nojkic_problem
Buduća legenda
- Poruka
- 26.329
Ćirilica je zvanično pismo u Republici Srbiji....
А зашто не пишеш ти ћирилицом
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ćirilica je zvanično pismo u Republici Srbiji....
Ако има неки смештај тамо ...
naravno da znam...cela rodbina i prijatelji su mi dole..ja do proslog petka bila, a ako se ovo nastavi razmisljam da ponovo odem...
to uopste nije problem...a internet nemju jos od juce...ja vama lepo kazem da ne veruujete ovima sto ovde pricaju kako navodno stoje na mostu, imaju bezicni internet i nas neobavestene izvestavaju iz prve ruke...
imam i ja neke prijatelje koji su dole u UČK...čujemo se preko..sms-a...za sada je mir..nema pucanja..sve je mirno...nisu dobili nikakvu zapovijed..da krenu na položaje...
Bogdanović je u pregovorima izneverio Srbe na Kosovu jer je pristao da šiptarska policija jednako deluje na severu Kosova,U 15h u K.Mitrovici će se oglasiti sirena za vazdušnu opasnost a to je zbog pogoršane situacije jer šiptari na jugu gomilaju velike snage svoje policije i vojske.
otkud tebi takve informacije.sa ove strane mosta je mirno.ja nigde nisam video da gomilaju vojsku i policiju.narod mirno gleda svoja posla i veruje da ce se to sve srediti mirnim putem.jedina je prepreka gangstera sa severa,jer ce oni biti gubitnici.nema sverca i organizovanog kriminala.to uopste nije problem...a internet nemju jos od juce...ja vama lepo kazem da ne veruujete ovima sto ovde pricaju kako navodno stoje na mostu, imaju bezicni internet i nas neobavestene izvestavaju iz prve ruke...
Усташо, пали са форума
oćeš ti da prođeš ko i Tihi..popunjen sas sve rupe..meni me se i ne vređaj me....
moja stvar.....ćirilicu izuzetno poštujem, ali na netu koristim latinicu, jer mi je lakse zbog korespondencije sa strancima...А зашто не пишеш ти ћирилицом
imam i ja neke prijatelje koji su dole u UČK
moja stvar.....ćirilicu izuzetno poštujem, ali na netu koristim latinicu, jer mi je lakse zbog korespondencije sa strancima...
Хоћеш да кажеш да би могли и ми овде да се организујемо, па да кренемо ка вама, да вам помогнемо?
imam i ja neke prijatelje koji su dole u UČK...čujemo se preko..sms-a...za sada je mir..nema pucanja..sve je mirno...nisu dobili nikakvu zapovijed..da krenu na položaje...
u Rudaru je propusten americki konvoj, nakon pregovora sa Srbima koji blokiraju put i dalje
U Kos.Mitrovici mirno, most prohodan, helikopteri povremeno preleću grad. Sirene za uzbunu bile u Leposaviću i Zubinom Potoku
Мени лично не смета, баш је живописан, весео, него :
Šta je zabranjeno?
# postavljanje sadržaja koji nisu na srpskom ili engleskom jeziku
http://pomoc.krstarica.com/?action=article&cat_id=012&id=390
Шта ћемо, закон је такав...а ја не бих ни опомињао, него, као добар комшија, боље да ти кажем.
Јел то превод на хрватски?

imam i ja neke prijatelje koji su dole u UČK......
Upućena pomoć Srbima na Kosovu i Metohiji
Agencije - 27.07.2011 14:10
NOVI SAD - Vlada Vojvodine danas je posredstvom robne direkcije za robne rezerve uputila pomoć narodnim kuhinjama na području Kosova i Metohije u okviru saradnje sa eparhijama Raško-prizrenskom i Kosovsko-metohijskom.
U pošiljci vrijednoj 2,2 miliona dinara iz Vojvodine je poslato 13,4 tone prehrambenih proizvoda i 300 litara tečnosti za pranje suđa.
Pokrajinski sekretar za rad, zapošljavanje i ravnopravnost polova Miroslav Vasin izjavio je prilikom ispraćaja kamiona da će vojvođanska vlada nastaviti da pomaže naš narod na Kosovu i Metohiji i izrazio nadu da će kamioni brzo i bezbijedno preći administrativnu liniju, jer je riječ o prehrambenoj robi i humanitarnoj pomoći.
http://www.nezavisne.com/novosti/ex-yu/Upucena-pomoc-Srbima-na-Kosovu-i-Metohiji-99512.html
Боли ово "административна линија" је л`?
Хвала Војвођанима, хоће ли бити још оваквих акција? Можда добре комшије организују прикупљање?

ja jesam ..pa šta sam dobio za hvala... da me se proziva ustašom....