Zasto mnogi pricaju da su Evropljanke ruzne zene kad zapravo nisu?

Gluposti. Lepe su crnkinje, meni svakako privlacnije od recimo Indokineskinja ili Latina.
To upucuje na ozbiljne probleme izmedju ostalog i sa identitetom i integritetom licnosti.
Ja vidis nikad ne bi bio sa crnom zenom, kao sto ne bi bio sa zenkom gnua. Jednostavno jer nismo ista vrsta.
Takodje ne bi nikada bio sa zenom koja je bila sa crncima i kinezima i slicno.
Ne smetaju mi uopste crnci u africi koji rade i bave se svojim aktivnostima koje vec rade, da ne kaze neko da sam rasista <3

To upucuje na ozbiljne probleme izmedju ostalog i sa identitetom i integritetom licnosti.
Ja vidis nikad ne bi bio sa crnom zenom, kao sto ne bi bio sa zenkom gnua. Jednostavno jer nismo ista vrsta.
Takodje ne bi nikada bio sa zenom koja je bila sa crncima i kinezima i slicno.
Ne smetaju mi uopste crnci u africi koji rade i bave se svojim aktivnostima koje vec rade, da ne kaze neko da sam rasista <3

Ljudska bica smo valjda i mi i oni.
Mogu valjda da konstatujem da i medju drugim rasama ima privlacnih zena, sto ne znaci automatski da bi ih zenio.

Ljudska bica smo valjda i mi i oni.
Mogu valjda da konstatujem da i medju drugim rasama ima privlacnih zena, sto ne znaci automatski da bi ih zenio.
nouuu..
svi smo mi ljudi, samo neki od nas su i ljudozderi.

Da ne mlatimo gluposti.. Dva smo sveta i mislim da tako treba i da ostane ! A ako bas zelis, mogu da ti navedem 20 000 razloga zasto, mada me mrzi..

Back