Zauzimaju prelaze na sjeveru Kosova!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
to uopste nije problem...a internet nemju jos od juce...ja vama lepo kazem da ne veruujete ovima sto ovde pricaju kako navodno stoje na mostu, imaju bezicni internet i nas neobavestene izvestavaju iz prve ruke...

Ма ја ником не верујем ... не брини се ;) ... што се смештаја тиче, знам да није проблем ... био сам већ у некој кући у Митровици ....

Bogdanović je u pregovorima izneverio Srbe na Kosovu jer je pristao da šiptarska policija jednako deluje na severu Kosova,U 15h u K.Mitrovici će se oglasiti sirena za vazdušnu opasnost a to je zbog pogoršane situacije jer šiptari na jugu gomilaju velike snage svoje policije i vojske.
:think:otkud tebi takve informacije.sa ove strane mosta je mirno.ja nigde nisam video da gomilaju vojsku i policiju.narod mirno gleda svoja posla i veruje da ce se to sve srediti mirnim putem.jedina je prepreka gangstera sa severa,jer ce oni biti gubitnici.nema sverca i organizovanog kriminala.

to uopste nije problem...a internet nemju jos od juce...ja vama lepo kazem da ne veruujete ovima sto ovde pricaju kako navodno stoje na mostu, imaju bezicni internet i nas neobavestene izvestavaju iz prve ruke...

potvrdila si moje riječi..moji prijatelji koji su dole..u UČK...su još u bazama nisu izasli na teren..piju jedu i zayebavaju se...gledaju tv..borbenu uzbunu nisu dobili....

Upućena pomoć Srbima na Kosovu i Metohiji
Agencije - 27.07.2011 14:10

NOVI SAD - Vlada Vojvodine danas je posredstvom robne direkcije za robne rezerve uputila pomoć narodnim kuhinjama na području Kosova i Metohije u okviru saradnje sa eparhijama Raško-prizrenskom i Kosovsko-metohijskom.

U pošiljci vrijednoj 2,2 miliona dinara iz Vojvodine je poslato 13,4 tone prehrambenih proizvoda i 300 litara tečnosti za pranje suđa.

Pokrajinski sekretar za rad, zapošljavanje i ravnopravnost polova Miroslav Vasin izjavio je prilikom ispraćaja kamiona da će vojvođanska vlada nastaviti da pomaže naš narod na Kosovu i Metohiji i izrazio nadu da će kamioni brzo i bezbijedno preći administrativnu liniju, jer je riječ o prehrambenoj robi i humanitarnoj pomoći.
http://www.nezavisne.com/novosti/ex-yu/Upucena-pomoc-Srbima-na-Kosovu-i-Metohiji-99512.html

Боли ово "административна линија" је л`?
Хвала Војвођанима, хоће ли бити још оваквих акција? Можда добре комшије организују прикупљање?

Мени лично не смета, баш је живописан, весео, него :
Šta je zabranjeno?
# postavljanje sadržaja koji nisu na srpskom ili engleskom jeziku
http://pomoc.krstarica.com/?action=article&cat_id=012&id=390
Шта ћемо, закон је такав...а ја не бих ни опомињао, него, као добар комшија, боље да ти кажем.

Па мењајте брате правилник. Шта мени значи текст на енглеском без превода - ништа, апсолутно. Може укратко превод и линк до оригинала на страном језику.

Situacija se zaostrava!

Što se tiče prelaza Jarinje, kako za "Blic" kaže jedan od meštana Zubinog potoka, helikopteri Kfora uspeli su da spuste 16 pograničnih policajaca i tri carinika.

- Napetost je velika, policija i carinici ne žele da govore srpski. Pokušaćemo da postavimo blokade i oteramo ih- kaže naš sagovornik.

Sve jedinice MUP-a koje se nalaze u blizini administrativne linije sa Kosovom, nalaze se u povećenom stepenu pripravnosti, ali to ne znači ništa posebno u odnosu na neke ranije periode, izjavio je ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić.

Upućena pomoć Srbima na Kosovu i Metohiji
Agencije - 27.07.2011 14:10

NOVI SAD - Vlada Vojvodine danas je posredstvom robne direkcije za robne rezerve uputila pomoć narodnim kuhinjama na području Kosova i Metohije u okviru saradnje sa eparhijama Raško-prizrenskom i Kosovsko-metohijskom.

U pošiljci vrijednoj 2,2 miliona dinara iz Vojvodine je poslato 13,4 tone prehrambenih proizvoda i 300 litara tečnosti za pranje suđa.

Pokrajinski sekretar za rad, zapošljavanje i ravnopravnost polova Miroslav Vasin izjavio je prilikom ispraćaja kamiona da će vojvođanska vlada nastaviti da pomaže naš narod na Kosovu i Metohiji i izrazio nadu da će kamioni brzo i bezbijedno preći administrativnu liniju, jer je riječ o prehrambenoj robi i humanitarnoj pomoći.
http://www.nezavisne.com/novosti/ex-yu/Upucena-pomoc-Srbima-na-Kosovu-i-Metohiji-99512.html

Боли ово "административна линија" је л`?
Хвала Војвођанима, хоће ли бити још оваквих акција? Можда добре комшије организују прикупљање?

ja jesam ..pa šta sam dobio za hvala... da me se proziva ustašom....i novac sam slao...s radio Kuršumlije ..Biljanom novinarkom.inetrvju dao...:rtfm:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back