Blokada svih mostova?

Nek blokiraju Vladu! Samo, tamo je gusto. Lakše je naros koji ide na posao. Okupi se 10-20 i stanu na ulicu. Jadno je to.
Блокирали су професори и студенти 17 дана Владу, али се показало да то нема никаквог утицаја, односно утиче баш колико и Влада Србије утиче на догађаје у Србији :mrgreen:
Све што су постигли је да је један фикус увенуо због нередовног заливања, па су прекинули протест како би спасили остале фикусе :mrgreen:

sinoc sam video da danas planiraju blokadu svih mostova a nesto treba da idem na novi beograd.
kakva je situacija?
СКАКАВЦИМА не иде баш нешто ово рушење српског Председника ?

Пре неки дан су њих двадесетак покушали да зауставе саобраћај близу центра Крагујевца, нон стоп шетњом преко пешачког прелаза. Обезбеђивали их неки млади полицајци почетници?
Чуј, обезбеђивали их ?

Полицајци нам у ствари држали оне СТОП таблице окренуте ка нама, док су СКАКАВЦИ кренули да шетају преко коловоза ?

Леле мајке, кад су сви возачи одједном нагазили на сирене ( було је и неколико камионских труба), кад је то почело да труби ?
Они млади полицајци се успаничише, СКАКАВЦИ се такође узмуваше, ђа лево, ђа десно, ускомешаше се.

Онај возач шлепера што је био најближи СКАКАВЦИМА, лего на ону његову сиренчину, цепа бубне опне и полицајцима и СКАКАВЦИМА, прави звучни топ , којекуде !
Разбежаше се и једни и други, ко попишани и ми прођосмо барикаду без испаљеног метка !

Тако да, саветујем свим возачима кои се нађу у блокади, НАГАЗИТЕ НА СИРЕНЕ .

To je dobro i vozači da nagaze sirene, što više buke bolja je blokada a av kurčиć uplakan 🤗

1000004270.jpg

Блокирали су професори и студенти 17 дана Владу, али се показало да то нема никаквог утицаја, односно утиче баш колико и Влада Србије утиче на догађаје у Србији :mrgreen:
Све што су постигли је да је један фикус увенуо због нередовног заливања, па су прекинули протест како би спасили остале фикусе :mrgreen:
A šta se sad postiže sem što idu na **** ljudima?

Pogledajte prilog 1752924

Dok su oni u slemovima, pakistanci im tresu ribe....imaju zeleno svetlo
Stos je sto vam svima ti Pakistanci, Avganistanci, Sirijci tresu ribe po vaskolikoj Srbiji.

U starom kraju, komsija (moj skolski drug iz osnovne skole) dobio unuce sa rubrikom u izvodu iz maticne knjige rodjenih "otac - nepoznat"... a dete malo braonkasto, kaze mi majka da su svi u kraju zgranuti, bar oni iz njihove generacije. A najbolja fora sto je taj drugar iz osnovne tamo '91-ve bio dobrovoljac kod Arkana. Nemam pojma kakao da se ponasam kad budem dolazio sledeci put u Srbiji i navracao kod majke a vidim ga preko plota, glupo mi da mu ne cestitam unuce a jos gluplje da se pravim lud, mozda je najbolje da se pravim da ga ne prepoznajem :D

Poslednja izmena:
I dok neutralne pumpadzije smatraju smecem bas ce da se dobro provedu na izborima. Jel ocekuju da oni koji ne glasaju za njihove pulene posle proizvki da su sljam, smece, izrodi itd na kraju glasaju za njih? Koliko iskrivljene logike moras da budes da se tako ponasas. Znaci, nista ono "molim vas dragi sugradjani, razmislite..." nego odmah u stomak "streljacemo te nasred druma govedo"... marketing strucnjaci sa playstationa.

I dok neutralne pumpadzije smatraju smecem bas ce da se dobro provedu na izborima. Jel ocekuju da oni koji ne glasaju za njihove pulene posle proizvki da su sljam, smece, izrodi itd na kraju glasaju za njih? Koliko iskrivljene logike moras da budes da se tako ponasas. Znaci, nista ono "molim vas dragi sugradjani, razmislite..." nego odmah u stomak "streljacemo te nasred druma govedo"... marketing strucnjaci sa playstationa.

to isto im i ja pisala ovde, samo si to krace objasnio. :rotf: jos ja citala sta pisu po x i inst...koji q sam citala, bolje da nisam. :rotf:

Stos je sto vam svima ti Pakistanci, Avganistanci, Sirijci tresu ribe po vaskolikoj Srbiji.

U starom kraju, komsija (moj skolski drug iz osnovne skole) dobio unuce sa rubrikom u izvodu iz maticne knjige rodjenih "otac - nepoznat"... a dete malo braonkasto, kaze mi majka da su svi u kraju zgranuti, bar oni iz njihove generacije. A najbolja fora sto je taj drugar iz osnovne tamo '91-ve bio dobrovoljac kod Arkana. Nemam pojma kakao da se ponasam kad budem dolazio sledeci put u Srbiji i navracao kod majke a vidim ga preko plota, glupo mi da mu ne cestitam unuce a jos gluplje da se pravim lud, mozda je najbolje da se pravim da ga ne prepoznajem :D
Bre , jednom vozi , dva puta vozi , nedelju dana vozi , negde mora i da parkira;......

Back