RebeccaBg
Elita
- Poruka
- 17.423
[[/video]
Šešelj priča na Hrvatskom, 1989 godine.
Taj sada novokomponovani hrvatski nije postojao 1989-e...tada se govorili/pisalo na srpskohrvatskom , zvaničnom jeziku SFRJ.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
[[/video]
Pajo, IZBACEN je iz stranke, ISKLUCEN 12. septembra 2008,
Nisi vernik?
Da jesi, mozda bi ti bilo jasnije da kad se zakunes nekome, onda te taj neko NE IZBACUJE iz stranke.
Kakav god, IZBACEN je, ISKLJUCEN iz stranke, nije otisao sam, zar je moguce da ne razumes?
Taj sada novokomponovani hrvatski nije postojao 1989-e...tada se govorili/pisalo na srpskohrvatskom , zvaničnom jeziku SFRJ.
Pratio sam celokupno njegovo izlaganje,sve te belosvetske politicare je pominjao vezujuci ih za neke nase u zemlji,a to priznaces nikakve veze sa odbranom nema,ili bar skoro nikakve.
Uostalom nije mu prvi put da Hasku govornicu koristi da posalje politicku poruku ovima u Srbiji.
Sta mislim o nasoj politickoj eliti ja sam rekao ovde:
http://forum.krstarica.com/showthread.php/535971-izbori-2012/page22
tako da sebe ne smatram ni zlonamernim ni zlim,te opisne prideve mozes da dodelis njima,oni jedino koristi imaju, ja nikakve.![]()
Pratio sam celokupno njegovo izlaganje,sve te belosvetske politicare je pominjao vezujuci ih za neke nase u zemlji,a to priznaces nikakve veze sa odbranom nema,ili bar skoro nikakve.
Uostalom nije mu prvi put da Hasku govornicu koristi da posalje politicku poruku ovima u Srbiji.
Sta mislim o nasoj politickoj eliti ja sam rekao ovde:
http://forum.krstarica.com/showthread.php/535971-izbori-2012/page22
tako da sebe ne smatram ni zlonamernim ni zlim,te opisne prideve mozes da dodelis njima,oni jedino koristi imaju, ja nikakve.![]()
A Vjekoslav je za mesec dana prešao sa "susjeda" na "komšiju"... da....
Drago mi je da si razumeo da je ISKLJUCEN iz stranke...isuvise dobro razumem..barem ja razumem...
Vladimir BEBA Popovic
ako hocete radikale da rasturite...
A Vjekoslav je za mesec dana prešao sa "susjeda" na "komšiju"... da....
I da je bio clan Saveza KomunistaA tek da se setimo njegovih oda Lenjinu i Titu....
![]()
Значи Караџић прича на хрватском? Младић прича на хрватском? Сви Срби из Републике Српске причају на хрватском? Сви Срби из Црне Горе причају на хрватском? Сви Срби из Републике Српске Крајине причају на хрватском?
Извини - на Хрватском. Ти нешто много поштујеш "хрватски језик"...
Ko je prekršio zakletvu?
Koliko se sećam, isključen je iz stranke..
НАРАВНО ДА ЈЕСУ!Ovako je pocelo (moze da se pogleda vreme posta)
Original postavio ЉутениТШка
Издејствовала му укидање права на привилеговану комуникацију!
МАЛО ЛИ ЈЕ!
Да те подсетим да је та "диплома" покушала да му смести организовање атентата из затворске ћелије!
Час причате да је сам отишао, час да је истеран из странке
-------------------
Zaista su u lazi kratke noge![]()
boldovano govori o tebi, ne o voji. ceses se i gde te na svrbi
svesti `eventualni` zavrsetak vojinog robijanja bez presude usred eu, na bedne rezimske potrebe izbora je veliki greh prema tom coveku. ti naravno u sojoj niskosti politickoj i ne znas da si ga pocinio, kao sto ne razumes vecinu postova, trazis pojednostavljena i prostacka objasnjenja, da bi mogao da ih recikliras
ali ne sekiraj se, nije vazno, sve ide do djavola, pa onda ni tvoje pisanije, o voji, nema neku vaznost
http://forum.krstarica.com/showthre...ju-Šešelju?p=21036012&viewfull=1#post21036012
Kakve veze imaju bilo cije "kupljene" diplome sa odbranom?
Koje zlo je njemu nanela ta diploma, sto je ona vazna za njegovu odbranu?
Znaci, ipak je iskoristio priliku ne da udari po rezimu (rezim je pohvalo time sto je rekao da Tadic nije izdjanik nego ce to BITI Nikolic i Vucic), nego po onima koje je izbacio iz stranke a kad su uspeli, on ih mrzi gore nego Haski tribunal.
Da se oni kojim slucajem bore za cenzus, a SRS ima preko 35. odsto, on bi im oprostio "sto ih je tukao" i zamolio da se vrate.
Ovako, video da se preracunao (citaj z******) i umesto da krivi sebe i one sto jos pretekose od stranke, krivi one koji nisu krivi.
http://forum.krstarica.com/showthre...ju-Šešelju?p=21036409&viewfull=1#post21036409
И тек онда иде мој пост који си цитирала!
http://forum.krstarica.com/showthre...ju-Šešelju?p=21037970&viewfull=1#post21037970Издејствовала му укидање права на привилеговану комуникацију!
МАЛО ЛИ ЈЕ!
Да те подсетим да је та "диплома" покушала да му смести организовање атентата из затворске ћелије!
Час причате да је сам отишао, час да је истеран из странке!?![]()
Bravo i tačno
p.s. morala sam da idem 4-5 strana unazad da dođem do teksta vezanog za temu...trolovi tobožnji neistomišljenici , a ustvari poznati spameri okupirali ovu dobru temu gde možemo da pročitamo i saznamo šta se dešava na ovom sramnom suđenju u haškom kazamatu...šteta.![]()
I da je bio clan Saveza Komunista![]()
Sa 16 godina! I završio političku školu "Veljko Vlahović"
To ti je inače srBski naciJonalista ..bre...