gost 94299
Veoma poznat
- Poruka
- 11.312
Javi se kad pređeš 60, kakvom si stanju.
Da se odricem svega do 60-te?! Sta me briga kakav cu biti u 60-oj?
Pobogu, valjda je bitan KVALITET zivota, a ne KVANTITET!
Treniranje sportiste zaista podrazumeva top formu, ali, kao što kažeš, velike se tu pare vrte, i koga je briga kakvo će tebi zdravlje biti i koliko ćeš dugo i kakvim životom (mislim na kvalitet života, zdravlje) kad više ne budeš interesantan za sport?
![]()
Znaci, moj nutricionista je nadrilekar i prodana dusa, a Dr.Feelgood je, jelte, merodavan?
Vegetarijanstvo je samo pomodarstvo, prodavanje magle... NIKAKVE dokaze nemate da je necija dugovecnost povezana sa tim da li taj neko jede meso ili ga ne moze ocima videti... Niti da vegetarijanci zive duze od "mesozdera"... O (mojoj) kondiciji procitaj ispod...
Što vičeš? :???:
Odgovor na tvoje boldovanje... eto, ne polazis od sebe, a prigovaras drugima...
Ti naglasavas tako, ja ovako, i svima "lepo"...
Nutricionista najveceg atleticara svih vremena, Carla Lewisa, John McDougall- mu je ukinuo svu hranu zivotinjskog porekla, nakon cega je ovaj postao to sto jeste!
...
a ti vasi 'profi' nutricionisti i treneri su skloni da savetuju 'somatotropin' kosarkasima, 'anadrol' i druge testosterone bilderima... i to u istoj teretani/klubu gde vi trenirate!
Najlakse je reci: uzimaj 5000kcal na dan kroz jaku hranu-meso, i ugojices se 2kg nedeljno! Za to ne treba biti 'profi trener'! Ali za naucni pristup dr. McDougall-a
treba puno vise znanja, a i rezultati sve pokazu...
Znaci, SVI vrhunski sportisti su vegetarijanci, je li? Nasla si jedan primer; mislis da su Michael Jordan ili neke legende u bilo kojem sportu vegetarijanci? Sve se nesto plasim...
Znaci, njihovi treneri pojma nemaju, sta li?... Sta je problem u tome sto cu uzimati 5000kcal kroz jaku hranu i ugojiti se 2kg?! Da se necu tako ugojiti od ovsenih pahuljica?! ZASTO JE TAKVO GOJENJE (citaj: kroz misice) UOPSTE PROBLEM? Prestao sam sa bavljenjem (profi) sportom pre nekoliko godina, i dalje rekreativno trcim, krkam jaja i slaninicu, pritisak savrsen, krvna slika divna, kondicija fenomenalna... Znaci, nasrah vam se u teoriju da cu dobiti rak? Ja i jos MILIONI sportista, jer ih poznajem na STOTINE i samo JEDAN je vegetarijanac... Ruku na srce, i nije bio neki sportista...

Da podvucemo: isto kao sto je taj strucnjak bio u pravu, tako je i ovaj moj bio 100% na mestu... Odakle ti onda pravo da odmah u startu etiketiras coveka kao neznalicu? A, da: ne slaze se sa tvojim misljenjem, sto je ovde izgleda glavni argument...
Oko steroida i hemije se slazemo, otrov... ali to i nije tema rasprave...
vidim da imaš vremena da vređaš koga stigneš i nazivaš neznalicama, malo mi je već dosadio taj izraz i od tebe i od Mice. Jednog dana ćeš ispasti užasno glupa ako nastaviš druge ljude da nazivaš neznalicama.
Opret lične uvrede, umesto kritike teksta! Boldovanjem se na vrišti, samo se skreće pažnja, a VELIKA SLOVA označavaju vikanje. Stvarno ne znaš 90% stvari o kojima pišeš?
Malo konstruktivnog dijaloga, ili ćeš samo da peniš? Ja se trudim maksimalno 

Kao i x na petu puta do tada... Kad ne znas sta da odgovoris, napises neki isprazan, pausalni post...