Zatvorenici iz Gvantanama robijaju u Zabeli?

leprosy

Aktivan član
Poruka
1.900
Imam jaku veru u ljude(koje god da su nacionalnosti, politickog uverenja i td.) ali ovo pljuvanje u celo svakome gradjaninu ove zemlje. Nece ih Ameri, nece ih njihove zemlje, nece ih ni Evropa, a zbog poboljsanja odnosa sa USA mi cemo da primio otpad? Mislim da mi svi sami mozemo da se borimo protiv bele kuge na nacin koji treba da se borimo, a ne da uvozimo teroriste.
Amerika ratuje svuda po svetu. Amerika salje vojnike drugih zemalja da ratuju za nju(imaju plan da posalju i nase) i sad bi ista ta Amerika da neko drugi, po mogucnosti Srbija cisti nered iza njih? Pa dokle?

Adem1

Primećen član
Banovan
Poruka
915
Mesne Zajednice?:) Salim se. Nek te pare uloze u neki novi zatvor u USA. Imaju oni prostora ;)

primiti zatvorenike, izbeglice i sl. je uvek dobar biznis, mislim ako si neka sirotinjska zemlja, das im da jedu hleb i so, da piju vodu, koliko god zele i lova...
medjutim, to ne vazi za bogatije zemlje, one uvek daju takvima vise nego sto dobiajju.

avan-turista

Iskusan
Banovan
Poruka
5.549
za ovo gresis, srbija ce dobiti lovu od MZ kao da su smesteni u interkontinental.

Naravno da hoće....poenta je u tome da ovdašnji interkontinentali imaju, na primer, 10 000 mesta, a zainteresovanih za smeštaj je bar deset puta više....što više stranaca, manje mesta za domaće, te će ovdašnji morati da se posvete težim krivičnim delima ukoliko žele da učestvuju u konkursu

leprosy

Aktivan član
Poruka
1.900
..ybte..da ih premjestimo kod nas na golać.
.ono.
.super uvjeti..sunce..mukte hrana.,.troskovi..odrzavanja nikakvi...samo leze na suncu i odrzavaju boju...:hahaha:

Odlicna ideja!Taman da se malo upoznaju sa istorijom i rezimom SFRJ :)

primiti zatvorenike, izbeglice i sl. je uvek dobar biznis, mislim ako si neka sirotinjska zemlja, das im da jedu hleb i so, da piju vodu, koliko god zele i lova...
medjutim, to ne vazi za bogatije zemlje, one uvek daju takvima vise nego sto dobiajju.
U pravu si ti, ali to nisu izbeglice ;)

gost 186661

Elita
Poruka
24.166
Imam jaku veru u ljude(koje god da su nacionalnosti, politickog uverenja i td.) ali ovo pljuvanje u celo svakome gradjaninu ove zemlje. Nece ih Ameri, nece ih njihove zemlje, nece ih ni Evropa, a zbog poboljsanja odnosa sa USA mi cemo da primio otpad? Mislim da mi svi sami mozemo da se borimo protiv bele kuge na nacin koji treba da se borimo, a ne da uvozimo teroriste.
Amerika ratuje svuda po svetu. Amerika salje vojnike drugih zemalja da ratuju za nju(imaju plan da posalju i nase) i sad bi ista ta Amerika da neko drugi, po mogucnosti Srbija cisti nered iza njih? Pa dokle?

док непостане Србија 51 звездица на застави.......
или још боље....федерални округ......наравно без покрајина и региона.......

gost 186661

Elita
Poruka
24.166
Nadam se da ovo nije ozbiljno...

наравно... то су пусти снови неких ''наших'' политичара.....
ал' реци ми....дал' би се изненедио да сутра изађе неки ПР испред владе и каже....
ето још само да примимо ових пар 'иљада затвореника демократски осуђених у САД
па ће нас највероватније стејт дипармент снажно подржати у нашем покушају придруживања Еуро-Атланским интеграцијама......