ForestGreen
Veoma poznat
- Poruka
- 10.853
Овај бананамен и даље ту? Фашисту још нисте уклонили, еј бре модератори, алооооо! Шта радите то?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel moze ukratko: kada sudije donose odluku?
Овај бананамен и даље ту? Фашисту још нисте уклонили, еј бре модератори, алооооо! Шта радите то?
I meni se čini da su suviše tolerantni prema Šojiću...![]()
I meni se čini da su suviše tolerantni prema Šojiću...![]()
Da je u ludnicu na vreme poslan Franjo Tudjman, Seselj poznatog politickog profila, ne bi postojao!!!
E sad treba imati nesto elementarnog ljudskog postenja i osnovnog obrazovanja, pa to shvatiti!
I Slobu, Šešelja, Tuđmana, Šuška, Aliju, i sav ostali balkanski talog!
Једини прави фашиста на овом форуму је бананамен, односно блајко.
Jel? A po čemu to...?
Jel? A po čemu to...?
Jel? A po čemu to...?
Jeste. A onda se i "vojvoda" pridružio među te ludake koji prave sranya.Samo totalni idioti ne znaju, da su mnoge majke pre nego se Seselj umjesao u rat, vec bile zavijene u crno!!!
na kojoj ti planeti zivis?
Koliko SRS ima procenata glasova?
2% ? 3% ? 5% ?
Uvredljiva opaska za normalan svet?Spusti loptu ne razumes sta znaci Narod.
Jomini,ako ostavimo po strani strasti i sklonosti,zar ti ne pada na pamet da uvođenje ovakvog principa znači da u slučaju obrnute političke konstelacije,može da se sudi bilo kome sa suprotne strane za javno izgovorene stavove?
Jomini,ako ostavimo po strani strasti i sklonosti,zar ti ne pada na pamet da uvođenje ovakvog principa znači da u slučaju obrnute političke konstelacije,može da se sudi bilo kome sa suprotne strane za javno izgovorene stavove?
Jel moze ukratko: kada sudije donose odluku?
Znace se poslje Seseljevog izlaganja koje se 16. 03., zavrsava!!!!!
A jel izneo Šeki završnu reč?
Sinač sam slušao neko vreme, samo tužioci njajuke, pa mi nije bilo interesantno...
Vidim, ovde mnogi racunaju da Seselj uskoro izlazi iz Haga (sto mu i ja zelim). Svi pricaju kao da je to vec gotova stvar, ali ja mislim da ce ga osuditi na jedno 13 godina i da ce tamo ostati da robija jos par godina i za to vreme ce ga verovatno ubiti tamo kao i ostale srbe. Voleo bih da gresim ali mislim da ce biti tako.