sanja*
Drevna Kornjača
- Poruka
- 8.704
ne razumem opasku.
Možeš li je objasniti?
(zaboravila si ko sam - vidiš, nije lepo od tebe, a ja pamtim tebe
jedared si mi se obratila negde na forumu sa "ja znam, ja sam psiholog (ili psihijatar) pa sam ti poslala poruku na pp da ti objanim zašto je to pozivanje na struku po forumima besmisleno - naime, može se desiti da to napišeš nekome ko je iste (ili vrlo srodne) struke
)
..
.. nego, da se vrnemo na misao ..:
.. i ovo ..:
(.. ovo drugo je rekao jedan čovek .. koga je alim psovao kad bi koristio stručne i komplikovane izraze ..
.. iako je on .. nota bene .. uvek naknadno te izraze .. detaljno .. pojašnjavao ..)
Možeš li je objasniti?
(zaboravila si ko sam - vidiš, nije lepo od tebe, a ja pamtim tebe

jedared si mi se obratila negde na forumu sa "ja znam, ja sam psiholog (ili psihijatar) pa sam ti poslala poruku na pp da ti objanim zašto je to pozivanje na struku po forumima besmisleno - naime, može se desiti da to napišeš nekome ko je iste (ili vrlo srodne) struke
)..
.. nego, da se vrnemo na misao ..:
.. misao je tekovina ovog svijeta ..
.. baš se mislima treba primaknuti do ruba svijeta ..
.. a na samom rubu .. odjebati i misao i svijet ..
.. i ovo ..:
Da, da se misli generalizuju do "misli kao takve" i dovede u pitanje neophodnost misljenja.
(.. ovo drugo je rekao jedan čovek .. koga je alim psovao kad bi koristio stručne i komplikovane izraze ..
.. iako je on .. nota bene .. uvek naknadno te izraze .. detaljno .. pojašnjavao ..)
Poslednja izmena:
)