- Poruka
- 20.250
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ti možeš jednio iza monitra da deluješ..idi dole..a ne tu...dižeš prašinu i bacas u oči....sram da te bude....
Јел под оружјем или без?![]()
Treba oko 16 tona kuvanog pasulja i 12 tona hleba zajedan dobar ručak, ko o tome misli bitan je zanos.
Ko god ima naoruzanje duge cevi treba da nosi to oruzje na Kosmet i predaje nasem narodu dole . Zatim svako ko je vojno sposoban i veteran nekog rata treba da se stavi na raspolaganje kriznom stabu severa Kosmeta.
Svako od nas bi tako bio civil ratnik . Tadic moze da glumi ludilo , ali kad se narod sam digne protiv okupacije i terora ni NATO ni siptari tu nista nem ogu.
pod oruzjem. KFOR ima 6000 vojnika na Kosmetu a Siptari samo ovu jedinicu ROSE . Ostali Siptari nisu spremni da idu i da ginu to znam provereno.
Сад му је жао што и он није овако као Срби доле... Него побегао ко ******..A kud ćeš veće jajare od tebe... izbeglica iz Vojvodine, pa jel i to moguće![]()
ova situacija moze samo da se resi na 2 nacina
- siptari preuzimaju kompletno kosovo i metohiju pod svoju kontrolu sto dovodi do egzodusa jos 100.000 Srba sa Kosmeta.
- Srbi ratuju protiv Siptara i de fakto dovode zapad pred svrsen cin da je podela jedino resenje koje donosi stabilnost.
Ono sto mi gresimo jeste da smo mi ti koji treba dai mamo inicijativu i ofanzivu
sta to znaci
znaci proterivanje i hapsenje svih siptara na teritoriji severnog kosmeta rasformiravanje KPS na severu i postavljanje granicnih prelaza ka mitrovici kod zubinog potoka i severne mitrovice.
formiranje policije Srpskog Kosmeta kao i vojske .
Tu ni Tadic ni NATO nista ne bi mogli da urade.
imam i ja neke prijat.čujemo se preko..sms-a...za sada je mir..neelje koji su dole u UČK..ma pucanja..sve je mirno...nisu dobili nikakvu zapovijed..da krenu na položaje...
Сад му је жао што и он није овако као Срби доле... Него побегао ко ******..
...kako..ja mogu biti izbjeglica...![]()
...
А он је ***** избегличка?![]()
oće kukavac da crkne od muke. svestan je da nema ni upola testikalija ko srpski tinejdžer s kosova, pa oće da se ubije. došo ovde da reklamira svoju navodnu povezanost s trgovcima organima kako bi ga bar neko uzeo za nekog kriminalca, pa posredno mudonju, a u stvari je mudo labudovo.![]()
mi ne smemo dozvoliti da siptari zauzmu te prelaze cak ni pocenu rata sa NATO paktom .
Ti prelazi su bukvalno KISEONIK za Srbe na Kosovu i Metohiji.
na severnom kosmetu zivi 60.000 Srba tu je 20.000 vojno sposobnih jos da im se pridruzi nas 20.000 dobrovoljaca iz Srbije i to je sila koju ni NATO ni Hasim Taci ne moze da pobedi.
**** ** **** ?? **** ? .....**** **** ********** ** ********* *** ****.....![]()
..neka ti modovi prevedu šta piše...
![]()
![]()
![]()
Bog te mazo, nisam znao da je KISEONIK sinonim za sverc i sivu ekonomiju![]()
Па видео сам ја одмах да се нешто чудно дешава с њим овде, сад ми је јасно зашто се тако ненормално понаша..
Што се мене тиче, ја бих га пустио мало да дође до Србије, чисто да га мине жеља. А онда бих га зарезао на пар места, то би му излечило носталгију за сва времена, никад му више не би пало на памет да помисли на стари крај..
Ko god ima naoruzanje duge cevi treba da nosi to oruzje na Kosmet i predaje nasem narodu dole . Zatim svako ko je vojno sposoban i veteran nekog rata treba da se stavi na raspolaganje kriznom stabu severa Kosmeta.
Svako od nas bi tako bio civil ratnik . Tadic moze da glumi ludilo , ali kad se narod sam digne protiv okupacije i terora ni NATO ni siptari tu nista nem ogu.
pa verovatno ga pozivaš da mu pružiš uslugu oralnog zadovoljenja.![]()