Zauzimaju prelaze na sjeveru Kosova!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
dobro ujutro..!!!
vidim ja da su svi internet junaci na broju..čvrsto ukopani iza monitroa...a Kosovari..vidi.... nema niti jednog..na krsti..svi brane svoju rodnu grudu zemlje na Kosovu...
eeeeeeee..junaci moji....jadni li ste...
...kad je bal nek je tandrbal..
..de recite..kada mi da krenemo..po naše...:hahaha: :hahaha:...ja vodim samostalnu bojnu do N.Slankamena..
moto će nam biti..
SLANKAMEN NIKAD NEĆE BITI СЛАНКАМЕН.....

:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Imat ces svesrdnu pomoc bojne Istocne Slavonije koja ce se staviti pod tvoju nadleznost..:lol: Ima da se pjeva za koju godinu necete u Slankamen dok smo zivi mi:lol:

kad mi krenemo...svi begaju...es vido..taj scenario....;)..neki su 4 god ...maltretirali..mi to počistili u 5 dana...fertig...ende...:D

Ne pravi budalu od sebe. Ne brukaj se. Znamo svi da je Srbija povukla vojsku i ostavila civile. Nije valjda da misliš da JNA nije mogla da rasturi sve ispred sebe? Šta sad ovde glumiš da si se smeju ljudi. Koga lažeš? Sebe?

Ne pravi budalu od sebe. Ne brukaj se. Znamo svi da je Srbija povukla vojsku i ostavila civile. Nije valjda da misliš da JNA nije mogla da rasturi sve ispred sebe? Šta sad ovde glumiš da si se smeju ljudi. Koga lažeš? Sebe?

Znamo znamo..pogotovo su mogli da rasture nevine zene, djecu, starce itd, koga ti lazes da mi je znati, kukavicka srbija se povukla, gazila preko vlastitih civila, bezanija samo vama svojstvena

Znamo znamo..pogotovo su mogli da rasture nevine zene, djecu, starce itd, koga ti lazes da mi je znati, kukavicka srbija se povukla, gazila preko vlastitih civila, bezanija samo vama svojstvena

1. JNA je rasturala žene i decu, a hrvatske reznorazne jedinice nisu pipnule srpske civile. To je istina, da. Ja lažem. Izvini.
2. Povlačenje i bezanija nisu isto. Bežanija podrazumeva ostavljanje ratnog materijala iza sebe. To su radili vaši mili austro-ugari kad smo ih jurili iz Srbije dok je Srbija bila srpska zemlja.
3. Gde su sve to Srbi bežali, pa da nam je bežanija svojstvena?
4. Kad je u istoriji Hrvatska vodila neki odbrambeni rat (osim ubijanja Srba na njenoj teritoriji)?

Ne znam baš kakva je pravna/legitimna situacija na sjeveru Kosova

ali, po onome što znam, ja bih na mjestu Albanaca učinio slijedeće:

- povukao bih sve snage sa sjevera Kosova gdje su Srbi većina
- provodio embargo na srpsku robu tamo gdje su Albanci većina (više od 80 % Kosova)
- vanjsku trgovinu (uvoz - izvoz) usmjerio preko Albanije,
- umirovio Tachija jer je uteg zbog sumnjivih poslova za vrijeme rata i uzabrao nekoga za kojim se ne vuku nikakvi repovi
- čekao i naoružavao se koliko to međunarodni sporazumi omogućavaju, vrijeme ide na ruku kosovskim Albancima

a da sam na mjestu Srba:

- držao blokadu na granici prema albanskom dijelu Kosova
- osigurao prohodnost prijelaza prema srpskoj granici
- poslao srpskih 5 000 vojnika na sjever Kosova, obzirom da (koliko sam pročitao na nekim ozbiljnijim forumima) Kumanovski sporazum omogućuje takvu zaštitu za većinski srpska područja
napomena: Srbi, ne činite to prije nego što nama završi turistička sezona.:mrgreen:

Ne znam baš kakva je pravna/legitimna situacija na sjeveru Kosova

ali, po onome što znam, ja bih na mjestu Albanaca učinio slijedeće:

- povukao bih sve snage sa sjevera Kosova gdje su Srbi većina
- provodio embargo na srpsku robu tamo gdje su Albanci većina (više od 80 % Kosova)
- vanjsku trgovinu (uvoz - izvoz) usmjerio preko Albanije,
- umirovio Tachija jer je uteg zbog sumnjivih poslova za vrijeme rata i uzabrao nekoga za kojim se ne vuku nikakvi repovi
- čekao i naoružavao se koliko to međunarodni sporazumi omogućavaju, vrijeme ide na ruku kosovskim Albancima

a da sam na mjestu Srba:

- držao blokadu na granici prema albanskom dijelu Kosova
- osigurao prohodnost prijelaza prema srpskoj granici
- poslao srpskih 5 000 vojnika na sjever Kosova, obzirom da (koliko sam pročitao na nekim ozbiljnijim forumima) Kumanovski sporazum omogućuje takvu zaštitu za većinski srpska područja
napomena: Srbi, ne činite to prije nego što nama završi turistička sezona.:mrgreen:

Po rezoluciji 1244 je moguće naravno trenutni političari tu rezoluciju ne pominju da ne bi razočarali evropske partnere.
Pošto je Srbija ostala deficitarna u pogledu brenda "Haški Begunac" , odnosno ispunila je zahtev prema hagu, sada je kosovo sledeće što se nameće na putu Evopskom raju.
Ne brini za sezonu, navikli ste se bez Srba, a i kasko nije baš jeftin....

Po rezoluciji 1244 je moguće naravno trenutni političari tu rezoluciju ne pominju da ne bi razočarali evropske partnere.
Pošto je Srbija ostala deficitarna u pogledu brenda "Haški Begunac" , odnosno ispunila je zahtev prema hagu, sada je kosovo sledeće što se nameće na putu Evopskom raju.
Ne brini za sezonu, navikli ste se bez Srba, a i kasko nije baš jeftin....

Ma nije to zbog vaših manje od 1 % udjela u hrvatskom turizmu nego će se ostali turisti ustrašiti zakuha li se dolje. Ne prave oni veliku razliku između Kosova i Jadrana, misle da je sve to na puškomet.

Ma nije to zbog vaših manje od 1 % udjela u hrvatskom turizmu nego će se ostali turisti ustrašiti zakuha li se dolje. Ne prave oni veliku razliku između Kosova i Jadrana, misle da je sve to na puškomet.

Pa najviše bilborda u Beogradu su oblepljeni reklamama za Hrvatsko more, mislim da se pare bacaju bezveze.
Pa Grčka je bliža kosovu,opet sezona je u punom jeku.

dobro ujutro..!!!
vidim ja da su svi internet junaci na broju..čvrsto ukopani iza monitroa...a Kosovari..vidi.... nema niti jednog..na krsti..svi brane svoju rodnu grudu zemlje na Kosovu...
eeeeeeee..junaci moji....jadni li ste...
...kad je bal nek je tandrbal..
..de recite..kada mi da krenemo..po naše...:hahaha: :hahaha:...ja vodim samostalnu bojnu do N.Slankamena..
moto će nam biti..
SLANKAMEN NIKAD NEĆE BITI СЛАНКАМЕН.....

:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:
Dobio si ti 91 po čkapi... ti Slankamen možeš videti samo ko turista:hahaha:

Голоруки Срби са Космета су са са багерима и балванима блокирали припаднике ОВК!Интересантно да је КФОР развезао РОСА како их је и довео.Нека Срби остану на барикадама Шиптарима никада не треба веровати а своје дијалоге нека себи ставе у .УПЕ

Barikade-noc.jpg

A vaši Orlovi i ostale vojske su bili pravi hrišćani,humanitarci.Oj Leteći nikad nisi na Zemlji

Iš,iš,iš ...

-----------------------------------------------------------------------------------
Original postavio Astrica
Malta je je u Italiji,a Kipar je napola u Grčkoj.

Original postavio iwo jima
samo nemoj ...Slovenke...eee..gorih žena od njih nisam imao...vjeruj.....ako ćeš da vjeruješ drugu starom..Srpkinja zakon...Beograđanke..1..onda..sve ostalo...

nemoj da lažeš..a crnkinje..neb tu kategoriju..jelda...????

meni Talijanke i Španjolke....kad smo već kod toga..u detalje.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back