ja se plasim, to je normalno, ali nikada se ne bih ponasao kukavicki
Kako ne bi,pa jel hvalis na sva usta ovde onog ciganina jovanovica?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja se plasim, to je normalno, ali nikada se ne bih ponasao kukavicki
stvarno nije ok da se zezkas sa mojim osecanjima
malko sam se naljutio na njega ovih danaaKako ne bi,pa jel hvalis na sva usta ovde onog ciganina jovanovica?
stvarno nije ok da se zezkas sa mojim osecanjima
malko sam se naljutio na njega ovih danaa
ne, zastoDecko,jesi li ti *****?
Tacno, zato sto se tad i ljudi i vojska uspavaju jer je najsladji san pred zoru.
No ovo nije rat, a mi sedenjem kraj kompjutera ne mozemo ni jedan potencijalni napad da sprecimo. I nemoj prosipati ovde patetiku, ofucanu, onako kako samo ti znas.
Laku noc Staljinova obozavateljice.:lol;
Мерлинка успавају се они којима живот није угрожен а они који голоруки чувају жене и децу не могу да спавају.Ово није рат на Републику Србију је извршен терористички напад
o, ne, jao, ja se brinem, ja ne mogu tako da zivim, ja ne mogu da prezivim u ratu, drugari, ja sam ozbiljno uplasen mnoogo
imam predlog kako da pobijemo preostale siptarske teroriste iz jedinice ROSU
minom ili zoljom se unisti poslednje i prvo vozilo u koloni dok prolazi kroz neki od klanaca .
zatim krece rokanje odozgo do istrage nase ili njihove.
kad hasimu taciju unistis jedinu jedinicu sposobnu za takva dejstva nece imati vise cime da dejstvuje.
nadam se da medju nasim srbima ima potkovanih za napad tj zasedu na motorizovanu kolonu.
molite Boga da ne izbije rat,jer ce rat doci i do Beograda...
Srbi dobrovoljci ako krenu,velike su sanse da izvuku tanji kraj na Kosmetu,ali se nece zaustaviti na putu do Beograda,ukoliko im Tadici uskrati pomoc i podrsku...
zivi bili pa videli...
Ja mislim da treba sledeću gej paradu braniti diplomatijom, a ne žandarima. Mislim da bi to bilo u duhu evropskih ideala. Mogu neki tamo huligani da besne koliko hoće, ali predsjednikova reč je snažnija od toga.
Nekome ko uništava vojsku (koja služi za odbranu od stranog neprijatelja), a pojačava policiju (koja služi za sprovođenje reda unutar države), zna se šta je cilj i zna se koga se plaši.
Нешто ми се чини да када би се нас једно 200 000 самоиницијативно сјатили на Косово макар и голоруки да би се шиптари сви разбежали.
Да је до мене, ја бих пустио кога год да домаршира до Београда и право у Председништво и Скупштину.
Да видим како би се онда бранили дипломатијом и кога би отпремили у Хаг...Можда бих посипао и латице ружа тим окупаторима...
Помоћ, напао ме хрватитис......
Srbija ima 80 000 lovaca i najmanje još toliko ljudi sa po najmanje jednim komadom oružja. Neka od toga otpadnu pripadnici vojske i policije, članovi lovačkih udruženja, opet će to biti sila od 100 000 ljudi pod oružjem - najmanje.
dobro ujutro..!!!
vidim ja da su svi internet junaci na broju..čvrsto ukopani iza monitroa...a Kosovari..vidi.... nema niti jednog..na krsti..svi brane svoju rodnu grudu zemlje na Kosovu...
eeeeeeee..junaci moji....jadni li ste...
...kad je bal nek je tandrbal..
..de recite..kada mi da krenemo..po naše...![]()
...ja vodim samostalnu bojnu do N.Slankamena..
moto će nam biti..
SLANKAMEN NIKAD NEĆE BITI СЛАНКАМЕН.....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()