lapsi
Veoma poznat
- Poruka
- 13.580
Gdje se ti pronađe u tome? Na koji sprat si nosio kauč?napiši samo droca i ne muči više tu tastaturu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gdje se ti pronađe u tome? Na koji sprat si nosio kauč?napiši samo droca i ne muči više tu tastaturu
Nije droca, ali zna kako s majmunima! I ti se pronađe u priči?p dobro sto skaces odmah oparena, druzis se sa drocama jbga goca prca i droca sta sad.
ma jok i jesu majmuni jbga. Jel dobiju neka pike nekad ili je uvek hermeticki?Nije droca, ali zna kako s majmunima! I ti se pronađe u priči?
Napisala sam. Dobiju osmjeh, dva i obećanje za kafu, nekad i negdje, ko zna gdje...ma jok i jesu majmuni jbga. Jel dobiju neka pike nekad ili je uvek hermeticki?

ja bih se smorio da tako zavlacim zene, izlazim, da me vozaju a da mi se ne svidjaju, zbog taksiranja i konzumacije. Ipak je to odvajanje vremena.Napisala sam. Dobiju osmjeh, dva i obećanje za kafu, nekad i negdje, ko zna gdje...
Ne mora nužno da bude prostitutka da bi finansijaki pljačkala napaljene muškarce.
Imam radnu koleginicu, koja nije ljepotica, onako, ljepuškasta, ali jako zgodna, onaj tip žene sa naglašenim grudima i širokim kukovima.
Vječito se kezi na muškarce, a oni gube i ono malo razuma kada im se obrati. Uvijek je u potrebi za pomoć. Skaču ko opareni, bilo da je auto u pitanju, pokvaren vodokotlić, unošenje namještaja i dr. Zauzvrat jadnici dobiju još par osmijeha i obećanje da će popiti kafu čim nađe malo slobodnog vremena.
Kada izađem s njom flertuje sa policijom kada nas zaustave, ništa ne plaća, sa konobarima, bar jedna tura od njih, sa gazdama, nešto se i nabode na viljušku...
Uvijek ima dečka, ali ne u gradu gdje živi. Taktičar i praktičar.
Ti si mojih godina, ovi klinci ne znaju ništa.Увек је било мушких и женских мајстора који знају шта и како се ради.

irina palm, nije dama ni tako mlada... mada posto koristi gloryhole verovatno je manje bitnodobro jeli se sećaš naziva filma?
a briga o njoj je $$$$Овој госпођи не треба ништа да се плати, само да је волиш и бринеш о њој.
ma on je starac foco od stotinu ljetaTi si mojih godina, ovi klinci ne znaju ništa.

zahvaljujemirina palm, nije dama ni tako mlada... mada posto koristi gloryhole verovatno je manje bitno
 pogledam kad dođem sa posla
  pogledam kad dođem sa posla 
a briga o njoj je $$$$