Zasto zene

Pa da. Kada to želim, u istom danu mogu da organizujem sex. I to nekog obdarenog i zgodnog sa lovom da iznajmi blizu mog stana stan na dan, da dođem pešice. Samo javi vreme i adresu.
Upravo tako. Zato je po meni razlika u prevari jer muškarci kad ugrabe priliku odrade jer hej ko će odbiti seksić a žene uvijek imaju priliku tako da kad je one iskoriste e tu je dublji razlog.
 
Naravno. Uopšte nije isto kada partner ponekad se kresne sa nekom ženom tipa jednom ili par puta mesečno, a tu je za tebe sve vreme, i kad se neko stalno viđa sa nekom drugom, tipa par puta nedeljno ne mogu a da se ne dohvate. Ovaj prvi slučaj ne mora ni da se prijavi (tako bi bilo sa mnom) a ovaj drugi će svaka žena osetiti i osećaće se kao *****. Msm to onda nije neka veza, više je u vezi sa tom drugom.
Saglasan, to je ekstremna stvar, to je, zapravo, paralelan zivot.
Ne znam kome bi to bilo zanimljivo, meni deluje kao cist mazohizam za tog muskarca koji tako zivi.
 
pa to bi bilo super kada bi sex bila površna stvar. Ali uvek uključuje i više od toga. Ukoliko ne uključuje, ima ljudi koji imaju obične šeme sat vremena bez ikakvog približavanja, to je drugo. Ali to retko ko tako može. Obično uz sex ide I neka priča, strast, avantura, ushićenje i sl.
Pa ok. Može i strast i nešto vise. Ali dosta muskaraca može da ima seks i bez tog "više". Nekada je i poželjno. 🙂
A znam i takve žene. 😉
 
Poslednja izmena:
Ako ti žena to dozvoli znači da je ne zanimaš ni zeru - muko moja pređi na drugoga, mada postoji i druga opcija a to je da želi ona sama da se baci u promet ali tu će opet muškarac da ostane kratkih rukava jer kako znamo dame biraju pa će tako i žena koja starta 10 muškaraca imati prolaz kod njih 8 a muškarčevi izgledi su negdje od 10 eventualno 1. Osim kad su svingerske akcije u pitanju ali opet žena ti je tu adut za sex.
Ne mora da znači. Ima različitih žena. 🙂
 
Pa ok. Može i strast i nešto vise. Ali dosta muskaraca može da ima seks i bez tog "više". Nekada je i poželjno. 🙂
A znam i takve žene. 😉
znači konkretno, ti bi mogao ženu koju voliš recimo da ližeš dole i uživaš u njoj iako znaš da je redovno zadovoljava neki drugi K, čak i tog istog dana, da dahće sa njim i uživa?

ms ok je to ako ne osećaš posebnu konekciju
 

Back
Top