Zauzimaju prelaze na sjeveru Kosova!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bog te mazo, nisam znao da je KISEONIK sinonim za sverc i sivu ekonomiju:eek::eek::eek:

kiseonik je sinonim za hleb meso hranu kucne potrepstine.

sve to na severni kosmet stize iz centrlane srbije i proizvodi se kod nas .

na kosmetu na severu nema srpskih fabrika mesa mleka i hleba. nema zita .

samim tim srbi na severu bez proizvoda iz srbije ne mogu da prezive i umrece od gladi.

zasto ti mrzis toliko srpski narod i zelis da 60.000 srba umre od gladi ?

za tebe je, nesrećo, bolnije pitanje kako možeš biti takva kukavica, pusti ti izbeglištvo. :lol:

..pa jes...u pravu si ...necu ja da vam branim ..KiM...kukavica sam....zato su moji..pajtosi dole..bili kod mene u ZNG-u...čim je dole počelo tražili ljudi ..da ih se pusti....s razmjevanjm su ...dobili sve što su trerbali..i otišli..svi su živi i zdravi....zapovjednici su..imaju dugogodišnji ratni staž....oćeš slike da ti postvim...da ih vidiš....

..pa jes...u pravu si ...necu ja da vam branim ..KiM...kukavica sam....zato su moji..pajtosi dole..bili kod mene u ZNG-u...čim je dole počelo tražili ljudi ..da ih se pusti....s razmjevanjm su ...dobili sve što su trerbali..i otišli..svi su živi i zdravi....zapovjednici su..imaju dugogodišnji ratni staž....oćeš slike da ti postvim...da ih vidiš....

znaš kako kažu kod nas - laži babu da ti plete najke! :hahaha: :rotf:

KFOR prevozi graničnu policiju do administrativnih prelaza
27.07.2011. 15:06

Oko 14.30 minuta u mestu Rudare kod Zvečana, gde su postavljene barikade, propušten je konvoj KFOR-a nakon dužih pregovora koji su se vodili između Gorana Bogdanovića, Borka Stefanovića i predsednika opština sa severa Kosova sa komandantom KFOR-a Erhardom Bilerom.

Nakon završenih pregovora ministar Bogdanović i šef srpskog pregovaračkog tima Borko Stefanović obratili su se okupljenom narodu rekavši da su svesni da je prisutna velika nervoza i da su neka očekivanja izneverena. Oni su poručili narodu da i dalje veruju u njih i u pregovore koji će dovesti do mirnog rešenja cele situacije.

Nakon što je propušten konvoj KFOR-a barikade su ponovo uspostavljene u mestu Rudare kod Zvečana na putu koji vodi ka prelazu Jarinje pošto su Srbi iz ovog regiona dobili nezvaničnu informaciju da se vozilima KFOR-a do administrativnih prelaza prebacuju pripadnici granične policije Kosova koji se ranije nisu nalazili na tim prelazima.

Komandant KFOR-a Erhard Biler demantovao je, obraćajući se okupljenim novinarima informaciju da KFOR učestvuje u prevozu specijalnih jedinica ROSU već da su to bili pripadnici granične policije. On nije želeo da objašnjava detalje navodeći da njegova uloga nije da sprovodi političke odluke već da uspostavlja red i mir.

http://www.radiokim.net/?cid=3,7,11548

kiseonik je sinonim za hleb meso hranu kucne potrepstine.

sve to na severni kosmet stize iz centrlane srbije i proizvodi se kod nas .

na kosmetu na severu nema srpskih fabrika mesa mleka i hleba. nema zita .

samim tim srbi na severu bez proizvoda iz srbije ne mogu da prezive i umrece od gladi.

zasto ti mrzis toliko srpski narod i zelis da 60.000 srba umre od gladi ?

Zasto ti toliko mrzis drzavu Srbiju pa zelis da u svom sastavu ima teritoriju gde vlada potpuna divljina, i niko ne placa porez?:think:
Lepo neka priznaju drzavu u kojoj zive, pa nece da umiru od bilo cega. A ne da glume 'balvan revoluciju vol2'.

Pa stani, zar oni nisu u drzavi Srbiji?:think: Hajde sto ne placaju Kosovu poreze, ali sto pa ne placaju Srbiji poreze, vec na divlje rade sve i svasta?:think:

Па хоће они да плаћају порезе држави Србији, али замисли, Србија извукла своје особље са те територије.
Неко мора да одговара за то, неко од државних органа Србије, а не ти људи....

Priština uz pomoć Amerike želi da otme sever Kosova

I upravo u trenutku kada se juče oko 13 časova učinilo da će se pripadnici specijalnih kosovskih jedinica povući sa dela teritorije naseljenog Srbima došlo je do serije najžešćih incidenata u selima nadomak Zubinog Potoka. Isprva se prema južnom delu sa Brnjaka vraćalo desetak blindiranih džipova.

- U roku od pola sata desetak džipova došlo je do sela Štuoce (Opština Zubin Potok). Počelo je puškaranje i specijalci se opet vraćaju u južni deo - priča za “Blic” Srbin iz Zubinog Potoka.

Kako dodaje, kada se učinilo “nema ih više” iznova dolaze ka selu Zupče.

- Rafali po automobilima. ROSU su pucali u pravcu svega što se kreće! Oni imaju automatsko oružje, ali uspevamo da ih opet potisnemo do Zupče - priča “Blicov” sagovornik. Dodaje da nije video da je iko od lokalnih Srba pogođen.

Prema poslednjim informacijama, loklani Srbi su oko Zubinog Potoka grupisani na svim prilazima selima.

http://www.blic.rs/Vesti/Tema-Dana/268157/Pristina-uz-pomoc---Amerike-zeli-da-otme-sever---Kosova

nenadicdj Nenadic Dj.
U Kosovskoj Mitrovici uvedeno vanredno stanje. #kosovo
6 minutes ago

Zasto ti toliko mrzis drzavu Srbiju pa zelis da u svom sastavu ima teritoriju gde vlada potpuna divljina, i niko ne placa porez?:think:
Lepo neka priznaju drzavu u kojoj zive, pa nece da umiru od bilo cega. A ne da glume 'balvan revoluciju vol2'.

srbi na kosmetu placaju porez i placace cim drzava Srbija ponovo uspostavi teritorijalnu kontrolu tih srpskih opstina.

Niko nema nista protiv toga nego vlast u Srbiji nema MUDA da stegne i da to uradi .

Па хоће они да плаћају порезе држави Србији, али замисли, Србија извукла своје особље са те територије.
Неко мора да одговара за то, неко од државних органа Србије, а не ти људи....

Mislim da je najodgovorniji za to stanje trenutno pod lipom, pa tesko da moze da odgovara...

Priština uz pomoć Amerike želi da otme sever Kosova

I upravo u trenutku kada se juče oko 13 časova učinilo da će se pripadnici specijalnih kosovskih jedinica povući sa dela teritorije naseljenog Srbima došlo je do serije najžešćih incidenata u selima nadomak Zubinog Potoka. Isprva se prema južnom delu sa Brnjaka vraćalo desetak blindiranih džipova.

- U roku od pola sata desetak džipova došlo je do sela Štuoce (Opština Zubin Potok). Počelo je puškaranje i specijalci se opet vraćaju u južni deo - priča za “Blic” Srbin iz Zubinog Potoka.

Kako dodaje, kada se učinilo “nema ih više” iznova dolaze ka selu Zupče.

- Rafali po automobilima. ROSU su pucali u pravcu svega što se kreće! Oni imaju automatsko oružje, ali uspevamo da ih opet potisnemo do Zupče - priča “Blicov” sagovornik. Dodaje da nije video da je iko od lokalnih Srba pogođen.

Prema poslednjim informacijama, loklani Srbi su oko Zubinog Potoka grupisani na svim prilazima selima.

http://www.blic.rs/Vesti/Tema-Dana/268157/Pristina-uz-pomoc---Amerike-zeli-da-otme-sever---Kosova

nenadicdj Nenadic Dj.
U Kosovskoj Mitrovici uvedeno vanredno stanje. #kosovo
6 minutes ago

Српска специјална полиција у стању пуне борбене готовости на прилазима Косову и Метохији.

Dmitrij Rogozin, ambasador Rusije pri NATO-u, upozorio zapadnu alijansu da će primeniti oružanu silu ako se na Kosovu izađe iz okvira Rezolucije 1244

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back