Tsuymish
Buduća legenda
- Poruka
- 31.362
ja sad moram da ukradem smajlija da vidite kako sam chitala temu...(mnogo sladak smajli)

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sigurno se neces razboleti ako ne jedes meso. Sve su to zablude po principu sve sto ne razumem ja osudjujem. Radim u kuhinji i ono sto primecujem je da u poslednjih nekoliko godina se povecao broj mladih koji se tako hrane. Oni sami kazu da im je lakse da se koncentrisu, da nemaju problema sa varenjem, da su zdraviji. Imam dosta recepata za vege ishranu pa ako ste zainteresovani mogu i da ih napisem.
i ja isto volim zivo meso ribu,hobotnice i skoljke,cak i meduze i ne,nisam eskim![]()
![]()
evo bas gledam opis na internetu sta je to i mislim da jesamZive ostrige obozavam.
Jesi jela mozda ceviche (videla sam negde da si putovala u Latinsku Ameriku)?
Jesi li nekada razmišljala o tome da je vreme da uđeš u magični svet odraslih ljudi?jao,oni jedu zivo meso i loj.....i smrde na loj....puj![]()
Pa u stvari kad malo razmisliš, posle vremena koje provede na dimu, dimljeno meso je verovatno pečenije od roštilja...a i prsuta, to je ustvari dimljeno zivo meso...? e, to mi ide!![]()
Zezas?
Sta je tu za povracanje? Prirodno, termicki neobradjeno, nije meso.
Jesi li nekada razmišljala o tome da je vreme da uđeš u magični svet odraslih ljudi?
ja kapiram da je samo maximalno isuseno i da mi je dim dao aromu
nije termicki obradjeno
mada se ja bas ne razumem skroz u to kako se pravi prsuta
Tip za ostrige - ko pokusa da je zagrize umesto da je proguta, sigurno ce se ispovracati.
Zezas?
Sta je tu za povracanje? Prirodno, termicki neobradjeno, nije meso.