razmisliti ću o tome bolje .. to je pravac koji obećava .. .. više od šefa ..

nisam se ni trudio da razumem, ja pisao onako po dijagonalnom čitanju

Pravoslavni pop (pok,otac Jovan b.m.d.p.)mi reko da treba da se suzama molim bogu...
Interesantno?
Naravno da ja to ne radim,ali je jasno šta to znači...

E tu nema suza, tu je racio, ebeš popove, prevarante, kad su oni smisleno "emitovali", kao i ovi trenutno u skupštini?
Nemam razloga za smeh.. ne verujem u otpor i borbu smehom!
To je sviranje K....!

Prvobitni greh, Adam, Eva?
Jel greh kresnuti Ženu? Nama milo, njima...sve jedno, a i milo!

Poslednja izmena:
.. lokacija zagreb .. a hvali se da kopa kuruzu .. .. to je .. isto .. kao u jna .. .. dok skužiš iz koje je vukojebine .. prođe vojni rok ..

Pa ja sam praktički u Zagrebu, vidim katedralu ako nema magle, to ti je k'o da si u Zagrebu... :mrgreen:

P.S. Sad sam baš izmjerio, od moje kuće do katedrale 30 km zračne linije, po cesti 42 km... :mrgreen:

Poslednja izmena:
.. ja sam do .. bilo kog .. grada .. 50 .. ili šezdeset .. .. ni jedan mi ne fali ..

A jbg, ti si seljak, šta ti ja mogu. meni nema ljepše nego kad sjednem pred katedralu, pa šešir na pločnik, uzmem gitaru... :mrgreen:

.. onda su je srušili .. za nekog rata .. kojih tamo ima često ..

Nekad treba i nešto porušiti, kako bi napravilo mjesta za nešto bolje...

Baš čitam jednu knjižicu, o tome zašto je zapad nadvladao sve ostale civilizacije u razdoblju od 15. - 20. stoljeća, zanimljivo štivo, pa veli tip da je jedan od razloga prevlasti zapada odvajanje religije od države...

A jbg, ti si seljak, šta ti ja mogu. meni nema ljepše nego kad sjednem pred katedralu, pa šešir na pločnik, uzmem gitaru... :mrgreen:

.. svi ste vi purgeri isti .. ***** vam materina .. .. ili šeširom ili porezom ili mitom i prodajom ine .. samo da se uzima ..

Nekad treba i nešto porušiti, kako bi napravilo mjesta za nešto bolje...

Baš čitam jednu knjižicu, o tome zašto je zapad nadvladao sve ostale civilizacije u razdoblju od 15. - 20. stoljeća, zanimljivo štivo, pa veli tip da je jedan od razloga prevlasti zapada odvajanje religije od države...

.. da bi znao značenje riječi .. nadvaladati .. ili .. prevladati .. trebao bi pretpostaviti da .. evolucija ima smjer .. čovjek evoluira .. i da je neki smjer .. nad .. ili .. pre ..
.. a ti ne možeš ništa od toga ..

.. svi ste vi purgeri isti .. ***** vam materina .. .. ili šeširom ili porezom ili mitom i prodajom ine .. samo da se uzima ...

A jbg, od nečeg se mora živit', jel', dobro da imamo Istru koja nam puni proračun... :hahaha: Nećemo vam nikad dati neovisnost! :aaa::hahaha:

.. da bi znao značenje riječi .. nadvaladati .. ili .. prevladati .. trebao bi pretpostaviti da .. evolucija ima smjer .. čovjek evoluira .. i da je neki smjer .. nad .. ili .. pre ..
.. a ti ne možeš ništa od toga ..

Šta bi to trebalo značiti, da je odvajanje religije i države evolucijski korak? A ono, moglo bi biti...

Možemo li onda reći da islam koči evoluciju?

- - - - - - - - - -

I tu jednu cuvaju kerovi..pa ne mogu da prodjem...jer legitimisu.

Tko legitimiše?

Ne sme niko da vas legitimiše! :mrgreen:

Back