Završne reči na suđenju Šešelju

Pratio sam celokupno njegovo izlaganje,sve te belosvetske politicare je pominjao vezujuci ih za neke nase u zemlji,a to priznaces nikakve veze sa odbranom nema,ili bar skoro nikakve.
Uostalom nije mu prvi put da Hasku govornicu koristi da posalje politicku poruku ovima u Srbiji.
Sta mislim o nasoj politickoj eliti ja sam rekao ovde:

http://forum.krstarica.com/showthread.php/535971-izbori-2012/page22

tako da sebe ne smatram ni zlonamernim ni zlim,te opisne prideve mozes da dodelis njima,oni jedino koristi imaju, ja nikakve.:think:

Naravno!
Cak je prekinuo svestenike dok su obavljali slavski obred, da bi dao politicku izjavu: Unistite Nikolica i Vucica, nije narod lud. Prave ga, ali ga ne mogu i napraviti!

Pratio sam celokupno njegovo izlaganje,sve te belosvetske politicare je pominjao vezujuci ih za neke nase u zemlji,a to priznaces nikakve veze sa odbranom nema,ili bar skoro nikakve.
Uostalom nije mu prvi put da Hasku govornicu koristi da posalje politicku poruku ovima u Srbiji.
Sta mislim o nasoj politickoj eliti ja sam rekao ovde:

http://forum.krstarica.com/showthread.php/535971-izbori-2012/page22

tako da sebe ne smatram ni zlonamernim ni zlim,te opisne prideve mozes da dodelis njima,oni jedino koristi imaju, ja nikakve.:think:

Naravno da su sve belosvetske vucibatine povezane sa razbijanjem tadašnje zemlje i svim zločinima koji su se u tom građanskom ratu izdešavali te ih kao takve dr Šešelj s punim pravom i pominje i treba , ko će drugi ako ne doktor nauka.

Takve dubokoumne misli i činjenioce svakako ne očekujemo od neobrazovanih , novokomponovanih menadžera ekonomije ...šta god to značilo :roll:

Problem vas okobajčetinaca je što ne razumete i ono što ispratite.

Šešelj priča na Hrvatskom, 1989 godine.

Значи Караџић прича на хрватском? Младић прича на хрватском? Сви Срби из Републике Српске причају на хрватском? Сви Срби из Црне Горе причају на хрватском? Сви Срби из Републике Српске Крајине причају на хрватском?

:eek:

Извини - на Хрватском. Ти нешто много поштујеш "хрватски језик"...

A Vjekoslav je za mesec dana prešao sa "susjeda" na "komšiju"... da....

Nije za mesec dana ali postepeno jeste i u čemu je tu problem , dr Voislav Šešelj je doktorirao u tadašnjoj Republici BiH i potiče iz tih krajeva gde je ijekavski bio zastupljen u okviru srpskohrvatskog jezika i kao takav i zvaničan jezik tadašnje države ?

Tako govori i Ratko Mladić mada su se bajčetinac/vučić i njega odrekli i pozdravili njegovo hapšenje i ...i mnogi drugi.

Значи Караџић прича на хрватском? Младић прича на хрватском? Сви Срби из Републике Српске причају на хрватском? Сви Срби из Црне Горе причају на хрватском? Сви Срби из Републике Српске Крајине причају на хрватском?

:eek:

Извини - на Хрватском. Ти нешто много поштујеш "хрватски језик"...

Ne verujem šta čitam...okobajčetinci prolupali načisto.

Ko je prekršio zakletvu?
Koliko se sećam, isključen je iz stranke..

Због чега је искључен из Странке? Да није можда због кршења Статута и Програма Српске радикалне странке? Да није можда искључен из Странке због крађе, тј. због тога што је "изгубио" бланко оставке посланика Српске радикалне странке?

Ovako je pocelo (moze da se pogleda vreme posta)

Original postavio ЉутениТШка
Издејствовала му укидање права на привилеговану комуникацију!
МАЛО ЛИ ЈЕ!
Да те подсетим да је та "диплома" покушала да му смести организовање атентата из затворске ћелије!

Час причате да је сам отишао, час да је истеран из странке

-------------------
Zaista su u lazi kratke noge:)
НАРАВНО ДА ЈЕСУ!
Ти и даље имаш проблем са врло брзим заборављањем онога што кажеш и напишеш!

А ПОЧЕЛО ЈЕ ОВАКО!

boldovano govori o tebi, ne o voji. ceses se i gde te na svrbi

svesti `eventualni` zavrsetak vojinog robijanja bez presude usred eu, na bedne rezimske potrebe izbora je veliki greh prema tom coveku. ti naravno u sojoj niskosti politickoj i ne znas da si ga pocinio, kao sto ne razumes vecinu postova, trazis pojednostavljena i prostacka objasnjenja, da bi mogao da ih recikliras

ali ne sekiraj se, nije vazno, sve ide do djavola, pa onda ni tvoje pisanije, o voji, nema neku vaznost
http://forum.krstarica.com/showthre...ju-Šešelju?p=21036012&viewfull=1#post21036012

Kakve veze imaju bilo cije "kupljene" diplome sa odbranom?
Koje zlo je njemu nanela ta diploma, sto je ona vazna za njegovu odbranu?

Znaci, ipak je iskoristio priliku ne da udari po rezimu (rezim je pohvalo time sto je rekao da Tadic nije izdjanik nego ce to BITI Nikolic i Vucic), nego po onima koje je izbacio iz stranke a kad su uspeli, on ih mrzi gore nego Haski tribunal.

Da se oni kojim slucajem bore za cenzus, a SRS ima preko 35. odsto, on bi im oprostio "sto ih je tukao" i zamolio da se vrate.
Ovako, video da se preracunao (citaj z******) i umesto da krivi sebe i one sto jos pretekose od stranke, krivi one koji nisu krivi.
http://forum.krstarica.com/showthre...ju-Šešelju?p=21036409&viewfull=1#post21036409

И тек онда иде мој пост који си цитирала!
Издејствовала му укидање права на привилеговану комуникацију!
МАЛО ЛИ ЈЕ!
Да те подсетим да је та "диплома" покушала да му смести организовање атентата из затворске ћелије!

Час причате да је сам отишао, час да је истеран из странке!?:think:
http://forum.krstarica.com/showthre...ju-Šešelju?p=21037970&viewfull=1#post21037970

Не мораш да гледаш време.........имаш линкове за сваку поруку!
У ЛАЖИ СУ КРАТКЕ НОГЕ!

udba1wi2.jpg

Idem ja, Sale, da zalijem moje ruze, tuje, travu koja treba da nikne, vocke koje pupe vec, predivno...
Nek je Seki ziv i zdrav, nek se vrati - ako ga i ne doceka Gordana Pop, docekace ga porodica, ja necu, nisam ga ni pratila necu ga ni docekivati.
Mene ne moze da cuca kao sto je Nikolica, a ni njega ne moze vise.

Vazan je zivot, to bi Seselj trebalo da zna, mrznja i lazi samo smetaju srcu, nikao ga ne lece...

Postaje zagusljivo....:bye:

Bravo i tačno :ok:

p.s. morala sam da idem 4-5 strana unazad da dođem do teksta vezanog za temu...trolovi tobožnji neistomišljenici , a ustvari poznati spameri okupirali ovu dobru temu gde možemo da pročitamo i saznamo šta se dešava na ovom sramnom suđenju u haškom kazamatu...šteta. :neutral:

Jeste steta ali zato sto ti bez ikakvog razloga teras sa teme. Ja nisam clan nijedne stranke, rekao sam da cu glasati za Dveri ali odbrana Seselja u Hagu nije stranacko pitanje. Smatrao sam da imam pravo reci svoje misljenje o onome sto se dogadja u zavrsnici sudjenja. Na to si ti rekla da se udaljim sa teme a sada kao trazis da se vratimo temi.
Opet, sa druge strane, jedan otvorio temu o knjizi Aleksandra Vasiljevica i kada sam zatrazio da pojasni koja je svrha teme jer nije nista iz njenog sadrzaja citirao, on me optuzi da sam Seseljevac.
Ovo je forum sto znaci da niko nema monopol na bilo koju temu ili stav.
Moje misljenje o Seljevoj odbrani je izuzetno visoko ali isto tako smatram da on sam svojim politickim porukama obesmisljava deo postignutog.

Back