limunada
Buduća legenda
- Poruka
- 34.733
Njemu izgleda pljuvanje spada u sasvim normalno ponasanje.Kako to mislis - moze se pljuvati po Crkvi i religiji?
To je u direktnoj suprotnosti sa Ustavom i ustavima modernih zemalja.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Njemu izgleda pljuvanje spada u sasvim normalno ponasanje.Kako to mislis - moze se pljuvati po Crkvi i religiji?
To je u direktnoj suprotnosti sa Ustavom i ustavima modernih zemalja.
Ti imas to pravo i sad ukoliko si privatnik, ali zasto bi ga upotrebio ako je covek vaspitan i ne mesa se u ono sto mu nije posao? Pa nije on zaposljen u tvojoj firmi zbog religije.Ne smes ni u privatnim firmama, zabranjuju ti etatisti.
Ja ti kazem, kao anarho-liberal, libertarijanac, ateista, da bi ti u mom idealnom sistemu vrednosti imala pravo da ne prodas nekom hleb ako je druge religije. Imala bi pravo da ga ne zaposlis ako je druge religije. Imala bi pravo, po bilo kom osnovu, da ne uzluzis ili ne sklopis ugovor sa nekim, kako god hoces, samo da se ne sluzis nasiljem i pretnjama. Mozes eto meni da kazes- 'ma necu da ti prodam voce, zato sto ne verujes u Boga; ne dam ti ni posao u mojoj firmi, hajde marsh bezboznice!
Ove moderne drzave ti ne daju to pravo, a ja bih ti dao to pravo. A onda ti kazes da bih ja zatirao neka prava verujucim ljudima.
Uobrazio da je to moderno, isuvise je obuzet nekakvom svojom teorijom liberalizma (koji nikad i nigde nije ni postojao), ali nije los u dusi, samo je njegov problem sto luta.Njemu izgleda pljuvanje spada u sasvim normalno ponasanje.
Paljene zastave je u US sloboda govora i izrazavanja, sud potvrdio da je to pod pravima iz Prvog Amandmana.Бурн ... бејби ..бурн
Фридом фор арсенисм анд пироманизм
ти си антихуман... ти си нацист фашист ....
јер дете које се роди има потребе које немају везе са бојом коже ..религијом.. полом
а по теби и за дечије поттребе по 'лебертрабантској' филозофији дозволу дајеш да се ускрате
Све у свему фујчина
Да. И том им веома замерам! Апсолутно!Paradu pedera i lezbejki je dopustila ova trula vlast.
Šta kažeš na izjavu ambasadora Hila da protesti protiv litijuma udaljuju Srbiju od zapada?Да. И том им веома замерам! Апсолутно!
E sad si siguran da vucic radi za zapad.Reko hilŠta kažeš na izjavu ambasadora Hila da protesti protiv litijuma udaljuju Srbiju od zapada?
Zar sam ikad u to sumnjao pa da sam tek sad postao siguran?E sad si siguran da vucic radi za zapad.Reko hil
Ma kad kaze hil to je to.Bog tvoj receZar sam ikad u to sumnjao pa da sam tek sad postao siguran?
Не занима ме шта каже Хил. Србија води суверену политику, која је у складу са нашим интересима.Šta kažeš na izjavu ambasadora Hila da protesti protiv litijuma udaljuju Srbiju od zapada?
Да, по Макију, хиловац Ђилас удаљује Србију од запада, а радикал Вучић ради за Запад.E sad si siguran da vucic radi za zapad.Reko hil
Занимљиво како неки велики родољуби и русофили све верују Хилу, Шолцу и Макрону, а са друге стране, Захаровој, Лаврову или Харченку, ништа не верује. У чему је тајна?Ma kad kaze hil to je to.Bog tvoj rece
Tajna je da i ove krajnje desne drzi hilЗанимљиво како неки велики родољуби и русофили све верују Хилу, Шолцу и Макрону, а са друге стране, Захаровој, Лаврову или Харченку, ништа не верује. У чему је тајна?
e to sam i ja cuoŠta kažeš na izjavu ambasadora Hila da protesti protiv litijuma udaljuju Srbiju od zapada?
Kakve prebačaje ti imaš. Citiraš mene da bi se obratio nekom drugom.e to sam i ja cuo
ali sta o tome kaze postovaoc zapadnih vrednosti i propagtor srbije na zapadu ili na putu ka zapadu nasa cenjena forumasica @Paula ?
dakle pOula sto velis ti na ovo hilovo da protesti protiv litijuma udaljuju sbriju od zapada ?
jel ce da odustanes od protesta i promenis pricu il icemo ds batalimo zapad ?
da neces mozda ti da ih ubedis da odustanu od litijuma ?
e to sam i ja cuo
ali sta o tome kaze postovaoc zapadnih vrednosti i propagtor srbije na zapadu ili na putu ka zapadu nasa cenjena forumasica @Paula ?
dakle pOula sto velis ti na ovo hilovo da protesti protiv litijuma udaljuju sbriju od zapada ?
jel ce da odustanes od protesta i promenis pricu il icemo ds batalimo zapad ?
da neces mozda ti da ih ubedis da odustanu od litijuma ?
Pa nije tako, tu si ti uvek kada treba dati podršku zapaduKapetane Marče, da nema tebe ja bih upola manje dolazila na ovaj podforum.
Pa hil prenosi sta kaze Vasington DC i u ovom slučaju zapadNije mi sad to toga, ali usput da napišem da me zabole šta kaže Hil.
Тачно. Лажне патриоте и лажни русофили.Tajna je da i ove krajnje desne drzi hil
Pa nije tako, tu si ti uvek kada treba dati podršku zapadu
Pa hil prenosi sta kaze Vasington DC i u ovom slučaju zapad
Dakle ti nas protiv kopanja u stvari udaljujes od zapada? Čudno s obzirom na tvoje stavove ali eto bar jednom da cujemo i to
To krivično djelo postoji u svim zakonodavstvima. Ne možeš vrijeđati na taj način cijelu jednu religiju.Naravno da nista nije neograniceno, ali kada ti neko povredi osecanja, to ne moze biti nikakvo krsenje bilo koje pravne norme, osim u fasistickim tumacenjima istih.
Da, postoje primeri fasistickih tumacenja istih, ali to nisu primeri koje treba slediti.
Nedojebano....Nejebano!
Kao np. kada nekadasnji predsjednik USA, i sadasnji kandidat za tu funkciju jedne tako velike svjetske sile izjavu, da ako on pobjedi na izborima, da nece dozvoliti ulazak u zamlju Muslimanima. Ko bih rekao , samo pre dvadesetak godina, da bih to mogao izjavit covjek, predsjednik jedne USA. Ali evo danas sve moze! Nema vise stida, a covjek bez stida je ravan zivotinji....eto to su oni koji misle kreirat novi svjetski poredak.....To krivično djelo postoji u svim zakonodavstvima. Ne možeš vrijeđati na taj način cijelu jednu religiju.
A šta bih ti 'tio?Kao np. kada nekadasnji predsjednik USA, i sadasnji kandidat za tu funkciju jedne tako velike svjetske sile izjavu, da ako on pobjedi na izborima, da nece dozvoliti ulazak u zamlju Muslimanima. Ko bih rekao , samo pre dvadesetak godina, da bih to mogao izjavit covjek, predsjednik jedne USA. Ali evo danas sve moze! Nema vise stida, a covjek bez stida je ravan zivotinji....eto to su oni koji misle kreirat novi svjetski poredak.....
Da se obistini izjava Klausa Svaba :necete imat nista i bit ce te sretni... jel ovaj svjetski poredak pociva na interesu, sve je samo cisti interes i nista drugo nije bitno, i vidi se iz "avijona" kuda nas to vodi....ka unistenju civilizacije....A šta bih ti 'tio?
A koji poredak ne počiva na interesu?Da se obistini izjava Klausa Svaba :necete imat nista i bit ce te sretni... jel ovaj svjetski poredak pociva na interesu, sve je samo cisti interes i nista drugo nije bitno, i vidi se iz "avijona" kuda nas to vodi....ka unistenju civilizacije....