Završne reči na suđenju Šešelju

Ma ceo svet (koji ga slusa) mu se bre SMEJE, gladaju na njega kao primitivnog klovna koji bruka i sebe i Srbiju...

Izgleda jedino srpski radikali u njemu vide nekakvog "borca protiv globalizma"...

Ako i sudije ramisljaju da je borac protiv globalizma - dozivotna mu ne gine!

Смешан си ти бананамену.
Шешељ их је све тамо покопао. Он има више памети у једној длаци него сви мозгови који су га оптуживали.
Ево поређења и за тебе.
Оно што он има у нокту веће је од онога што ти имаш у мозгу.
Ајде сад трк до супермаркета по банане.

Блајби, о'ш да ти пошаљем стаклиће, жилете ??

Можда тога нема код тебе,
можда немаш пара ....

Evo NAJNOVIJE Vesti:

"HAG, 7. marta 2012. (Beta) - Tužioci Haškog tribunala zatražili su u sredu, na sudjenju Vojislavu Šešelju, da sudije Šešelju izreknu kaznu od 28 godina zatvora zbog zločina nad nesrbima u Hrvatskoj, Vojvodini i BiH, 1991-93. godine.

Na kraju završne reči, tužilac Matijas Markušen je ponovio da je Šeseljeva krivica dokazana i zatražio od sudija da Šešelja proglase krivim po svih devet tačaka optužnice koja ga tereti za zločine protiv čovečnosti i kršenje zakona i običaja ratovanja."

Ja mislio 30, a tuzilastvo zatrazilo 28 godina....

Evo NAJNOVIJE Vesti:

"HAG, 7. marta 2012. (Beta) - Tužioci Haškog tribunala zatražili su u sredu, na sudjenju Vojislavu Šešelju, da sudije Šešelju izreknu kaznu od 28 godina zatvora zbog zločina nad nesrbima u Hrvatskoj, Vojvodini i BiH, 1991-93. godine.

Na kraju završne reči, tužilac Matijas Markušen je ponovio da je Šeseljeva krivica dokazana i zatražio od sudija da Šešelja proglase krivim po svih devet tačaka optužnice koja ga tereti za zločine protiv čovečnosti i kršenje zakona i običaja ratovanja."

Ja mislio 30, a tuzilastvo zatrazilo 28 godina....

Да знаш малкице то право знао би да тужилац нема никаква права да одређује висину потенцијалне казне. То је и Шешељ напоменуо при чему се судија сложио. Мунем ћаоооо!

Смешан си ти бананамену.
Шешељ их је све тамо покопао. Он има више памети у једној длаци него сви мозгови који су га оптуживали.
Ево поређења и за тебе.
Оно што он има у нокту веће је од онога што ти имаш у мозгу.
Ајде сад трк до супермаркета по банане.

Vidices ti ko ce koga na kraju POKOPATI.....:cool:

Да знаш малкице то право знао би да тужилац нема никаква права да одређује висину потенцијалне казне. То је и Шешељ напоменуо при чему се судија сложио. Мунем ћаоооо!

Tuzilastvo ima pravo da zatrazi visinu kaze, ali sudija to ne mora da usvoji....Moze da bude MALA RAZLIKA izmedju tuzioca i sudije, ali nikako ne bitna.

Ma ceo svet (koji ga slusa) mu se bre SMEJE, gladaju na njega kao primitivnog klovna koji bruka i sebe i Srbiju...

Izgleda jedino srpski radikali u njemu vide nekakvog "borca protiv globalizma"...

Ako i sudije ramisljaju da je borac protiv globalizma - dozivotna mu ne gine!

Jako smešan radikalski pamflet....

A najsmešnije mi je ovo: "борећи се не само за себе, него, пре свега и изнад свега, за народ коме припада"... :lol:

Kakva demagogija...

А'е вас двојица,
дуните ....
балончиће ...
И у лаХким скоХкићима
на Параду
Ђикију за душу .....

:bye::bye::bye:

Како год да се заврши случај тужилац против Шешеља биће део правне историје и то не баш славна страна те историје.
То је највећи пораз права и правде али и доказ фашистичкој теорији о супериорним и инфериорним цивилизацијама, у којима су друге апсолутно подређене првима.
Срамота за државу Србију и све нас који смо то допустили, понављам, шта год ми мислили о тој персони...

А шта очекујете од човека који је ЈАВНО, овде на форуму, ИЗЈАВИО да КРАДЕ СТРУЈУ и НЕ ПЛАЋА ПОРЕЗ,
и да се тиме поноси?

Ма класични паразит. Живи на рачун друштва. Не би ме чудили да његови раде мутње радње или да се он запослио негде преко везе са основном школом па му ова власт итекако одговара.

Back