libe strasni
Veoma poznat
- Poruka
- 14.457
ПА КО ЈЕ БАНАНАМЕНУ ТРАЖИО ДА СРБИЈА БУДЕ БОМБАРДОВАНА???? КО???? ТВОЈ ЗОКИ БАНАМЕНУ!!!
џинџолина је мртав ладан

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ПА КО ЈЕ БАНАНАМЕНУ ТРАЖИО ДА СРБИЈА БУДЕ БОМБАРДОВАНА???? КО???? ТВОЈ ЗОКИ БАНАМЕНУ!!!
Шта мислиш? Јел ће да удари под неки штрајк глађу због овога?
Daj link ili priznaj da lazes!
???
То одређује суд, а не тужилаштво.
Ко, онај напредњак ???
Штрајковаће са мршавим прасиТЈима,
младим јагнЈиТЈима
и меком раЧиЧицом ....
Видовит си ових дана?Vec je odredjeno.
Sud samo treba da odmeri kaznu.
Pa to ti reklamiras ovde DRUGI FORUM!?
Taj link nije validan....
Sad javili na RTS-u tuzilastvo trazi 28 godina zatvora;
sto je i za moje pojmove preterano jer se radi o nekoj vrsti verbalnog delikta!
Не рекламирам. Тражио си линк, добио си га. И сад ти није валидан. Ма иди бежи. Једи банане.
Vec je odredjeno.
Sud samo treba da odmeri kaznu.
Ма плашим се да не почну јести стиропор....
Čovek planira al Bog presudjuje svima....vratiće se njima sve kao bumerang
Samo jos nemoj poceti da kunes....
dosta njih ce biti razocarano--valjda su ocekivali smrtnu kaznu ..
Ма иди бегај![]()
Nemoj sada da ja izvucem neki link iz onog foruma Slobodna V. pa da me odmah banuju....![]()
Ja sam prognozirao 30, a eto samo je zatrazeno 28.....
I ja po nekada pogresim....
tebi kletva i ne treba....sam si sebi kazna....
Ђинђић је такође волео бомбе, али дипломатски
Дана 21. Зоран Ђинђић се жалио у мају 1999 у поређењу са новинска агенција Ројтерс има "стратегију режима", оптужујући га да је "позвао на наставак бомбардовања." Дана 25. Мај 1999 је представио дневних новина на питање: "Тражите заустављен на западу ваздушних напада" Одговор: "То није реално." У ствари, Ђинђић био довољно паметан да не подржи бомбардовање Југославије од стране НАТО отворен, али - и то се односи на тврдње - 9 Маја 1999, објавио је заједно са црногорским председником Милом Ђукановићем изјаву у којој је позвао НАТО, они би могли "никакав договор" да се оконча рат "знак да је Милошевић омогућио очување своје моћи." Оно што ово не би требало да буде мањи од захтева за продужење рата?
Шта овде није јасно?