Пуцањ у Богородицу са Исусом: Скандал швајцарске политичарке из БиХ

Sensei

Master
Moderator
Poruka
77.389
"Нисам обратила пажњу на садржај слике", тврди Санија Ахмети, признајући да то није било у реду и да је њен поступак био апсолутно глуп
Пуцањ у Богородицу са Исусом: Скандал швајцарске политичарке из БиХ (ФОТО)

Одборник швајцарске Либералне зелене партије Санија Ахмети, пореклом из Босне и Херцеговине, нашла се у центру скандала након што је на друштвеним мрежама објавила како гађа из пиштоља икону Богородице која у наручју држи Исуса Христа, коју користи као мету.

Она је, наиме, објавила фотографију на којој се види како пуца у слику која је, према наводима локалних медија, репродукција средњовековног италијанског уметника преузета из илустрованог каталога.

После те скандалозне објаве Саније Ахмети, муслиманке и одборника из Цириха, уследио је талас осуда.

После низа негативних реакција, Санија Ахмети је уклонила објаву и извинила се.

Говорећи за лист Блик, Амети је признала да су њени поступци били "апсолутно глупи", али је додала да јој тада "није размишљала о томе" .

Избрисала је објаву и изјавила да није свесна да би њени поступци неки могли да сматрају увредљивим.

Она је навела да је искористила слику из каталога јер је "била праве величине и довољно видљива" да послужи као мета.

https://rt.rs/svet/107799-svajcarska-odbornica-pucanj-ikona-isus-hrist/
https://srbin.info/politika/iza-vuciceve-predstave-po-podrinju-otkucavaju-dve-tempirane-bombe/

Pa i da nije Džizus na slici. Još gore, puca u dete u majčinom naručju. I u majku, kad je već tu

Ajde da zamislimo scenario gde je neko pucao u sliku proroka Muhameda?
Прво бисмо морали замислити да постоји слика пророка Мухамеда тј. да ислам није онакав какав јесте него онакав какав није. :mrgreen:

Наравно, јасно ми је шта си мислио, а у том смислу можда би било поучно да по Цириху освану ЊЕНЕ слике са рупама од метака на којима је неко вјежбао гађање јер, ето, тај неко „није обратио пажњу на садржај слике” која је „била праве величине и довољно видљива да послужи као мета”.

Poslednja izmena:
Ma i da nije Isus sa Bogorodicom, u pitanju je malo dete u majčinom naručju!

I žena u to puca?
То да „није знала шта је на слици” маци о репић, а да јој је „вађење” још дебилније, па јбг, пише да је избосне. :mrgreen:

"Нисам обратила пажњу на садржај слике", тврди Санија Ахмети, признајући да то није било у реду и да је њен поступак био апсолутно глуп
Пуцањ у Богородицу са Исусом: Скандал швајцарске политичарке из БиХ (ФОТО)

Одборник швајцарске Либералне зелене партије Санија Ахмети, пореклом из Босне и Херцеговине, нашла се у центру скандала након што је на друштвеним мрежама објавила како гађа из пиштоља икону Богородице која у наручју држи Исуса Христа, коју користи као мету.

Она је, наиме, објавила фотографију на којој се види како пуца у слику која је, према наводима локалних медија, репродукција средњовековног италијанског уметника преузета из илустрованог каталога.

После те скандалозне објаве Саније Ахмети, муслиманке и одборника из Цириха, уследио је талас осуда.

После низа негативних реакција, Санија Ахмети је уклонила објаву и извинила се.

Говорећи за лист Блик, Амети је признала да су њени поступци били "апсолутно глупи", али је додала да јој тада "није размишљала о томе" .

Избрисала је објаву и изјавила да није свесна да би њени поступци неки могли да сматрају увредљивим.

Она је навела да је искористила слику из каталога јер је "била праве величине и довољно видљива" да послужи као мета.

https://rt.rs/svet/107799-svajcarska-odbornica-pucanj-ikona-isus-hrist/
https://srbin.info/politika/iza-vuciceve-predstave-po-podrinju-otkucavaju-dve-tempirane-bombe/

Pa i da nije Džizus na slici. Još gore, puca u dete u majčinom naručju. I u majku, kad je već tu
sanija ahmeti je izgleda žrtva geocida

То да „није знала шта је на слици” маци о репић, а да јој је „вађење” још дебилније, па јбг, пише да је избосне. :mrgreen:
Ние знала, завела је светла великога града... :maramica:

Burazeru srpski moj brate!!!!! Mi smo u tome već 2 hiljade godina!
Нисмо. Да јесмо, зар би смела парада срама да се одржсва у сред Престоног Града?

Нисмо. Да јесмо, зар би смела парада срама да се одржсва у сред Престоног Града?
Pa dobro. U pravu si. Mi smo pod napadom. Samo znaš, pošto sam ja Srbin iz Zagreba, meni je napad od 30.05.1990. da budem precizan. Al ja tradiciju i tebe poržavam odmah!!!

msm stvarno ne znam, šta bi bilo da neko nacrta Muhameda i da puca u tu sliku
Био би хаос. Па сећаш се кад је био она карикатура Мухамеда, цео исламски свет у Европи се дигао на ноге.

А ово, она се као извинила, и пуј пике не важи.

Био би хаос. Па сећаш се кад је био она карикатура Мухамеда, цео исламски свет у Европи се дигао на ноге.

А ово, она се као извинила, и пуј пике не важи.
a hrišćani ćute

Back