Zasto?

znas kako kazu..rdjavom djoki i dlake smetaju... ko se zali na vrucinu..taj ce se posle zaliti i na hladnocu :deda:

taj moze samo u idealnim temperaturama, 21 stepen, da se oseca blag povetarac i da je vlaznost u vazduhu izmedju 50 i 60% sa atmosferskim pritiskom od oko 1.000milibara
A ne seksam se sa zlatnim ribicama.

Ne sudim, taman posla, samo ne romantizujem prostituciju
upoznao sam svojevremeno jednu pravu sponzorusu..super je riba bila i zaista je bila pametna..znaci daleko od gloope sponzoruse.. devojka je imala mnogo soli u glavi..kad je slusas kako prica i obrazovana i nacitana i zna..
i mi smo se tako malo druzili i pricali i malo malo ona kaze..e vidimo se za desetak dana idem u dubai, idem na kopaonik, idem u spaniju idem ovamo idem onamo..posle sam se pitao..ko je bre ovde u stvari pametan..ja koji smrdim u beogradu ili ona koja uziva punim plucima :D

Ne mora nužno da bude prostitutka da bi finansijaki pljačkala napaljene muškarce.
Imam radnu koleginicu, koja nije ljepotica, onako, ljepuškasta, ali jako zgodna, onaj tip žene sa naglašenim grudima i širokim kukovima.
Vječito se kezi na muškarce, a oni gube i ono malo razuma kada im se obrati. Uvijek je u potrebi za pomoć. Skaču ko opareni, bilo da je auto u pitanju, pokvaren vodokotlić, unošenje namještaja i dr. Zauzvrat jadnici dobiju još par osmijeha i obećanje da će popiti kafu čim nađe malo slobodnog vremena.
Kada izađem s njom flertuje sa policijom kada nas zaustave, ništa ne plaća, sa konobarima, bar jedna tura od njih, sa gazdama, nešto se i nabode na viljušku...
Uvijek ima dečka, ali ne u gradu gdje živi. Taktičar i praktičar.

sad mi dade ideju da se setim da sam gledala neki film u kome žena mora da radi ne tako sjajan posao ali je to jedino radno mesto u tom trenutku pritom je toliko dobra u tome i ima tako nežan a čvrst dodir da su se muškarci navadili pa čekaju red da ga stave u njenu belu ručicu.
znači žena se bavi drkanjem
to joj je profesija
i sjajna je u tome stvorio se red. ne sećam se kako se film zvao neka b produkcija ...

drugim rečima
nije sramotan nijedan posao koji te lebom rani. to je poenta
dobro jeli se sećaš naziva filma?

Kao sto rekoh na prethodnoj temi..sam sebi dadoh ideju za temu :D

Zasto je normalno i cool placati internet, bioskopsku kartu, ulaznicu u muzej itd..itd.. ali ne i seks?
Ako kazes da to radis odmah te gledaju drugacije i ispod oka... a jos gore ako kazes da zaradjujees tako a recimo sasvim je ok da zaradis tako sto peres prozore..ali oprati nekome djoku je vec ..auuuu sta ti radis :D
da li smo postali licemerno drustvo?
Све се плаћа.

Ne mora nužno da bude prostitutka da bi finansijaki pljačkala napaljene muškarce.
Imam radnu koleginicu, koja nije ljepotica, onako, ljepuškasta, ali jako zgodna, onaj tip žene sa naglašenim grudima i širokim kukovima.
Vječito se kezi na muškarce, a oni gube i ono malo razuma kada im se obrati. Uvijek je u potrebi za pomoć. Skaču ko opareni, bilo da je auto u pitanju, pokvaren vodokotlić, unošenje namještaja i dr. Zauzvrat jadnici dobiju još par osmijeha i obećanje da će popiti kafu čim nađe malo slobodnog vremena.
Kada izađem s njom flertuje sa policijom kada nas zaustave, ništa ne plaća, sa konobarima, bar jedna tura od njih, sa gazdama, nešto se i nabode na viljušku...
Uvijek ima dečka, ali ne u gradu gdje živi. Taktičar i praktičar.
napiši samo droca i ne muči više tu tastaturu

Back