- Poruka
- 46.570
tako vas volim kada se farmerske religije slazu kad je u pitanju pravoslavlje
samo se jos razjasnite oko hrista, da li je bog ili andjeo![]()
znamo ko ima najvecu krivicu za krv
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
tako vas volim kada se farmerske religije slazu kad je u pitanju pravoslavlje
samo se jos razjasnite oko hrista, da li je bog ili andjeo![]()
i ti si bukvalan?KAKO MOZES DOVODITI NJENU REC U PITANJE
ajd sad idi da se stidis 15 minuta

opet moram da se nadovezem to nije magija to je sujeverje.Pročitaj ponovo celu glavu i pokušaj da shvatiš.
Sotona vas je zaveo i sve izokrenuo,žene danas deci vezuju crveni končić da ih štiti protiv uroka-čista magija
Zašto bih pila kafu,da nije slučajno lekovita ili hranljiva i puna vitamina?
dosadni ste![]()

Pročitaj ponovo celu glavu i pokušaj da shvatiš.
Sotona vas je zaveo i sve izokrenuo,žene danas deci vezuju crveni končić da ih štiti protiv uroka-čista magija

iz sujeverja se cine obredi koji su demonskiopet moram da se nadovezem to nije magija to je sujeverje.
ko ti je bre rekao da magija dolazi iz čoveka,jel ti vidiš šta ti pišem,jel treba da ti crtam,ženo draga,bavila sam se time,sam đavo stoji iza toga,kakvo bre unutrašnje biće i unutrašnji svetovi nema toga,kapirašizvini moram da se nadovezem...
samocitiracu se
dosadni ste![]()

Gde u Bibliji piše da se deci protiv uroka vezuje crveni konac?Sotona pisao bibliju![]()
iz sujeverja se cine obredi koji su demonski

Pročitaj ponovo celu glavu i pokušaj da shvatiš.
ko ti je bre rekao da magija dolazi iz čoveka,jel ti vidiš šta ti pišem,jel treba da ti crtam,ženo draga,bavila sam se time,sam đavo stoji iza toga,kakvo bre unutrašnje biće i unutrašnji svetovi nema toga,kapiraš
nemoj da ides dosadno nam bez tebe..nego el smes da napises sotona malim slovom![]()
zakon ogranicava Boga?zasto bas crven?
a sad rava
18. Ево, кад дођемо у земљу, вежи ову врпцу од скерлета на прозор, кроз који си нас спустила, и скупи код себе у ту кућу оца свог и матер и браћу и сав дом оца свог.
19. И ко би год изашао из твоје куће, крв његова нека буде на његову главу, а ми да нисмо криви; а ко год буде с тобом у кући, крв његова нека дође на наше главе, ако га се ко руком дотакне.
20. Али ако издаш ову ствар нашу, тада ћемо бити прости од твоје заклетве, којом си нас заклела.
21. А она одговори: Како рекосте тако нека буде. Тада их пусти, и одоше; и она веза врпцу од скерлета на прозор.

to mu je još i najmanje zlo koje radieto priznao je da se drogira![]()
ma znam ja da ti razumes nisi ogranicen....kao neki]sad te razumem kada kazes da si ,,ateista,, pored jestire[/B]
i ove mone ti si suvo zlato,od blata da te pravimo![]()

zasto bas crven?
a sad rava
18. Ево, кад дођемо у земљу, вежи ову врпцу од скерлета на прозор, кроз који си нас спустила, и скупи код себе у ту кућу оца свог и матер и браћу и сав дом оца свог.
19. И ко би год изашао из твоје куће, крв његова нека буде на његову главу, а ми да нисмо криви; а ко год буде с тобом у кући, крв његова нека дође на наше главе, ако га се ко руком дотакне.
20. Али ако издаш ову ствар нашу, тада ћемо бити прости од твоје заклетве, којом си нас заклела.
21. А она одговори: Како рекосте тако нека буде. Тада их пусти, и одоше; и она веза врпцу од скерлета на прозор.

vezati detetu konac oko ruke je totalno bezazleno i suvisno, nece mu doneti dobro, nece ga zastititi od zla.ako se to radi mehanicki i zato sto je tako rekla moja/tvoja baba.
sa druge strane ovo sto moje dete radi je cista magija ljubi ga majka![]()
to mu je još i najmanje zlo koje radi
tacno, vece zlo je zlonamernostto mu je još i najmanje zlo koje radi
Pazi ako ja stavim crveno nesto oko ruke to nije magija
ali ko veruje u zastutu od uroka onda jeste...
ovo zadnje ne razumeh
jel ti to mene zezaš sa ovakvim pitanjima?Jestira sto izbegavas odgovor?da li je Bog ogranicen zakonom?