Zbog ograđivanja od Đilasove politizacije blokada, Đilas se sveti Novaku Đokoviću

комшија

Stara legenda
Poruka
96.548

1639435663288.png

ĐILAS SE SVETI NOVAKU! Lažima na najboljeg igrača sveta zbog ograđivanja od politizacije!

Portal Direktno pod kontrolom Dragana Đilasa brutalnim lažima udario na najboljeg tenisera planete

1639435646995.png

13. 12. 2021.

Očigledno je da je vlasnika portala Direktno, Dragana Đilasa, zabolelo što se Novak hrabro ogradio od politizacije protesta, pa je sad lansirao priču da najbolji teniser planete radi nešto "nelegalno".
1639435552904.png

link

Ђиласов модус операнди уништавања људи видели смо на примеру Бранислава Лечића. Иза Данијеле Штајнфелд и њених доказано лажних оптужби да ју је Лечић силовао, стајao je Ђилас, искористио ју је за политички обрачун са прослављеним Србијанским глумцем, али и политичарем, и то - изабраним председником Демократске странке, а коју је Ђилас заробио. Сада Драган Ђилас покушава да лажном оптужбом за нелегалну градњу тениских терена окрњи углед најбољег светског тенисера свих времена, Новака Ђоковића, и то само зато јер се овај оградио од Ђиласовог бедног покушаја да "преотме" блокаде.

Djokovic je osoba na mestu.
Ђоковић је неспоран, и за Београд може само да буде плус што највећи светски тенисер свих времена у њему прави своје терене. Јер, могао је да их направи било где, али он је одабрао наш и његов град.

Ђоковић је неспоран, и за Београд може само да буде плус што највећи светски тенисер свих времена у њему прави терене. Јер, могао је да их направи било где, али он је одабрао наш и његов град.
Ne bi valjalo da je drugacije....mislim, moze i drugde ali je lepo naravno sto i ovde pravi.

Ne bi valjalo da je drugacije.
Али Ђидо напада Новака без обзира што то нема везе са памећу. Но, није имало везе са памећу ни да је Св.Лека, у време док је био са једном од најлепших жена Београда, силовао ону гадуру.

А, навијала си за лажљивицу... Не изненађује ме. Ипак је Св.Лека био "жути министар"...
Nisam...stavise za Lecica sam bila u pocetku, dok nisam shvatila da se u takvim stvarima treba suzdrzati i biti oprezan u sudjenju/rasudjivanju.

Vreme ce pokazati.

Pogledajte prilog 1066812

ĐILAS SE SVETI NOVAKU! Lažima na najboljeg igrača sveta zbog ograđivanja od politizacije!

Portal Direktno pod kontrolom Dragana Đilasa brutalnim lažima udario na najboljeg tenisera planete

Pogledajte prilog 1066811

13. 12. 2021.

Očigledno je da je vlasnika portala Direktno, Dragana Đilasa, zabolelo što se Novak hrabro ogradio od politizacije protesta, pa je sad lansirao priču da najbolji teniser planete radi nešto "nelegalno".
Pogledajte prilog 1066810

link

Ђиласов модус операнди уништавања људи видели смо на примеру Бранислава Лечића. Иза Данијеле Штајнфелд и њених доказано лажних оптужби да ју је Лечић силовао, стајao je Ђилас, искористио ју је за политички обрачун са прослављеним Србијанским глумцем, али и политичарем, и то - изабраним председником Демократске странке, а коју је Ђилас заробио. Сада Драган Ђилас покушава да лажном оптужбом за нелегалну градњу тениских терена окрњи углед најбољег светског тенисера свих времена, Новака Ђоковића, и то само зато јер се овај оградио од Ђиласовог бедног покушаја да "преотме" блокаде.
Ау, и ти си оболео од вучићитиса акута, све што критикује власт је Ђилас.

Лечи се просто, уз почетне мале дозе памети и логике које се постепено повећавају.

Nisam...stavise za Lecica sam bila u pocetku, dok nisam shvatila da se u takvim stvarima treba suzdrzati i biti oprezan u sudjenju/rasudjivanju.

Vreme ce pokazati.
Нема шта "време да покаже". Више јавно тужилаштво у Београду је 13. јула о.г. одбацило пријаву Madame Cash Only Danielle, наводећи у свом саопштењу да (цитирам) "не постоје основи сумње да је учињено наведено кривично дело, нити било које друго кривично дело за које се гоњење предузима по службеној дужности".

Али Ђидо напада Новака без обзира што то нема везе са памећу. Но, није имало везе са памећу ни да је Св.Лека, у време док је био са једном од најлепших жена Београда, силовао ону гадуру.
Ili je GLUP, ili (misli da ) je dovoljno moćan pa da može nekažnjeno da udara na savremene 'svetinje' srpskog naroda, i to samo radi pokazivanja mišića i najave novog gazde? U svakom slučaju, oprezno sa takvima! :zskace:

Pogledajte prilog 1066812

Pogledajte prilog 1066811

13. 12. 2021.

Pogledajte prilog 1066810

link

Ко су сада твоји опозициони играчи, ја више не могу похватати живота ми.Час пљујеш час дижеш у небеса...
Шокантно ми је да се позиваш на Информер...буквално појам режима а опет с друге стране нападаш режим.

A ko je ta koja je lepša od gospođice Štajnfild

U borbi protiv Vučića, napadaš Đilasa
Па наравно, јер је Ђидо лажни опозиционар и као такав ради за режим. И то *********ом најважнији лажни опозиционар! Ко то не види тај је дебил.

Ко су сада твоји опозициони играчи, ја више не могу похватати живота ми.Час пљујеш час дижеш у небеса...
Шокантно ми је да се позиваш на Информер...буквално појам режима а опет с друге стране нападаш режим.
komso je undercover agent,
al ne znamo ciji

Па наравно, јер је Ђидо лажни опозиционар и као такав ради за режим. И то *********ом најважнији лажни опозиционар! Ко то не види тај је дебил.
Po čemu je to lažni opozicionar

Citira Informer?

Jesam rekao da je sns bot i to prikriveni ,,,jesam rekao?
On je Ventilator, jer se stalno okreće kao skazaljka na zidu

Ђоковић је неспоран, и за Београд може само да буде плус што највећи светски тенисер свих времена у њему прави своје терене. Јер, могао је да их направи било где, али он је одабрао наш и његов град.
ti pričaš kao da je on to dao besplatno na korišćenje beograđanima?
i tipsarević je prisvojio olimp.
precednik nbgd prisvojio 11.april
što ne prave sami svoje škole umesto što uzimaju sve pod svoje

Back