Završne reči na suđenju Šešelju

Ако могу Хрвати да траже превод за Жикину династију, ваљда можемо и ми на овом порталу да добијемо неки превод кад нам се неко обраћа на страном језику ?

неби било лоше за почетак да почну да преводе са просербијанског -

Занимиљива је теза Тужилаштва. Изгледа да су Шешељевци криви за све злочине током рата. Али ми је чудно то што ниједан Шешељевац није осуђен, ниједан од команданата Шешељеваца није осуђен нити оптужен. Некима је суђено а ослобођени су свих оптужби, рецимо Марко Љубоја и Слободан Катић су ослобођени свих оптужби за "злочин" на Овчари.

Још када би схватили да су Шешељевци били у саставу Југословенске народне армије, касније и у саставу Војске Републике Српске, а не под командом проф. др Војислава Шешеља...

Ево га шести припадник Тужилаштва.:lol: А Антонети признао да је Шешељ паметнији од свих припадника Тужилаштва заједно.:hahaha:

Seselju preostaje jedino da prikaze istinu,
kako je rat u Hrvatskoj poceo daleko prije dolaska njegovih dobrovoljaca!!!

To je jedini nacin da sve njihove nebulozne optuznice padnu u vodu,
stim pre sto su njegove dobrovoljacke jedinice stavljane pod komande legitimnih armija!!

Poslednja izmena:
Занимиљива је теза Тужилаштва. Изгледа да су Шешељевци криви за све злочине током рата. Али ми је чудно то што ниједан Шешељевац није осуђен, ниједан од команданата Шешељеваца није осуђен нити оптужен. Некима је суђено а ослобођени су свих оптужби, рецимо Марко Љубоја и Слободан Катић су ослобођени свих оптужби за "злочин" на Овчари.

Још када би схватили да су Шешељевци били у саставу Југословенске народне армије, касније и у саставу Војске Републике Српске, а не под командом проф. др Војислава Шешеља...

Ево га шести припадник Тужилаштва.:lol: А Антонети признао да је Шешељ паметнији од свих припадника Тужилаштва заједно.:hahaha:

А који су ти "Шешељевци" ????

А који су ти "Шешељевци" ????

Неки јесу били Шешељевци, рецимо Бранислав Вакић, Мујо Буњаку или Мирко Благојевић. Али проблем за Тужилаштво јесте то што нису осуђени нити оптужени ни за какве злочине и што су били у саставу Југословенске народне армије и Војске Републике Српске а не у некаквим паравојним формацијама.

Али неки нису били Шешељевци, рецимо Арсен Граховац није био Шешељевац него командант некaквог Српског добровољачког одреда чини ми се, и чуди ме како Тужилаштво опет покушава да од њега направи Шешељевца.

СРС има најнеобразованије и најпримитивније чланство, кадрове и бирачко тијело. Од смрада њихових присталица на митинзима које организују, не може да се дише.

УБЈЕДЉИВО најпримитивније чланство и бирачко тијело има СНС ево доказа:

http://www.politika.rs/rubrike/Politika/Polovina-glasaca-SNS-a-PUPS-a-i-JS-a-protiv-EU.sr.html

СТРАНКА НОВОКОМПОНОВАНИХ ЕВРОФАНАТИКА КОЈУ ПОДРЖАВАЈУ ЕВРОСКЕПТИЦИ!!!

Seselju preostaje jedino da prikaze istinu,
kako je rat u Hrvatskoj poceo daleko prije dolaska njegovih dobrovoljaca!!!

To je jedini nacin da sve njihove nebulozne optuznice padnu u vodu,
stim pre sto su njegove dobrovoljacke jedinice stavljane pod komande legitimnih armija!!

ООООО ... А САД ЈЕ НИК СА ЈЕДНОГ ОД ПРЕТХОДНИХ ШЕШЕЉЕВИХ ПЛАКАТА.... ЗАНИМЉИВО.....

Back