Zasto zene

znači konkretno, ti bi mogao ženu koju voliš recimo da ližeš dole i uživaš u njoj iako znaš da je redovno zadovoljava neki drugi K, čak i tog istog dana, da dahće sa njim i uživa?

ms ok je to ako ne osećaš posebnu konekciju
Da. Meni lično to uopšte ne smeta, ali bih rekao da zavisi od devojke. Čak šta više, imao sam takav slučaj. Mislim, varala ga je sa mnom. Mož misliti, kur.. k'o kur..

Pa ok. Može i strast i nešto vise. Ali dosta muskaraca može da ima seks i bez tog "više". Nekada je i poželjno. 🙂
A znam i takve žene. 😉
i ja znam jednu. evo pre par dana je imala takav sex. Kad se prohte. Samo uopšte nije isto kad osećaš nešto blisko i intimno sa nekim.
Drugim rečima, jednome mogu da P onako a drugome da to radim i dok spava..

i ja znam jednu. evo pre par dana je imala takav sex. Kad se prohte. Samo uopšte nije isto kad osećaš nešto blisko i intimno sa nekim.
Drugim rečima, jednome mogu da P onako a drugome da to radim i dok spava.. jer ga volim.
Sve je to ok. Kako kome odgovara. 🙂
Što se tiče takvih žena, evo imam iskustvo mog jednog drugara. On je ono prototip jeba*a u Srbiji. Crn, lep, zgodan i zajebant. I otprilike, krese jednom nedeljno drugu curu sa tindera. Naravno, one uvek žele više. Njega ne zanima. I kaže mi, zaljubio se u kres curu sa tindera, rekao joj to, a ona mu rekla da je zainteresovana samo za seks. Bas se skurcao. 🙂

Ne dozvoljavaju ekstremno zgodnim muskarcima da imaju jako ali jako retko neku sa strane?

Znaci zena izgleda super, ali on jos bolje i sad on npr. u 15 godina braka bi mozda malo sa njih par, znaci nije nista trajno. Npr u tih 15 godina da ima tri devojke, ali sa kojim skoro da ne mora nista da bude, nego samo malo koketiraju smeskaju se jedno drugome itd. E sad zasto zenama i to smeta, zasto kontrolisu takve stvari. Opet napominjem ne mora da dodje do seksa.
Ljubomora/zavist je prva stvar koja mi pada na pamet, mada zavisi i od samog para kako su stvari postavljene?
Recimo kako gledam na situaciju para posle 15 godina braka (ako je seks u pitanju) i oboje izgledaju super i imaju negde između 35 i 45 godina.
Ne primećujem naročito veliki broj zgodnih likova u tim godinama kod nas tj. ima ih manje nego zgodnih žena te kontam da imaju veću vrednost kod pripadnica lepšeg pola - u osnovi ako je muškarac konvencijalno veoma atraktivan ima mogućnost većeg izbora (mlađih) partnerki nego žena u istim godinama. Da ne bude zabune što se kvantiteta partnera tiče tu su negde, ali što se kvaliteta tiče ipak mislim da atraktivniji likovi imaju tu bolje opcije. Ovde uzimam da su mlađe devojke (20-30) generalno više hot muškarcima no starije (30-40), ofc ima i izuzetaka.
Još na ovo postoji mogućnost da će neka devojka koja je sa strane hteti nešto više sa takvim likom, nije retkost da neko tako nekome proba da s'ebe brak...

Negde mi je logičnije da se brak otvori posle 10-15 godina za osobe sa strane, pogotovu ako je kvalitet seksa u nekoj stagnaciji i sl.

Drugim rečima, jednome mogu da P onako a drugome da to radim i dok spava..
dobro jedno je pravo kako treba a drugo je pilanje drva sto bih ja rekao

nezgodno je u samaca razvedenih osoba. potreba prirodna postoji nagon postoji. onda u nedostatku neceg sto bi zavoljeli i bili bliski se upustaju u sex varijante.

to nikad nije ni blizu onome drugom

Sve je to ok. Kako kome odgovara. 🙂
Što se tiče takvih žena, evo imam iskustvo mog jednog drugara. On je ono prototip jeba*a u Srbiji. Crn, lep, zgodan i zajebant. I otprilike, krese jednom nedeljno drugu curu sa tindera. Naravno, one uvek žele više. Njega ne zanima. I kaže mi, zaljubio se u kres curu sa tindera, rekao joj to, a ona mu rekla da je zainteresovana samo za seks. Bas se skurcao. 🙂
Pa on je nije zainteresovao dublje. osim toga, da bi kres šema uspela, ona ne sme sebi dozvoliti da prespavaju ili budu duže zajedno, jer ukoliko bude lepo tu je oksitocin itd i garantovano će se vezati. stoga je osnovno pravilo makni se odmah. ništa teško.

Pa on je nije zainteresovao dublje. osim toga, da bi kres šema uspela, ona ne sme sebi dozvoliti da prespavaju ili budu duže zajedno, jer ukoliko bude lepo tu je oksitocin itd i garantovano će se vezati. stoga je osnovno pravilo makni se odmah. ništa teško.
Pazi, seksali su se sigurno dva meseca. I on se zaljubio. I baš ta u koju se zaljubio hoće samo seks. 😁

Back