gost 306236
Aktivan član
- Poruka
- 1.734
To ti radiš.Sve što piše u Bibliji ima svoj kontekst, nema potrebe da ga vadite i tumačite kako hoćete.
Ako želim da budem hrišćanin jesam,ali da slavim jevrejske praznike nisam.Pa nisi u obavezi ni da se moliš.
Kološanima 2,
16. Да вас дакле нико не осуђује за јело или за пиће, или за какав празник, или за младине, или за суботе;
17. Које је све било сен од оног што хтеде да дође, и тело је Христово.
Pravoslavci tumače identično biblijski tekst.To ja vas treba da pitam.
To kaže i ostalih 20 000 protestantskih sekti. Kako to ako ste svi pod vođstvom Svetog Duha?Ja ovde tumačim tekstove onako kako piše,
Nisam rekao ceo Izrael nego Jevreji.Do sada se nisi tako odnosio.
Nisi rekao da je grupa nemoralnih ljudi razapela Isusa, već ceo Izrael. O toj mržnji ti govorim.
Sa Biblijom smo u odličnim odnosima.Ne kritikujem vas ja, već Biblija. Ja vam samo napominjem.
Ne znam za to,ali zaista imaš one klipove koje sam spomenuo.Ako nađem postaviću.Jeste, ima juče je izašao klip kako je jedan izraelski vojnik "isprebijao" "nedužnog dečaka".
Ko je u Hristu taj ispunjava Zakon. Jevreji nisu ni u Hristu,niti ispunjavaju Zakon.Pa onda ste i vi prokleti - ne držite zakon.
O ćemu ti?Znači da ponovo čekamo hiljade godina? Ili će Bog da izabere više apostola, među kojima i tebe?
A što bi tetovirali krst?Jesu li istetovirali krst ili nešto sl. da budemo sigurni?

Potomak po obećanju, ali očigledno da ne čitaš NZ.Videli smo da nisi potomak Izraela, možeš da se preobratiš da budeš Jevrejin, ali nisi potomak. Razlikuj snove od realnosti.
Pederluk i okultizam kojim se bavi većina "religioznih" Jevreja.Šta promoviše?

a i u Novom ..jedva negde ..a toliko je vazna stvar