Završne reči na suđenju Šešelju

Ја се плашим да ће да га одрапе баш драконски, управо зато јер их је и правно и чињенично покопао!

:mrgreen:

I znaci osudice ga sto je pricao sve i svasta , mleo k'o vodenica? :think:

Verbalni delikt?

Kakav bre "verbalni delikt"? Biće osuđen zato što su takozvani "šešeljevci" pod njegovom direktnom komandom počinili svakojake zločine.

A inače kad već pominješ verbalni delikt, svaki njegov govor iz tog vremena spada u sferu krivičnih dela.

Смем да се кладим, да ће да добије пуно више!
Наравно нити бих то волео, нити прижељкује, нити они имају било какав доказ и правни основ да то ураде,
али "сила Бога не моли", а и што би рекао пок.Радмиловић "велике су то битанге"!

Videćemo... Tu bi zaista morali da natežu ko pijan sa gaćama. Rekalno ja Šekija ne mogu da smislim očima, ali ne možeš nekog kazniti zato što je lud i vulgaran i bezobrazan, pa okolo priča sve i svašta što nema veze sa realnošću i kulturom. Tu može biti kriv samo onaj ko sluša. No, nebitno za priču...

Obrni okreni, sve i da su najveće bitange, i d je Šeki najkrivlji za sve za šta ga terete, teško da bi mogli navući preko 10-ak godina uz najgore namere. Najpravičnije je da ga oslobode optužbe, ali svi znamo da od toga nema ništa.

Пааа наравно да се плашим, шта ти ту није јасно!
Ако на неком таквом могу да истресају патку како хоће и како стигну, шта би тек онда урадили мени или теби тј некоме од нас!?
О томе твој мозгић не размишља, А!?
Тако су демократе у Нишу кројиле за свог градоначелника законе, па кад после дође Смиљко - кууууукуууу и леле јер не могу да га смене!
Мислите малко о томе!

Kakav bre "verbalni delikt"? Biće osuđen zato što su takozvani "šešeljevci" pod njegovom direktnom komandom počinili svakojake zločine.

A inače kad već pominješ verbalni delikt, svaki njegov govor iz tog vremena spada u sferu krivičnih dela.

Ово ти је већ последица оног неразмишљања - де факто лупетање! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Videćemo... Tu bi zaista morali da natežu ko pijan sa gaćama. Rekalno ja Šekija ne mogu da smislim očima, ali ne možeš nekog kazniti zato što je lud i vulgaran i bezobrazan, pa okolo priča sve i svašta što nema veze sa realnošću i kulturom. Tu može biti kriv samo onaj ko sluša. No, nebitno za priču...

Obrni okreni, sve i da su najveće bitange, i d je Šeki najkrivlji za sve za šta ga terete, teško da bi mogli navući preko 10-ak godina uz najgore namere. Najpravičnije je da ga oslobode optužbe, ali svi znamo da od toga nema ništa.

Bizmark je jednom rekao: "Dajte mi bilo koju recenicu najveceg patriote ove zemlje i ja cu ga na osnovu nje optuziti za izdaju drzave i pogubiti!"

Veoma lako se sve moze PROTUMACITI NA VISE NACINA, samo kada se zeli tako.

Pravda i istina su FIKCIJE.

Видећемо, дај Боже да ја грешим!

Ako se ne varam...u normalnim državama takve pošalju u sanatorijum na lečenje, a ne daju im da osnivaju političke stranke i paravojne formacije???

Ае не лупетај!
Не може појединачну одговорност припсивати колективу!
Ел то та ваша "демокрацијска" и "правна" држава!?
Ludilo Hitlera se manifestovalo na sledbenike i šteta je učinjena. Ceo svet je upro prstom u naciste iako je Hitler nestao. Ne smeju se te ideje više propagirati i zato će radikali, njihove ideje i sumanutost morati da nestanu.

A meni se cini da si ti ceo komplet krivicno delo.. al' polako..

A meni se čini da si ti zreo za jednu bananu.

banana.jpg

:mrgreen:

Ludilo Hitlera se manifestovalo na sledbenike i šteta je učinjena. Ceo svet je upro prstom u naciste iako je Hitler nestao. Ne smeju se te ideje više propagirati i zato će radikali, njihove ideje i sumanutost morati da nestanu.

Aham... to ces ti sudiji nekom da objasnih kako eto ti nisi nacista, ali nekim cudom delis sa njima iste ideje kako obelezavati ljude...

АЛО БРЕ,
ПОЈЕДИНЦИ, ПОЈЕДИНЦИ СУ ОДГОВАРАЛИ!

Донесеш Законе ............шта се може, шта се сме, шта је регуларно..........па онда радиш и поступаш по њима!
Донесите законе,............па забрањујте!

Ako se ne varam...u normalnim državama takve pošalju u sanatorijum na lečenje, a ne daju im da osnivaju političke stranke i paravojne formacije???

Da je u ludnicu na vreme poslan Franjo Tudjman, Seselj poznatog politickog profila, ne bi postojao!!!
E sad treba imati nesto elementarnog ljudskog postenja i osnovnog obrazovanja, pa to shvatiti!

Back