Za razliku od vas koji nemate nikakvu selekciju, lazete bez iste
Rekao Seselj da je Nikolic Francuz i Nikolic je Francuz (valjda mu se majka mrtva u grobu prevrce) i to je bila njegov ODBRANA od svih optuzbi koje mu se stavljaju na teret?
Nije pljuvao samo Nikolica za vreme dok se navodno branio, nego svakog koga se setio:
LIDER SRS IZ HAGA
ŠEŠELJ: LAUŠEVIĆ JE LOŠ GLUMAC I UBICA SRBA!
Kojeg sudiju na svetu je briga sta je i ko je Lausevic?
Sudilo mu se, bio je u zatvoru, pobegao, pomilovan, ali kakve veze ima Lausevic sa Seseljem?
U jednom Seselj ima pravo, nema boljeg glumca od njega (Seselja), glumi zrtvu a svi su njegove zrtve, i kad ovako pljuje i bljuje, kad ovako izbacuje kuma iz stranke, kad je drugog davno olajao i sutnuo, ko mu jos veruje?
Ja ne, ostali kako pozele, i opet ne zelim da ga osude, bolestan je, nije vise mlad, pun je mrznje mozda bi ga porodica malo dovela u red...
Zasto je Seselj napao Lausevica" koji je po njemu "ubica Srba" a covek se branio u krajnjoj samoodbrani, sta bi radio Seselj da gleda da njemu gaze brata i ubijaju?
Opleo ili odlepio?
Prosudite sami....
Ha,ha, ne mogu da verujem,................ma ne treba vama Seselj, vi cete se dotuci sami sa ovakvim clanovim i njhovim komentarima,............... obrati samo paznju koliko pregleda ima ova tema.

ha,ha, ja te pitam za novu poslanicku grupu koju je formirao, a ti mi odgovaras -Lausevic................ludnica