Blokada svih mostova?

Aman zayebavam se.
Ок, ти се за%ебаваш, али веруј ми да већина Срба и Балканца пати од тога шта ће им неко рећи. Менталитет крда, пате од те социјалне контроле, самоцензуре, да случајно не штрчиш. Рецимо код девојака, све морају да слушају Пријовићку, јер је то ин, а ни једној сељанчури или сељачини не звони телефон у мелодији онога што слуша приватно, него је то обавезно неки страни поп шит.
Па је рецимо то превозно средство ''геј'' или ако носиш рукавице у теретани ''геј'' (а 90их и 00 сви носили, не због заштите коже, него да би за који проценат више подизали тежине), али када им је геј лоби наметнуо оне женске хеланке фармерке, то није више геј, јер већина то носи. :lol:

ma kakvi odrastao :D
1751882472977.jpeg
Nije zgodno za penjanje preko ivičnjaka...

Ок, ти се за%ебаваш, али веруј ми да већина Срба и Балканца пати од тога шта ће им неко рећи. Менталитет крда, пате од те социјалне контроле, самоцензуре, да случајно не штрчиш. Рецимо код девојака, све морају да слушају Пријовићку, јер је то ин, а ни једној сељанчури или сељачини не звони телефон у мелодији онога што слуша приватно, него је то обавезно неки страни поп шит.
Па је рецимо то превозно средство ''геј'' или ако носиш рукавице у теретани ''геј'' (а 90их и 00 сви носили, не због заштите коже, него да би за који проценат више подизали тежине), али када им је геј лоби наметнуо оне женске хеланке фармерке, то није више геј, јер већина то носи. :lol:
To je kod Srba i uopšte Balkanaca prisutno. Stranci, bar po mom iskustvu, nisu opterećeni time.

To je kod Srba i uopšte Balkanaca prisutno. Stranci, bar po mom iskustvu, nisu opterećeni time.
Да, што је најгоре овде због мржње према западу и због чињенице да се ретко путује, овде народ мисли да само запад није оптерећен тиме, а заправо исток је још мање оптерећен, тако да је запад више балкански, него исток.
И онда + плодно тло за теорије завере, па финансијска неписменост. И наравно изговори типа, као и та технофобија ''нећу да пређем на електронске цигарете, без обзира што су оне неколико пута јефтиније, зато што су штетније од дувана и почели су да их забрањују''. Па забрањују одређене због малолетника који се навлаче, а за вас наркомане, то је као да са хероина пређете на неку чистију дрогу, мање зло.

Stoke svuda.
Ja često prelazim granicu Srpske i Srbije.
Imam malo veći auto..zavide neki..
Kad mi ništa ne treba u gepeku, vozim biciklu
Na granici a i van nje pitaju: Što nisi sa autom?
- "Propo"
Okice im sijaju od sreće 😎

Back