- Poruka
- 51.779
Шта треба да оставе ђедовину историју ,културу своју земљу да оставе .Ја претерујем!
Treba.
Ako hoces da budu zasticeni 100%.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Шта треба да оставе ђедовину историју ,културу своју земљу да оставе .Ја претерујем!
Treba.
Ako hoces da budu zasticeni.
Treba.
Ako hoces da budu zasticeni.
Treba.
Ako hoces da budu zasticeni 100%.
Па ваљда се зна Мерлинка да народ У Србији штити војска и полиција
"mi smo korida iz grada zita,boli nas qita jer smo elita"-eh stara dobra vremena kad smo tabali ove iz kabela.A kasnije stizu obaveze,zavrsi fax,nadji posao...ostadose uspomeneMa tema je bila otišla u ofsajd, daleko bilo da se sprdam sa tim ljudima...
Naravno...Korida rules!![]()
Pa ne stiti, i sama znas.
U tom slucaju, postenije je da pozovu narod u Srbiju (uzu).
Косово је Србија и војска и полиција мора да шити народ од терориста
Pa ne stiti, i sama znas.
U tom slucaju, postenije je da pozovu narod u Srbiju (uzu).
Pa evo vidim koliko ih stite.
To mi mislimo,ali izgleda da vlastodrsci ne misle isto.Oni to samo kazu,onako usput.Hebote,ne mogu da verujem da je jedini politicar koji je otisao dole bio onaj Borko,panker sa LimanaКосово је Србија и војска и полиција мора да шити народ од терориста
A dokle je ta granica uzmicanja...?
U proteklih 20 godina su nas proterali sa pola etnickog prostora. To je retko koji narod doziveo u tako kratkom roku...
A mi bi jos da begamo. A i drugima nije dosta, posto su videli da smo budale i da volimo da poklanjamo svoje. Zarad obecane buducnosti i osmeha EU cinovnika...
Gde je granica do koje smemo da zivimo...?
Aleksinac...?
Kraljevo...?
Mladenovac...?
Kaludjerica...?
Krug dvojke...?
Pa evo vidim koliko ih stite.
ma, koji vam je taj borkoTo mi mislimo,ali izgleda da vlastodrsci ne misle isto.Oni to samo kazu,onako usput.Hebote,ne mogu da verujem da je jedini politicar koji je otisao dole bio onaj Borko,panker sa Limana
Пусти ти све које паметују како би требало да се неко села са Косова зарад сигурности...A dokle je ta granica uzmicanja...?
U proteklih 20 godina su nas proterali sa pola etnickog prostora. To je retko koji narod doziveo u tako kratkom roku...
A mi bi jos da begamo. A i drugima nije dosta, posto su videli da smo budale i da volimo da poklanjamo svoje. Zarad obecane buducnosti i osmeha EU cinovnika...
Gde je granica do koje smemo da zivimo...?
Aleksinac...?
Kraljevo...?
Mladenovac...?
Kaludjerica...?
Krug dvojke...?
Od sadasnje vlasti mozemo biti srecni sto ne posalju zandarmeriju da pobiju sve Srbe tamo...
Da im je neki EU komesar obecao pocetak pregovora o clanstvu, oni bi to uradili, veruj mi...
Sta hoce ti ljudi tamo...?
Jesmo se dogovorili da to poklonimo...?
Zasto smetaju i koce nas evropski put...?
Treba zandarmerija da izvrsi neki masovan pokolj. Ne sumnjam da bi Tadicevi zandrari to uradili sa vecom strascu od siptara, a i nasi zapadni prijatelji bi nas pohvalili zbog te akcije...
ma, koji vam je taj borko
Borislav,onaj sto kobajagi pregovara sa Editom Tahiri.Nekad bio panker,sedeo ispred diskonta pica i sa svojim bendom budio ljude...ma, koji vam je taj borko