Zauzimaju prelaze na sjeveru Kosova!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Treba.

Ako hoces da budu zasticeni.

Pa ajde onda najbolje svi da se preselimo za sumadiju pa ima da budemo zasticeni, niko nece da nas dira. Dok se cigani ne nakote pa nas i odatle proteraju...:)

Stvarno mi nije jasna ta luzerska logika. Tako razmisljaju narodi krpe, a mi smo ocigledno jedan od njih....

A covek krpa nikad ne profititira u zivotu, vec uvek bude gazen, ponizavan i iskoriscavan od svih...

Tako je i sa narodom krpom. Srpskim narodom...

Мене ето много боли што се данас у обрачању председник Тадић ни у једном моменту није осврнуо на српску децу са Космета нити покушао да им пошаље помоћ и да их зашитити и ако знамо да је ситуација више него напета

Pa ne stiti, i sama znas.

U tom slucaju, postenije je da pozovu narod u Srbiju (uzu).

A dokle je ta granica uzmicanja...?

U proteklih 20 godina su nas proterali sa pola etnickog prostora. To je retko koji narod doziveo u tako kratkom roku...

A mi bi jos da begamo. A i drugima nije dosta, posto su videli da smo budale i da volimo da poklanjamo svoje. Zarad obecane buducnosti i osmeha EU cinovnika...:)

Gde je granica do koje smemo da zivimo...?

Aleksinac...?

Kraljevo...?

Mladenovac...?

Kaludjerica...?

Krug dvojke...?

U proteklih 20 godina su nas proterali sa pola etnickog prostora. To je retko koji narod doziveo u tako kratkom roku...

A mi bi jos da begamo. A i drugima nije dosta, posto su videli da smo budale i da volimo da poklanjamo svoje. Zarad obecane buducnosti i osmeha EU cinovnika...:)

Aleksinac...?

Kraljevo...?

Mladenovac...?

Kaludjerica...?

Krug dvojke...?

Ne znam.

252194_10150241879416436_118726106435_7910241_5001684_n.jpg

Pa evo vidim koliko ih stite.

Od sadasnje vlasti mozemo biti srecni sto ne posalju zandarmeriju da pobiju sve Srbe tamo...

Da im je neki EU komesar obecao pocetak pregovora o clanstvu, oni bi to uradili, veruj mi...:)

Sta hoce ti ljudi tamo...?

Jesmo se dogovorili da to poklonimo...?

Zasto smetaju i koce nas evropski put...?

Treba zandarmerija da izvrsi neki masovan pokolj. Ne sumnjam da bi Tadicevi zandrari to uradili sa vecom strascu od siptara, a i nasi zapadni prijatelji bi nas pohvalili zbog te akcije...

Aleksinac...?

Kraljevo...?

Mladenovac...?

Kaludjerica...?

Krug dvojke...?
Пусти ти све које паметују како би требало да се неко села са Косова зарад сигурности...
Косово мора остати српско и остаће!
Не можемо се понашати према нашој земљи као према фудбалској лопти!
Морамо имати мало НАЦИОНАЛНЕ СВЕСТИ!
И,СВАКА ЧАСТ СРБИМА који су и даље остали на Косову,поготову онима који су у енклавама!
Према свим тим људима гајим изузетно поштовање!
Вама доле је најтеже,издржите!

Od sadasnje vlasti mozemo biti srecni sto ne posalju zandarmeriju da pobiju sve Srbe tamo...

Da im je neki EU komesar obecao pocetak pregovora o clanstvu, oni bi to uradili, veruj mi...:)

Sta hoce ti ljudi tamo...?

Jesmo se dogovorili da to poklonimo...?

Zasto smetaju i koce nas evropski put...?

Treba zandarmerija da izvrsi neki masovan pokolj. Ne sumnjam da bi Tadicevi zandrari to uradili sa vecom strascu od siptara, a i nasi zapadni prijatelji bi nas pohvalili zbog te akcije...

Ma ne mesaj ovu nesposobnu Vladu i politiku sa faktickim stanjem a to je da nemamo dovoljno naoruzanja za rat i da bez pomoci Rusije ne mozemo.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back