Zauzimaju prelaze na sjeveru Kosova!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mrzi me da se grohotom smejem u ovo doba noci.

Alo, ja ne bih da poklanjam nista, nego kazem za ovu vlast da kakvu politiku vodi - bolje je da pozove ljude da se vrate u Srbiju da bi bili bezbedni 100% jer ne moze da im garantuje bezbednost.

A kad bude sveopsti rat (a i ja u to verujem, da ce biti uskoro) onda naravno zna se sta cemo da radimo.

Kad bih te mlatnula jednom motkom da prebrojis sve zvezdice i da se zanesvestis jer si dosadan!

Veruj mi da je decko bio smrtno ozbiljan i bas se vidi da iskreno veruje u to...

Inace je jos rekao kako mnogo gotivi Ruse, kako oni imaju cast, ponos i obraz i on to mnogo ceni. Gledao je neki film o Staljingradu pa se odusevio Rusima, pricao je o tome pola sata. Odatle je stekao sve predstave na osnovu kojih je formirao sliku o njima kao narodu....:)

ja nisam kukavica ako pokazujem osecanja
inace, sta se sad desava, jel mirno zaista?

Izgleda da je mirno. Mislim da je to za danas.

Mozemo da idemo na spavanje.

Ma nije problem ni to sto je kukavica, ali kukavicluk pojedinaca ne sme da se projektuje na nacionalnu politiku i vodjenje drzave. Narodi koji to urade mogu u buducnosti biti samo robovi....

Da, ali treba i po(d)vuci granicu izmedju hrabrosti i ludosti.

Nijedan veliki general nije bio brzoplet. Misli o tome. :cao:

Jadni su ti ljudi koji su u stanju da toliko pljunu na sve sto su nekad verovali...

Ustvari, kad bolje razmislim, neko takav je idealan za Tadicevog pregovaraca sa siptarskim NATO protektoratom. Da bi ucinio VELEIZDAJU, moras biti ljigavac velikog formata....
Idealni su svi kojima su pare njbitnije.Tako je i siroti Borko video da od sviranja nema leba,i da treba da iskoristi veze,pa da postane politicar.Da je pobedio neko drugi na izborima,on bi bio sa njima..takav je tip licnosti

Naravno, slazem se. Niko ne govori da trebamo sad pokazati demonstrativno srednji prst Americi i otici na Putinov kazan. Ali malo dostojanstva nije na odmet. I vodjenja racuna o interesima sopstvenog naroda, a ne o interesima drugih...

Док часни Тачи не испуни своје обечање сутра у осам.Благо теби многа деца ноћ од страха на Космету не спавају .Лаку ноћ Мерлинка

Ето тачно зашто се сви напади врше у рану зору око 4 или 5 сати ,увек у сваком рату .Има нешто у томе

Tacno, zato sto se tad i ljudi i vojska uspavaju jer je najsladji san pred zoru.

No ovo nije rat, a mi sedenjem kraj kompjutera ne mozemo ni jedan potencijalni napad da sprecimo. I nemoj prosipati ovde patetiku, ofucanu, onako kako samo ti znas.

Laku noc Staljinova obozavateljice.:lol;

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back