Završne reči na suđenju Šešelju

Za razliku od vas koji nemate nikakvu selekciju, lazete bez iste:)
Rekao Seselj da je Nikolic Francuz i Nikolic je Francuz (valjda mu se majka mrtva u grobu prevrce) i to je bila njegov ODBRANA od svih optuzbi koje mu se stavljaju na teret?

Nije pljuvao samo Nikolica za vreme dok se navodno branio, nego svakog koga se setio:

LIDER SRS IZ HAGA
ŠEŠELJ: LAUŠEVIĆ JE LOŠ GLUMAC I UBICA SRBA!

Kojeg sudiju na svetu je briga sta je i ko je Lausevic?
Sudilo mu se, bio je u zatvoru, pobegao, pomilovan, ali kakve veze ima Lausevic sa Seseljem?
U jednom Seselj ima pravo, nema boljeg glumca od njega (Seselja), glumi zrtvu a svi su njegove zrtve, i kad ovako pljuje i bljuje, kad ovako izbacuje kuma iz stranke, kad je drugog davno olajao i sutnuo, ko mu jos veruje?

Ja ne, ostali kako pozele, i opet ne zelim da ga osude, bolestan je, nije vise mlad, pun je mrznje mozda bi ga porodica malo dovela u red...

Zasto je Seselj napao Lausevica" koji je po njemu "ubica Srba" a covek se branio u krajnjoj samoodbrani, sta bi radio Seselj da gleda da njemu gaze brata i ubijaju?

Opleo ili odlepio?

Prosudite sami....

Ha,ha, ne mogu da verujem,................ma ne treba vama Seselj, vi cete se dotuci sami sa ovakvim clanovim i njhovim komentarima,............... obrati samo paznju koliko pregleda ima ova tema.:D

ha,ha, ja te pitam za novu poslanicku grupu koju je formirao, a ti mi odgovaras -Lausevic................ludnica

ocito da je javna verzija lausevicevog zlocina malo `nasminkana`, zbog njegovog politickog angazmana

i kampanja sa knjigom sa laznim naslovom , i neobicno pomilovanje, ocigledno je predizborna isplata vuku draskovicu

a rezimske malogradjanske domacice su se isplakale nad knjigom dvostrukog ubice

zato voju inferioci na vlasti ne mogu da podnesu. istina boli

ocito da je javna verzija lausevicevog zlocina malo `nasminkana`, zbog njegovog politickog angazmana

i kampanja sa knjigom sa laznim naslovom , i neobicno pomilovanje, ocigledno je predizborna isplata vuku draskovicu

a rezimske malogradjanske domacice su se isplakale nad knjigom dvostrukog ubice

zato voju inferioci na vlasti ne mogu da podnesu. istina boli

a tebe laušević baš oštetio?

Šešelj je stvarno neponovljiv ljudski fenomen!

Nadprosječno inteligentan, rečit, snalažljiv, brzo misli i najbolje se snalazi u gužvi.
Voli nasilje i liderstvo.
Ko nije sa njim je protiv njega.
Nevjerovatan psiholog, dominantan, grub, nemilosrdan.
Zna da zapali rulju i njegovo oružje je strahoviti verbalni napad.
Vrlo zabavan i duhovit ali ne na svoj račun.
Protivnika organski ne podnosi.
Njegova istina je jedina a svi koji drugačije kažu su lažovi i izdajnici.
Kad se uhvati u laži kaže-pa šta? ja sam na to ponosan!

Vrlo vješto glumi ulogu žrtve.
Voli da se kiti tuđim perjem a slabosti prebacuje na drugoga,

Voli vlast a posebno slavu više od svoga života.

ALI IZA NJEGA MOŽE OSTATI SAMO RAZOČARANJE, ZLO I PUSTOŠ.

Poslednja izmena:
Naravno da su sve belosvetske vucibatine povezane sa razbijanjem tadašnjezemlje i svim zločinima koji su se u tom građanskom ratu izdešavali te ih kao takve dr Šešelj s punim pravom i pominje i treba , ko će drugi ako ne doktor nauka.
Slazem se sa ovim sta su oni radili,a on ih pominje iz cisto politickih razloga i to mi smeta,pa to i konstatujem.
Takve dubokoumne misli i činjenioce svakako ne očekujemo od neobrazovanih , novokomponovanih menadžera ekonomije ...šta god to značilo :roll:
Nema tu niceg dubokoumnog,to sto on prica je vec odavno prezvakano vise puta da je postalo malo bljutavo.
Problem vas okobajčetinaca je što ne razumete i ono što ispratite.
Da mi treba savetnik u vezi toga,uzeo bih ga,i cisto sumljam da bi bio bilo ko sa ovog foruma.;)

Nadprosječno inteligentan, rečit, snalažljiv, brzo misli i najbolje se snalazi u gužvi.

Iako slušam završnu reč još uvek, u istoj se može sve ovo zateći
Medjutim, nažalost, svi znamo i to da dok se prima plata preko Tribunala i Karla Del Ponte i Florans Hartman nisu brinule o moralu koliko su ga opisivale u svojim knjigama nakon prestanka dobijanja haških prihoda. Nekoliko sudija je umrlo.
SFRJ se nije razbila slučajno, prljave ruke sklanjaju svakog svedoka, životi nisu važni jer je to bio deo plana zarad ekonomskih interesa parazitskih država i organizacija. Nama su ostavili samo da se medjusobno optužujuemo za mrtve do daljnjeg dok se plan i dalje odvija neometano.
Ima ovde svega da bi se gledalo samo crno-belo

A što se pustoši tiče, Šešelj ima odličan alibi - bio je u Hagu

Poslednja izmena:
Kakve veze ja imam sa Tomom? Cime provociram? Da li je moguce da vi zaista ne razlikujete ko provocira pa onda svakoga ko nije decidno za SRS nazivate provokatorom. Moje je misljenje najdobronamernije jer zaista mislim da Voji neke politicke poruke (neovisno na koga se odnose) umanjuju efekte genijalne odbrane.
Kada se vrati u politicki zivot neka napada sve redom sa ili bez razloga. Politika je to, sto znaci prljavstina. Odbrana u Hagu je nesto sveto i ne treba da to kvari sa necim sto nema nikakvog efekta za nju.

Seselj je podneo zahtev da se oslobodi - kad ga sudsko vece nije oslobodilo - on je izjavio da odustaje od svoje odbrane.

On nije izveo ni jednog svedoka odbrane. NI JEDNOG. On se ne brani niti izbegava ijednu materijalno dokazanu odgovornost. (Odbio je nagodbu da bude pusten (10 g. zatvora - sto mu dodje isto kao da je odsluzio celokupnu kaznu - i bio bi slobodan) u zamenu za priznanje krivice. On je to odbio - za njega je svaka kazna dozivotna. Nisu verovali da ce ici toliko daleko - on ocito zeli da udje u istoriju kao osnivac politike Velike Srbije - po cenu zivota.

Njegova je odbrana dokazivanje ilegalnosti i politickog karaktera suda.

On smatra, i tako nastupa, da je u Hagu samo zato da se kao protivnik globalizma i protivnik rasturanja Jugoslavije, ukloni iz politickog zivota Srbije. Njegova odbrana je zasnovana na politickim odnosima i politickim interesima u Srbiji - prema tome ne moze da se brani ako ne poveze politiku (i pojedince) sa zapada sa hohstaplerima u Srbiji.

Poslednja izmena:

Dokazi, pa da pricamo o njegvoj i nekoj drugoj istini.

Neko ko voli vlast bi se tribunalu prodao, odnosno nagodio, prodao svje ljude, poput Plaavsicke, Djindjica i Tdica,..............a koliko su i koliko ce oni biti slavni proceni sam. Znaci to dvoje ne ide uglavnom zajedno.

A ovo poslednje je besmisleno i da se komentarise,.................za razliku od Seselja koji je naveo konkretne dokaze protiv izdajnickog rezima i dela izdajnicke opozicije, vi mozete samo da gledate u kuglu, i ispadate smesni.

Запањујућа је његова издржљивост и храброст.За дивљење, искрено.Држи час историје, међународног права,а иоперисан неколико пута за месец дана.
Хеботе, шта је све преживео;лажне оптужбе, подметања, издају најближих, покушаје убиства...а он бриљира.Геније који се рађа једном у нараштају!!!

Ето, још се нађе по који ЧОВЕК. Додуше уз Диогенову свећу,али такав ЧОВЕК постоји у застрашујућој шуми нељуди.
Није њему до личне сатисфакције.Жртвовао је личну и породичну срећу због оног осећаја који се код већине у овим деценијама изгубио,а то је витештво,част, чист образ, осећај за правду и надасве љубав према свом народу и држави.

Рећиће сада можда неки напредњак (већ сам почашћена том квалификацијом па отуда и наводим) да је то патетика, али то ће бити само потврда овога што сам написала.

Слажем се потпуно, на исти начин и ја доживљавам овај Војин поход на Хаг.

Čitao sam o Šešeljima i njihovom porijeklu.
Njegovi su iz CG iz plemena Rovci, pa su prije 300 ili više godina pobjegli u Hercegovinu u Popovo polje, tačnije selo Maljevo ljuto (ili nešto slično).
Prije su se prezivali Petrušići.
Ono što govore da su katolici nije istina. Ta grana su pravoslavni još od dolaska iz CG.
Neki su od njih u Hercegovini prešli kasnije u katolike.
Vojislav je rođen 1954 a kršten je u manastiru Zavala kod Trebinja 1955.Tako piše u krštenici.

Poslednja izmena:
Čitao sam o Šešeljima i njihovom porijeklu.
Njegovi su iz CG iz plemena Rovci, pa su prije 300 ili više godina pobjegli u Hercegovinu u Popovo polje, tačnije selo Maljevo ljuto (ili nešto slično).
Prije su se prezivali Petrušići.
Ono što govore da su katolici nije istina. Ta grana su pravoslavni još od dolaska iz CG.
Neki su od njih u Hercegovini prešli kasnije u katolike.
Vojislav je rođen 1944 a kršten je u manastiru Zavala kod Trebinja 1955.Tako piše u krštenici.

1954.

Koliko god nickova da imate, svi ste vi bili za Nikolica i Vucica, dok kum Seselj nije izbacio kuma Nikolica iz stranke. Ranije je naudio kumu Vuku Draskovicu, ali ovde se presao, ovde je naudio sebi.

Ма јесмо. Зато смо остали уз Шешеља.

Уз Шешеља били, уз Шешеља остали. Једном радикал, заувек радикал.

Драшковић је одустао од идеологије српског национализма, Николић је одустао од идеологије српског национализма - није Шешељ крив.

Ne znam ko si i sta si, menjate nickove vise nego carape, nisam bila velika radikalka, glasala sam za SRS zbog Nikolica i Vucica, i nisam znala kakvo je ZLO ovaj Seselj, mnoge stvari sam nakandano saznala (evo i ovih dana), inace ne bih glasala za SRS da je u njoj bilo jos sto Nikolica i Vucica!

:zcepanje::zcepanje: tako sam i mislila, a sad mislis da znas ko je Nikolic,..............saznaces ti i kakvo je ZLO Nikolic,a i mnoge stvari ces naknadno saznati, polako mlada si imas vremena...........ali Srbija nema vremena

Koliko god nickova da imate, svi ste vi bili za Nikolica i Vucica, dok kum Seselj nije izbacio kuma Nikolica iz stranke. Ranije je naudio kumu Vuku Draskovicu, ali ovde se presao, ovde je naudio sebi.

Кад оно Тома беше дао оставку!?:think::think::think:

Прво га је "избацио", а онда је "организовао атентат" на Томислава...........и све то из хашке Келије! :hahaha1::rotf::hahaha1::rotf::hahaha1:

Seselj je podneo zahtev da se oslobodi - kad ga sudsko vece nije oslobodilo - on je izjavio da odustaje od svoje odbrane.

On nije izveo ni jednog svedoka odbrane. NI JEDNOG. On se ne brani niti izbegava ijednu materijalno dokazanu odgovornost. (Odbio je nagodbu da bude pusten (10 g. zatvora - sto mu dodje isto kao da je odsluzio celokupnu kaznu - i bio bi slobodan) u zamenu za priznanje krivice. On je to odbio - za njega je svaka kazna dozivotna. Nisu verovali da ce ici toliko daleko - on ocito zeli da udje u istoriju kao osnivac politike Velike Srbije - po cenu zivota.

Njegova je odbrana dokazivanje ilegalnosti i politickog karaktera suda.

On smatra, i tako nastupa, da je u Hagu samo zato da se kao protivnik globalizma i protivnik rasturanja Jugoslavije, ukloni iz politickog zivota Srbije. Njegova odbrana je zasnovana na politickim odnosima i politickim interesima u Srbiji - prema tome ne moze da se brani ako ne poveze politiku (i pojedince) sa zapada sa hohstaplerima u Srbiji.
bolestan covek

Back