Zasto ....?

Pročitaj ponovo celu glavu i pokušaj da shvatiš.
Sotona vas je zaveo i sve izokrenuo,žene danas deci vezuju crveni končić da ih štiti protiv uroka-čista magija

Zašto bih pila kafu,da nije slučajno lekovita ili hranljiva i puna vitamina?

zasto bas crven?

a sad rava

18. Ево, кад дођемо у земљу, вежи ову врпцу од скерлета на прозор, кроз који си нас спустила, и скупи код себе у ту кућу оца свог и матер и браћу и сав дом оца свог.

19. И ко би год изашао из твоје куће, крв његова нека буде на његову главу, а ми да нисмо криви; а ко год буде с тобом у кући, крв његова нека дође на наше главе, ако га се ко руком дотакне.

20. Али ако издаш ову ствар нашу, тада ћемо бити прости од твоје заклетве, којом си нас заклела.

21. А она одговори: Како рекосте тако нека буде. Тада их пусти, и одоше; и она веза врпцу од скерлета на прозор.

ko ti je bre rekao da magija dolazi iz čoveka,jel ti vidiš šta ti pišem,jel treba da ti crtam,ženo draga,bavila sam se time,sam đavo stoji iza toga,kakvo bre unutrašnje biće i unutrašnji svetovi nema toga,kapiraš

to cime si se ti bavila je onda na nivou baba ramize iz komsiluka koja spravlja ljubavne napitke. :roll:
nisi ti videla ni m od magije.

zasto bas crven?

a sad rava

18. Ево, кад дођемо у земљу, вежи ову врпцу од скерлета на прозор, кроз који си нас спустила, и скупи код себе у ту кућу оца свог и матер и браћу и сав дом оца свог.

19. И ко би год изашао из твоје куће, крв његова нека буде на његову главу, а ми да нисмо криви; а ко год буде с тобом у кући, крв његова нека дође на наше главе, ако га се ко руком дотакне.

20. Али ако издаш ову ствар нашу, тада ћемо бити прости од твоје заклетве, којом си нас заклела.

21. А она одговори: Како рекосте тако нека буде. Тада их пусти, и одоше; и она веза врпцу од скерлета на прозор.

To nema veze sa time :rotf:

zasto bas crven?

a sad rava

vlaska magija medj jevrejima:mrgreen:

vezati detetu konac oko ruke je totalno bezazleno i suvisno, nece mu doneti dobro, nece ga zastititi od zla.ako se to radi mehanicki i zato sto je tako rekla moja/tvoja baba.
sa druge strane ovo sto moje dete radi je cista magija ljubi ga majka :mrgreen:

Pazi ako ja stavim crveno nesto oko ruke to nije magija
ali ko veruje u zastutu od uroka onda jeste...

ovo zadnje ne razumeh

Back