gost 246390
Buduća legenda
- Poruka
- 38.508
Nema Vrangela kad ti treba....
Dokle ce se vise tolerisati ustaski i poturicki provokatori...,
pa udri sam po bagri.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nema Vrangela kad ti treba....
Dokle ce se vise tolerisati ustaski i poturicki provokatori...,
ja jesam ..pa šta sam dobio za hvala... da me se proziva ustašom....i novac sam slao...s radio Kuršumlije ..Biljanom novinarkom.inetrvju dao...![]()
Našli ste se bogami....
ja sam ponudio ..mirnodopsku pomoc... za Vaš problem...bolje i tako nego da ginete...
jesmno imali smo zajdničkog neporijatelja....nije tajna..
Inace, prebaceni su hrvatskim helikopterima.
to uopste nije problem...a internet nemju jos od juce...ja vama lepo kazem da ne veruujete ovima sto ovde pricaju kako navodno stoje na mostu, imaju bezicni internet i nas neobavestene izvestavaju iz prve ruke...
jesmno imali smo zajdničkog neporijatelja....nije tajna..
O domoljube, imate vi dovoljno posla u miru, da vatre lozite i nova zeljeza, za nove nozeve kujete!!!!
A malo i Bleiburg obidjite, uredite, zlu ne trebalo!!!![]()
ja jesam ..pa šta sam dobio za hvala... da me se proziva ustašom....i novac sam slao...s radio Kuršumlije ..Biljanom novinarkom.inetrvju dao...![]()
Kosovo: Vanredno stanje i uzbuna
Izvor: B92, Tanjug, Radio KiM
Zvečan -- U Zubinom Potoku su se oko 14 sati čule sirene za uzbunu i meštani su počeli masovnije da se okupljaju na blokadi prema administrativnom prelazu Brnjak.
Dvadesetak minuta ranije Opštinsko veće Kosovske Mitrovice uvelo vanredno stanje. Rad ugostiteljskih objekata na period od 07-15 časova.
Radio KiM prenosi da je Opštinsko veće zamolilo građane da shvate ozbiljnost situacije i da se odgovorno ponašaju i shvate suštinu i značaj ove odluke.
Takođe se navodi da se u izvršavanju zadataka zaštite i spasavanja ukjuče svi sposobni građani koji su dužni da se odazovu pozivu organa u izvršenju zadataka.
Borko Stefanović zamolio je građane da ostanu na ulicama, pripravni, ali da još ne obnavljaju barikade.
Na severu Kosova je mirno, a pripadnici specijalnih jedinica ROSU povukli su se sa prelaza Brnjak i Jarinje. Lokalni Srbi su oprezni i ostaju na barikadama.
Reporter B92 koji je na Kosova javlja da su svi putevi na severu prohodni, ali da Srbi iz predostrožnosti drže zatvorenu jednu saobraćajnu traku. Među okupljenima je i vladika raško-prizrenski Teodosije. Putem prolazi veliki broj vozila Kfora.
------------------
odbrana prelaza sa ostatkom Srbije , je odbrana Srba na Kosovu i Metohiji.
,
Ako Siptari zauzmu te prelaze , to ce znaciti da nikakva roba iz Srbije vise ne moze uci na Kosovo I metohiju , a 90% stvari koje Srbi na Kosmetu jedu i koriste ulaze iz Srbije.
Bez toga Srbi na kosmetu ostaju bez sredstava za zivot.
Prakticno ovo je pokusaj Hasima Tacija da Srbe izgladni i natera ih da se sami isele sa Kosmeta.
Na primer moj drugar u Leposavicu drzi prodavnicu prehrane i 99% robe je iz centralne Srbije.
Sa zauzimanjem prelaza od strane Siptara i implementacijom embarga on odmah moze da zatvori tu svoju prodavnicu i da se iseli sa Kosmeta jer nece imati od cega da zivi.
mi ne smemo dozvoliti da siptari zauzmu te prelaze cak ni pocenu rata sa NATO paktom .
Ti prelazi su bukvalno KISEONIK za Srbe na Kosovu i Metohiji.
na severnom kosmetu zivi 60.000 Srba tu je 20.000 vojno sposobnih jos da im se pridruzi nas 20.000 dobrovoljaca iz Srbije i to je sila koju ni NATO ni Hasim Taci ne moze da pobedi.
ja mislo das ti dole da braniš Serbski narod..a ti ovdje palamudis iza monitroa..eeeeeeeee..sada je sve jasno...
Неће ни НАТО ни Тачи ништа да раде ту, одрадиће се то у Београду..
treba da nas boli uvo za kvislinski rezim borisa tadica.
mi SRBI TREBA DA DELUJEMO .
a 40.000 srpskih dusa je sposobno da zaustavi bilo koga .
Јесте, само јел знаш ти колико једе дневно 40000 људи? И у случају сукоба, одакле муниција, гориво?