Zlatna Iris
Veoma poznat
- Poruka
- 10.624
ajde nam objasni kako izgleda opsedanje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bas si se nalupao Sotona je andjeosko bice... daleko inferiornije od Bogapa vama je sotona u ravni Boga
![]()

vidis li kakve pravopisne greske pravi ali za sotonu ne gresipa vama je sotona u ravni Boga
![]()

drzi ga u vlasti, ima kontrolu nad njegovim mislima.... bukvalno je sa njimajde nam objasni kako izgleda opsedanje.
bas si se nalupao Sotona je andjeosko bice... daleko inferiornije od Boga
ali daleko mocnije od Coveka
On je bog mnogim ljudima koji ga obozavaju![]()
klanjas mu se bas fino
ne znam ali u prvom razredu se uci pisati velikim slovom imenavidis li kakve pravopisne greske pravi
ocigledno i fino![]()

ne znam ali u prvom razredu se uci pisati velikim slovom imena
secas se?
Sotona se ne pali na slova nego na tvoje opaskeslabo ti baratas terminima monice
ne znam ali u prvom razredu se uci pisati velikim slovom imena
secas se?

ti mu se klanjas uvek kad me pokusas uvrediti
kazem pokusas jer mene ne mozes uvrediti
ja sam iznad toga![]()
nauci vec jednom Sotona je ime palog andjela kao sto mu je ime i Djavo.sotona nije ime vec termin za karakter....
Sotona se ne pali na slova nego na tvoje opaske
aj napisi malim slovom,a?

ja znam kome al ti ne znas komepa otkrivam ti kome sluzis.....
nauci vec jednom Sotona je ime palog andjela kao sto mu je ime i Djavo.
pravo ime, pre pada, mu nije razotkriveno u Bibliji
i tvoje ime bi napisala velikim pocetnim slovom![]()

ti ga postujes delima ja nehahah ne smes jer ga postujes,sve je jasno ko dan...![]()
nadji mi ime Lucifer u Bibliji daj ne brukaj seprvobitno ime je bilo lucifer sto znaci svetlonosa,odlika karaktera nakon zbacivanja sa nebesa postaje sotona,djavo sto znaci klevetnik i opadac brace....
ti ga postujes delima ja ne
sto se plasis.......opet se brukas prvobitno ime je bilo lucifer sto znaci svetlonosa,odlika karaktera nakon zbacivanja sa nebesa postaje sotona,djavo sto znaci klevetnik i opadac brace....
opet si zlonameranto kaze tvoja elena vajt i njoj slicni lazni proroci
ja nista nisam tumacio samo sam pitao
a sad mojsije
zasto je nalozio da se jevrejske kuce zastite kozijom krvlju zbog posasti?
ima toga jos, ne brini, vidim ja da si ti slabo izucavala stari zavet
Sotonina najveća prevara je da ubedi ljude da on nepostoji.Jedna od taktika kojoma se služi je i ta da se njegovo ima piše malim slovom.napisi malim slovom ajde.....sto se plasis.......
ja sledim Isusa i njegovu nauku i njegov put i veru
sa tobom sam zavrsila