Zauzimaju prelaze na sjeveru Kosova!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ko god ima naoruzanje duge cevi treba da nosi to oruzje na Kosmet i predaje nasem narodu dole . Zatim svako ko je vojno sposoban i veteran nekog rata treba da se stavi na raspolaganje kriznom stabu severa Kosmeta.

Svako od nas bi tako bio civil ratnik . Tadic moze da glumi ludilo , ali kad se narod sam digne protiv okupacije i terora ni NATO ni siptari tu nista nem ogu.

kontaj lukavca..
naprijed braćo ja za vama..nazad braćo ja pred vama....

ova situacija moze samo da se resi na 2 nacina

- siptari preuzimaju kompletno kosovo i metohiju pod svoju kontrolu sto dovodi do egzodusa jos 100.000 Srba sa Kosmeta.

- Srbi ratuju protiv Siptara i de fakto dovode zapad pred svrsen cin da je podela jedino resenje koje donosi stabilnost.

Ono sto mi gresimo jeste da smo mi ti koji treba dai mamo inicijativu i ofanzivu

sta to znaci

znaci proterivanje i hapsenje svih siptara na teritoriji severnog kosmeta rasformiravanje KPS na severu i postavljanje granicnih prelaza ka mitrovici kod zubinog potoka i severne mitrovice.

formiranje policije Srpskog Kosmeta kao i vojske .

Tu ni Tadic ni NATO nista ne bi mogli da urade.

ova situacija moze samo da se resi na 2 nacina

- siptari preuzimaju kompletno kosovo i metohiju pod svoju kontrolu sto dovodi do egzodusa jos 100.000 Srba sa Kosmeta.

- Srbi ratuju protiv Siptara i de fakto dovode zapad pred svrsen cin da je podela jedino resenje koje donosi stabilnost.

Ono sto mi gresimo jeste da smo mi ti koji treba dai mamo inicijativu i ofanzivu

sta to znaci

znaci proterivanje i hapsenje svih siptara na teritoriji severnog kosmeta rasformiravanje KPS na severu i postavljanje granicnih prelaza ka mitrovici kod zubinog potoka i severne mitrovice.

formiranje policije Srpskog Kosmeta kao i vojske .

Tu ni Tadic ni NATO nista ne bi mogli da urade.

evo ga opet..neumoran je sa ..budalaštinama...:zcepanje: :zcepanje:

imam i ja neke prijat.čujemo se preko..sms-a...za sada je mir..neelje koji su dole u UČK..ma pucanja..sve je mirno...nisu dobili nikakvu zapovijed..da krenu na položaje...

Misliš imao si prijatelje u UČK? Ja sam bio na Kosovu od septembra 98. do kraja rata 99. godine u par slučajeva kod likvidiranih terorista smo nalazili hrvatska dokumenta neka su bila sa albanskim imenima a neka i sa hrvatskim....
Video sam leš od jedne žene koja je bila u UČK sa hrvatskim imenom i dokumentima pucala je iz browninga po nama ali je neko od naših sredio snajperom,šta da ti kažem ostala je bez lobanje..... Da nije neka tvoja prijateljica?

Сад му је жао што и он није овако као Срби доле... Него побегао ко ******..

oće kukavac da crkne od muke. svestan je da nema ni upola testikalija ko srpski tinejdžer s kosova, pa oće da se ubije. došo ovde da reklamira svoju navodnu povezanost s trgovcima organima kako bi ga bar neko uzeo za nekog kriminalca, pa posredno mudonju, a u stvari je mudo labudovo. :lol:

oće kukavac da crkne od muke. svestan je da nema ni upola testikalija ko srpski tinejdžer s kosova, pa oće da se ubije. došo ovde da reklamira svoju navodnu povezanost s trgovcima organima kako bi ga bar neko uzeo za nekog kriminalca, pa posredno mudonju, a u stvari je mudo labudovo. :lol:

Па видео сам ја одмах да се нешто чудно дешава с њим овде, сад ми је јасно зашто се тако ненормално понаша..
Што се мене тиче, ја бих га пустио мало да дође до Србије, чисто да га мине жеља. А онда бих га зарезао на пар места, то би му излечило носталгију за сва времена, никад му више не би пало на памет да помисли на стари крај..

mi ne smemo dozvoliti da siptari zauzmu te prelaze cak ni pocenu rata sa NATO paktom .

Ti prelazi su bukvalno KISEONIK za Srbe na Kosovu i Metohiji.

na severnom kosmetu zivi 60.000 Srba tu je 20.000 vojno sposobnih jos da im se pridruzi nas 20.000 dobrovoljaca iz Srbije i to je sila koju ni NATO ni Hasim Taci ne moze da pobedi.

Bog te mazo, nisam znao da je KISEONIK sinonim za sverc i sivu ekonomiju:eek::eek::eek:

meni smeta rezimski mrak i cenzura

posalji ekipe dole. ne jednu, pet i vise. stalna ukljucenja. to bi bio doprinos miru. razbojnici i zlotvori se boje javnosti

rezim kao da se nadao siptarskom uspehu, pa bi posle sledile zalopojke `kako je to grubo, ali eto fakticko stanje treba prihvatiti`. uobicajena kolaboracionisticka mantranja

e, cuveno srpsko samoorganizovanje pred divljim ljudima. to je recept. ne cekaj pomoc od bogatijeg od sebe, pomozi komsiji, brratu, kumu

sa postovanjem gledam na taj napaceni narod

Па видео сам ја одмах да се нешто чудно дешава с њим овде, сад ми је јасно зашто се тако ненормално понаша..
Што се мене тиче, ја бих га пустио мало да дође до Србије, чисто да га мине жеља. А онда бих га зарезао на пар места, то би му излечило носталгију за сва времена, никад му више не би пало на памет да помисли на стари крај..

voleo bi on to, vidiš da je mazohista, a da je gej potvrđuje ovo nabacivanje nojkiću. :lol:

Ko god ima naoruzanje duge cevi treba da nosi to oruzje na Kosmet i predaje nasem narodu dole . Zatim svako ko je vojno sposoban i veteran nekog rata treba da se stavi na raspolaganje kriznom stabu severa Kosmeta.

Svako od nas bi tako bio civil ratnik . Tadic moze da glumi ludilo , ali kad se narod sam digne protiv okupacije i terora ni NATO ni siptari tu nista nem ogu.

Treba da bude strpan u bajbok jer krsi zakone ove drzave.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back