Dragoljub69
Buduća legenda
- Poruka
- 26.819
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
.. a između psa i murjačine .. koga bi spašavali .. .. oni ni ne treba da viču spasi me da bi vidio ko je ko .. .. razlikuju se .. na prvi pogled ..
.. a ****** .... s obzirom da nema više osnove da bi političare moga smatrati različitim od pasa .. .. jedino što me brine je kad vidim ljude koji su mogli izgledati normalni .. kako govnjare .. .. razumijete .. ?
.. a u te .. čini mi se .. spadate vi ..
.. psa ..
- - - - - - - - - -
.. a ****** ..
.. svakom se desi ..
(.. mada meni naciji .. ovim domaći .. zaista idu na živac ..
.. pogotovo kad krenu srati i pronalaziti s "druge strane" iste takve nacije kao što su oni .. i tvrditi da su ovi drugi veći ..
.. a manifestni naci mi je ipak .. draži od latentnog ..
.. recimo .. sa šešeljem znaš na čemu si .. s tim navijačima isto ..
.. ovi latentni mi idu na racku ..)

....................
Inače, kad bi postojalo neko specifično hrvatsko pismo, ja bi sigurno prvi pisao njime,......................................
Ne govorim o tim zajebnicama,već o principima na kojima se zida nacionalizam na koje je pravilno ukazao Ozi.ti govoriš o hrvatskoj zajebnici u srbiji.
mislim da su hrvati u takvim zajebnicama veći hrvati od hrvata u hrvatskoj, kao što su srbi iz srpske zajebnice u hrvatskoj veći srbi od srba u srbiji.

Ne govorim o tim zajebnicama,već o principima na kojima se zida nacionalizam na koje je pravilno ukazao Ozi.
Naime,kompleks inferiori i Edipov kompleks su dva motora nastajanja i hranjenja nacionalizma,a osnovu
podastiru ravnopravno vlast i cvrke s istim ciljem privrženosti "svom" čoporu-državi!
.. a između psa i murjačine .. koga bi spašavali .. .. oni ni ne treba da viču spasi me da bi vidio ko je ko .. .. razlikuju se .. na prvi pogled ..

Inače živim u mestu u kom je do pre 17 godina hrvatsko stanovništvo bilo većinsko i primetan je
takav "katoličanski stav"...
A pazi sad situaciju, kriminalac je taj koji spašava, i mora birati između policajca i drugog kriminalca, ha?![]()
.. murjačina je čuvar režima .. režim je loš .. ja murjačinu nebi spašavao .. u koliko bi se to moglo bez rizika .. .. ti .. ?
.. to nije mudrijašenje .. to što govorim .. .. u glavi treba imati maksimalno razrađene šeme .. bez obzira koliko mogu biti upotrebive .. .. razumiješ .. ?

.. ti si početnik a ja se ističem .. ti imaš reputacijsku moj 1 a ja 43 .. .. konačno su nas počeli ispravno vrednovati ..

Znači, ti bi spašavao kriminalca? Recimo, imaš izbor spasiti policajca ili ubojicu?
Tebi kriminalac predstavlja šta, pobunjenika protiv režima? A ono, može se to i tako reći, možemo reći i da je Sanader zapravo pobunjenik protiv režima, pa ga je potkradao, s ciljem da ga uništi...![]()
Da, jel' vidiš, Srbi te cijene više od Hrvata...![]()
.. znaš šta bi se desilo .. .. da je u pitanju koji sanader ili neki tvoj korade .. ili jarnjo .. .. ja bi vjerojatno dugo mislio ..
.. pogrešno je misliti da u .. pizdarijama .. treba brzo .. .. ako je pizdarija od boga .. bog ti daruje i vrijeme ..
.. imaš kakvu epizodu iz vlastitog života .. đe je bilo .. zanimljivo .. ? .. .. u ratu .. ?
.. a ja i volim .. podjednako .. sa mesta se ne pomako .. a vuče me duša moja .. kod brata mi krstivoja ..

.. znaš šta bi se desilo .. .. da je u pitanju koji sanader ili neki tvoj korade .. ili jarnjo .. .. ja bi vjerojatno dugo mislio ..
.. pogrešno je misliti da u .. pizdarijama .. treba brzo .. .. ako je pizdarija od boga .. bog ti daruje i vrijeme ..
.. imaš kakvu epizodu iz vlastitog života .. đe je bilo .. zanimljivo .. ? .. .. u ratu .. ?
.. a ja i volim .. podjednako .. sa mesta se ne pomako .. a vuče me duša moja .. kod brata mi krstivoja ..
- - - - - - - - - -
.. iinače da .. ja sam sanaderima zahvalan .. .. što ne možeš naučiti letjeti treba naučiti brzo padati .. .. bio neki vatavuk .. u sestrama milosrdnica ma ..

Praznina je u tebi-pitaj Ozija!.. i tu i tamo je .. prazno .. .. ta neka jebena praznina je jedina realnost ..
.. praznina koja izgleda kao ti .. recimo .. .. koji izgledaš kao da ne znaš riječ reć .. i stalno se kačiš na druge .. .. ko onaj zorče .. .. mrtvaci neki ..
.. ne radi se o manjku pameti .. jednostavno o nedostatku .. ljudstva ..

.. i tu i tamo je .. prazno .. .. ta neka jebena praznina je jedina realnost ..
.. praznina koja izgleda kao ti .. recimo .. .. koji izgledaš kao da ne znaš riječ reć .. i stalno se kačiš na druge .. .. ko onaj zorče .. .. mrtvaci neki ..
.. ne radi se o manjku pameti .. jednostavno o nedostatku .. ljudstva ..