Vučić se sveti Kusturici, Novaku, profesorima, studentima...verovatno ce nastaviti niz...

Grom_sa_neba!

Buduća legenda
Poruka
33.071
...

Autorski osvrt na psihopatologiju ličnosti i dela AVtihrista...

Ocekivano...
Vučić se sad sveti Kusturici, Novaku, profesorima, studentima...verovatno ce nastaviti niz...

Razlog vise zasto otpor okupaciji mora ostati jak... jer vladajuci kvislinzi ne vole glasove slobode i oslobodjenja...jer ih ti glasovi razotkrivaju u njihovoj izdajnickoj raboti...

...

Vučić je talentovan da pobunu protiv sebe uvećava svojim potezima.

Eno je i Cane Partibrejkers na svom profilu pre 1h pruzio diskretnu podrsku Kusturici objavivsi onaj cuveni snimak da li bese bas iz SKC-a...kad su zajedno svirali Cane, Dzoni Dep i Kusturica 😊

Dakle talentovani AVtihristov rezim svojim glupim potezima sam pojacava otpor protiv sebe... :super:

...

...

Autorski osvrt na psihopatologiju ličnosti i dela AVtihrista...

Ocekivano...
Vučić se sad sveti Kusturici, Novaku, profesorima, studentima...verovatno ce nastaviti niz...

Razlog vise zasto otpor okupaciji mora ostati jak... jer vladajuci kvislinzi ne vole glasove slobode i oslobodjenja...jer ih ti glasovi razotkrivaju u njihovoj izdajnickoj raboti...

...

Али он је болестан човек!

Па докле више тих тема против болесног човека?!?

...

Kusturica: „Hvala“ Vučiću, meni pripada da budem na srećnijoj strani​

https://www.danas.rs/vesti/drustvo/kusturica-hvala-vucicu-meni-pripada-da-budem-na-srecnijoj-strani/
Posle članka u „Novostima“, gde se moje ime vezuje za bruku zbog kršenja poreskih pravila i s tim u vezi zatvaranjem restorana „Viskonti“, moram da izjavim duboku zahvalnost vlastima Aleksandra Vučića što sam svrstan među građane koji odgovaraju pred zakonom. Pošto smo svedoci da se zakoni ne primenjuju baš tako često, meni pripade da budem na ovoj srećnijoj strani“, naveo je Kusturica.

Prcaj Kusto AVtihrista! :ok:

...

kusturica i novak.

veliki srpski genijalci koji su doprineli...cemu to?

jedan trckara za loptom dok mlati milione a drugi glumi kventin tarantina i misli da je veliki reditelj :hahaha1:

nisam video da se sveti profesorima koji idu na posao i ozbiljno svhata isti

a to sto se "sveti onima kojima se ne radi" a pri tome zahtevaju punu platu pa ono... jos je i blag.

ko je blokirao samo je nagradjen punom platom i sa 0 odgovornosti

za to vucic MORA da odgovara

jerbo, oni normalni koji bi da rade su kaznjeni nasprav ovih neradnika (koji ne zive od svoje plate vec iz hobija idu na posao)

covek koji ima kredite taj nema taj luksuz da ga zabole da radi

Back