Završne reči na suđenju Šešelju

Дезертер нешто прогнозира....?

Онај ко погази заклетву,не заслужује да живи а не да коментарише...

Ko pogazi zakletvu?

Pa Mladic je PRVI pogazio zakletvu, a onda svi iza njega koji su sluzili JNA.....

Oni su se zakleli JEDNOJ DRZAVI, a posle su sve uradili da je sruse.

JA NISAM POGAZIO MOJU ZAKLETVU!

To su izmisljotine sprege Milosevic-radikali koja je inace uvek postojala...

NIGDE tu nema decidno da je TRAZIO bombardovanje.
Што се тако масибно глоопираш?
Јасно је да је тржио бомбардовање и то управо по Изногуд систему да би био калиф уместо калифа!

Колега,а што си побегао у иностранство кад си био војно лице,под заклетвом...?

Ко бре био војно лице ???

Он ни на регрутацији није прошао ....
За Титину војску ... Кад је то била велика срамота ....
Од стида емигрирао (у суседно село) ....

Ебте,
значи и Тома ће да тражи да нас бомбардују ???

:eek::eek::eek:

Шта се бринеш? Имамо чиме да се бранимо.
originalslika-5802945.jpg

Veoma sam PONOSAN sto nisam ucestvovao u svemu tome i okrvavio ruke.

Sto spavam mirno i ne ocekujem kada ce mi zakucati na vrata da me vode na sud... :cool:

Ni ovaj svetovni, ni onaj nebeski....

Ако ти неко нападне Немачку,где ћеш онда да бежиш...у Америку..?

Ти си Блајби нашао да пишеш о Шешељу..?

Дезертери су најгора врста људи,од којих и жене беже..

Зато си ваљда слао пп поруке колегиницама на форуму ?

Veoma sam PONOSAN sto nisam ucestvovao u svemu tome i okrvavio ruke.

Sto spavam mirno i ne ocekujem kada ce mi zakucati na vrata da me vode na sud... :cool:

Ni ovaj svetovni, ni onaj nebeski....

Нешто најгоре што постоји на свету је издаја. Одгледај амерички филм "Generalova kci"
А ја видим ти се поносиш издајом. Сад си све рекао о себи.

Нешто најгоре што постоји на свету је издаја. Одгледај амерички филм "Generalova kci"
А ја видим ти се поносиш издајом. Сад си све рекао о себи.

Ne, ne vi ste izdajnici....

Izdali ste vasu bivsu drzavu, partiju, idelae za koje ste se borili do pre 20-ak godina, dojucerasnje prijatelje drugih nacionalnosti.....Izdali ste svoj ateizam, odnosno prodali ste veru za veceru...

Izdali ste SVE koga ste mogli izdati, samo se PRAVITE LUDI...

Ne, ne vi ste izdajnici....

Izdali ste vasu bivsu drzavu, partiju, idelae za koje ste se borili do pre 20-ak godina, dojucerasnje prijatelje drugih nacionalnosti.....Izdali ste svoj ateizam, odnosno prodali ste veru za veceru...

Izdali ste SVE koga ste mogli izdati, samo se PRAVITE LUDI...

Јел неко схватио овог бананамена сад?
Издајниче, одгледај филм који сам ти препоручио.

Хашко тужилаштво затражило 28 година затвoра за лидера радикала Војислава Шешеља. Тужилац Маркусен тражи да се Шешељ прогласи кривим по свих девет тачака оптужнице.
Хашки тужилац Матијас Маркусен затражио је казну затвора од 28 година за лидера Српске радикалне странке Војислава Шешеља.
Из завршне речи тужиоца Маркусена

Маркусен је на крају завршне речи поновио да је Шешељева кривица доказана и затражио од судија да га прогласе кривим по свих девет тачака оптужнице. Матијас Маркусен је прецизирао да би Шешељ казну због ратних злочина требало да служи после казни од укупно 18 месеци затвора које му је Трибунал до сада изрекао због непоштовања суда.
Лидер СРС-а оптужен је за злочине против човечности - прогон несрба на политикој, расној и верској основи, депортацију и присилно премештање, као и за кршење закона и обичаја ратовања - убиства, мучење, окрутно поступање, безобзирно разарање села или пустошење које није оправдано војном нуждом, уништавање верских објеката и пљачкање јавне или приватне имовине.
Тужилац Маркусен је нагласио да је Шешељ "говором и пропагандом мржње" починио прогон Хрвата из Вуковара и војвођанског села Хртковци.
Остала злодела из оптужнице у Зворнику, Вуковару, Мостару, Невесињу и ширем подручју Сарајева, Шешељ је, према речима тужиоца, "подстакао, помогао и подржао", тиме што је физичке починиоце - добровољце СРС-а - регрутовао, индоктринирао мржњом према несрбима, организовао и послао на ратишта.
Тужилац Маркусен је навео да су злочини "шешељеваца" над Хрватима и Муслиманима били почињени у оквиру удруженог злочиначког подухвата, чији је циљ било стварање јединствене српске државе на великим деловима територија Хрватске и БиХ, а у којем је Шешељ учествовао са тадашњим председником Србије Слободаном Милошевићем и бројним политичким, војним и полицијским званичницима.

http://www.rts.rs/page/stories/ci/story/134/Хроника/1058494/Тужилац+тражи+28+година+затвора.html

Back