.. ne to .. ne razumijem zašto .. ta .. danijela .. treba biti .. ona .. u trećem licu .. .. imao sam dojam da je to znak nekulture .. tvoje .. ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
.. ne to .. ne razumijem zašto .. ta .. danijela .. treba biti .. ona .. u trećem licu .. .. imao sam dojam da je to znak nekulture .. tvoje .. ?
.. ne .. ne bi rekao da drži do titule ..
)
.. a što se tiče gospodara .... meni je to manji problem od problema .. deux ex machina .. koji nužno imaš u razvoju mišljenja ..
.. iznenadna pojava svesti .. niotkuda ..
.. slično kao kod evolucije ..
.. reku trasiraju .. brane dižu .. aktivnost pojedinca .. s fidbekovima .. i sredinski uslovi .. uticaj okoline ..
.. pa .. ti nemaš problema .. kako vidim .. tebi je svijest u pojedincu i okoliini .. ?
.. ti bi mi odavno sve sjebala da ja dobro ne pazim .. .. ali ja dobro pazim ..
.. ****** .. pokušati ću .. sužavati ..
.. ovo je ono što bi ja .. pokušao .. reći ..
.. prvo .. mišljenje jeste .. jedan od takvih procesa .. .. ako nije isti kao neki drugi .. recimo instinkt .. onda to ne znači da mišljenje nije takav proces .. nego da je mišljenje .. možda slično instinktu .. plus još nešto .. .. zanima nas sad .. šta bi to .. plus .. bilo u mišljenju ..
.. drugo .. ako mišljenje smještamo samo kod čovjeka .. i u nekim uvjetima .. sa ograničenjima .. djeca ne misle luđaci ne misle .. .. čega bitnog nema u tome što smatramo .. još uvjek .. ispod .. manje .. od mišljenja ..
.. dakle .. na čemu je .. ona prava razlika .. .. ima li u refleksu i mišljenju razlike .. biološke .. ? .. ili treba uvoditi još neku ..
........
.. to uspjevam pratiti .. uz .. istina .. određeni trud i napor .. .. ono što ne uspjevam pratiti je .. ko je to .. ona .. ? .. i zašto .. ?

.. pa da .. jedan od ..
.. problem je što ona zaključuje da je nešto mišljenje na osnovu toga što je biohemijski neurotransmisijski proces ..
.. a to je kao da zaključiš da je nešto krug samo na osnovu toga što znaš da nema uglove ..
.. ona svodi mišljenje na put nervnog impulsa kroz nervno vlakno ..
.. bespotrebno uvođenje stručnih izraza u diskusiju ..)
..šta je potrebnije kada je čovjek u pitanju..?

)