- Poruka
- 69.701
I ako je ukinuta smrtna kazna Haški tribunal se po tom pitanju pikazuje vrlo efikasan.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moguce je, mada ja se pitam da li je ovaj zavrsetak sudjenja slucajno u vreme izbora u Srbiji? Mozda misle da ga puste racunajuci da ce izazavati jos vecu pometnju u Srbiji, a mozda da ga zdrze, smatrajuci ga opasnoscu za ovu vlast. Kako god odluce, on je pobedio i imace vise glasaca i pristalica nakon presude, nego pre.
VrhSvi pricaju kao da je to vec gotova stvar, ali ja mislim da ce ga osuditi na jedno 13 godina i da ce tamo ostati da robija jos par godina i za to vreme ce ga verovatno ubiti tamo kao i ostale srbe.
I ako je ukinuta smrtna kazna Haški tribunal se po tom pitanju pikazuje vrlo efikasan.
Znam samo da će radikali biti tretirani kao i nacisti posle Drugog rata...
nadam se...
E gre'ota sto ustase nisu tretirane tako posle WWII, ne bi se mi zlopatili sa vama celog veka..
..kako nisu... a Blajburg..a križni put...nemaš ti pojma...
..kako nisu... a Blajburg..a križni put...nemaš ti pojma...
Ustaska ideja je nastavila da zivi u Hrvatskoj.. samo se javno distancirala, a ono sto joj je srz, mrznja prema Srbima je zivela dalje
i napokon realizovana...
Prvo ga lece, pa ga ubiju.![]()
..seljacina !!!!!
Nema to vise veze koliko ce on da ima glasaca i pristalica u Srbiji, i ne samo on nego bilo ko drugi! Situacija je otisla toliko daleko da se izborima vise nista ne moze resiti! Propadanje je otislo suvise daleko i traje vec citav jedan vek da bi sad to resili neki izbori koji ce omoguciti nekom da vlada cetri godine! Ovo sam Bog mora da resi i niko drugi. Vladari iz senke verovatno planiraju (u kontekstvu treceg sv.rata) da i ovaj prostor bude zahvacen ratom i stradanjem i moguce je, u kontekstu toga, da ce iskoristiti Seselja, zbog njegovog temparamenta, u cilju destabilizacije ove vlasti i pokretanja neceg krupnijeg u regionu. Ne verujem da se ONI plase za ovu vlast u Srbiji jer znaju da nema ko da je ugrozi vise. Niti postoji vojska ni bezbednosne sluzbe. Policija je strogo pod njihovom kontrolom kao i BIA. Narod je totalno pasivan i nezaintresovan za svoju sudbinu i mirno ceka smrt u bolesnickoj postelji. Sa druge strane, samo vojno prisustvo NATO-a u Bosni i Kosovu je dovoljna garancija za OVE. Uvek mogu da im pomognu kao onoj rulji u Libiji. S tim sto bih se ja po cenu zivota (ovog sekunda) suprostavio svima njima bez obzira na odnos snaga samo kad bih imao uslove za to. A narocito ovom sljamu i olosu i bagri i fukari.....bedi i mizeriji od ljudi....na vlasti u Srbiji!
e da ga drapnu ..3 prekoživotne kazne.. nek crkava u zatvoru..naravno bez lječničke pomoći..da vidi malo kako je to..nek i on osjeti fizičku bol...
А због ради чега ???
e da ga drapnu ..3 prekoživotne kazne.. nek crkava u zatvoru..naravno bez lječničke pomoći..da vidi malo kako je to..nek i on osjeti fizičku bol...
onda bi vaseg gotovinu trebalo "drapnuti" na jedno 68 "prekozivotnih"sta je tu dokazano za tri dozivotne robije zivota ti? to sto je zahebavao tribunal tolike godine?