Završne reči na suđenju Šešelju

Moguce je, mada ja se pitam da li je ovaj zavrsetak sudjenja slucajno u vreme izbora u Srbiji? Mozda misle da ga puste racunajuci da ce izazavati jos vecu pometnju u Srbiji, a mozda da ga zdrze, smatrajuci ga opasnoscu za ovu vlast. Kako god odluce, on je pobedio i imace vise glasaca i pristalica nakon presude, nego pre.

Nema to vise veze koliko ce on da ima glasaca i pristalica u Srbiji, i ne samo on nego bilo ko drugi! Situacija je otisla toliko daleko da se izborima vise nista ne moze resiti! Propadanje je otislo suvise daleko i traje vec citav jedan vek da bi sad to resili neki izbori koji ce omoguciti nekom da vlada cetri godine! Ovo sam Bog mora da resi i niko drugi. Vladari iz senke verovatno planiraju (u kontekstvu treceg sv.rata) da i ovaj prostor bude zahvacen ratom i stradanjem i moguce je, u kontekstu toga, da ce iskoristiti Seselja, zbog njegovog temparamenta, u cilju destabilizacije ove vlasti i pokretanja neceg krupnijeg u regionu. Ne verujem da se ONI plase za ovu vlast u Srbiji jer znaju da nema ko da je ugrozi vise. Niti postoji vojska ni bezbednosne sluzbe. Policija je strogo pod njihovom kontrolom kao i BIA. Narod je totalno pasivan i nezaintresovan za svoju sudbinu i mirno ceka smrt u bolesnickoj postelji. Sa druge strane, samo vojno prisustvo NATO-a u Bosni i Kosovu je dovoljna garancija za OVE. Uvek mogu da im pomognu kao onoj rulji u Libiji. S tim sto bih se ja po cenu zivota (ovog sekunda) suprostavio svima njima bez obzira na odnos snaga samo kad bih imao uslove za to. A narocito ovom sljamu i olosu i bagri i fukari.....bedi i mizeriji od ljudi....na vlasti u Srbiji!

:rotf:

427408_357200610968277_100000350227067_1148542_1883453943_n.jpg

Nema to vise veze koliko ce on da ima glasaca i pristalica u Srbiji, i ne samo on nego bilo ko drugi! Situacija je otisla toliko daleko da se izborima vise nista ne moze resiti! Propadanje je otislo suvise daleko i traje vec citav jedan vek da bi sad to resili neki izbori koji ce omoguciti nekom da vlada cetri godine! Ovo sam Bog mora da resi i niko drugi. Vladari iz senke verovatno planiraju (u kontekstvu treceg sv.rata) da i ovaj prostor bude zahvacen ratom i stradanjem i moguce je, u kontekstu toga, da ce iskoristiti Seselja, zbog njegovog temparamenta, u cilju destabilizacije ove vlasti i pokretanja neceg krupnijeg u regionu. Ne verujem da se ONI plase za ovu vlast u Srbiji jer znaju da nema ko da je ugrozi vise. Niti postoji vojska ni bezbednosne sluzbe. Policija je strogo pod njihovom kontrolom kao i BIA. Narod je totalno pasivan i nezaintresovan za svoju sudbinu i mirno ceka smrt u bolesnickoj postelji. Sa druge strane, samo vojno prisustvo NATO-a u Bosni i Kosovu je dovoljna garancija za OVE. Uvek mogu da im pomognu kao onoj rulji u Libiji. S tim sto bih se ja po cenu zivota (ovog sekunda) suprostavio svima njima bez obzira na odnos snaga samo kad bih imao uslove za to. A narocito ovom sljamu i olosu i bagri i fukari.....bedi i mizeriji od ljudi....na vlasti u Srbiji!

Pa dobro, izbori su bar sansa da se nesto promeni, kad su vec tu pred vratima, a revolucija se moze dizati kasnije ako izbori nista ne donesu. Ja bih predlozila da se narod organizuje i svaki dan do izbora seta po gradovima sa transparentim na kojia ce pisti koji su zahtevi i ocekivanja naroda od neke buduce vlasti, isto tako i konsekvece koje ce sa sobom povuci neispunjenje zahteva mase. Dzabe nam je ove sad lincovati kad su pojeli goovno, treba preventivno nesto napraviti da se isto ne ponovi(lincovati ih kao prmer buducima). Jeste sve crno kao sto si rekao, ali izlaz uvek postoji. A mozda nas opet trebaju 5-6 vekova nabijati na kolac da bi se probudili i podigli ustanak, ko zna

А због ради чега ???

...jel ne znaš za čega ga sve optužuju..i za sve za čega ga optužuju su i dokazalil...samo se čeka koliko ce da ga drapnu..mada..
Optužnica protiv Šešelja razlikuje se od velike većine ostalih haških optužnica, i to zato što je njome Šešelj optužen ponajprije kao ideolog, ratni huškač i čovjek koji je poticao druge na zločine, a ne kao osoba koja je zločine počinila, ili je za zločine neposredno odgovorna.
usporedi ga sa Hitlerom nikog Hitler nije osobno ubio..ali je zagovarao zločin..etničko čišćenje..itd,.,.itd,.,.,.

Poslednja izmena:
optužnica za Šešelja..

Optužnica ga tereti za zločine u Hrvatskoj (Voćin, vukovarska bolnica), BiH te za progone i likvidacije Hrvata iz Vojvodine (posebice Srijema, poznati slučaj Hrtkovaca, koje je u svom zatiranju hrvatstva preimenovao u "Srbislavce"), odnosno za ratni zločin i etničko čišćenje.

Back