- Poruka
- 67.313
Totalno druze moj. Nikako to shvatimo mi hormon free muskarci.Da da prijatelju u pravu si 100%.. hormoni su ti koji hebu situaciju.. a ne dame koje ih nose u sebi..
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Totalno druze moj. Nikako to shvatimo mi hormon free muskarci.Da da prijatelju u pravu si 100%.. hormoni su ti koji hebu situaciju.. a ne dame koje ih nose u sebi..
Dada... Nama posle treće loze sve izgleda lepo.. najgore je onda sutradan ujutru da se izvučeš iz daminog stana a da te ne vide komšije..Totalno druze moj. Nikako to shvatimo mi hormon free muskarci.
Ma ja pravo na glavni lobi. Doar dan, doar dan. Uvek racunam na svoje fino vaspitanje i da ce komsije da kazu: ko ti je onaj fini mladic? . Posle se bunim sto me ne zove vise, jel to zato sto sam vaspitan? Jel zbog toga? Bat vaaajDada... Nama posle treće loze sve izgleda lepo.. najgore je onda sutradan ujutru da se izvučeš iz daminog stana a da te ne vide komšije..
Па то је питање за жене, а ја могу само да наслутим одговор.a zasto medju sobom?
zavisi od osobe do osobe ali nije pravilo,ja u zivotu imam takmicarski duh samo za posao.Па то је питање за жене, а ја могу само да наслутим одговор.
zavisi od osobe do osobe ali nije pravilo,ja u zivotu imam takmicarski duh samo za posao.
Такмичарски дух није дугме....ако га имаш он се манифестује свуда - или нигде.....zavisi od osobe do osobe ali nije pravilo,ja u zivotu imam takmicarski duh samo za posao.
jeste,zasto imas potrebu da se "takmicis" sa nekim?Такмичарски дух није дугме....ако га имаш он се манифестује свуда - или нигде.....
А зашто да немаш?jeste,zasto imas potrebu da se "takmicis" sa nekim?
jer takmicenje nema poentu? sta je nagrada ne razumem?А зашто да немаш?
А шта није награда ?jer takmicenje nema poentu? sta je nagrada ne razumem?
Наравно да је битно што се види у очима али то у очима се не види у ноћима.Pa zato što ne dozvoljavate konkurenciji da bude bolja od vas.. mada mi muškarci to tako ne gledamo ..bar ja ne gledam, meni je pre svega bitan karakter i ono što se ne vidi očima ,ali vi žene uvek mislite da ako imate lepši mantil ili više cipele na štiklu , ili otvoreni dekolte da će to biti bolje po vas ,slažem se ,u nekim situacijama možda i hoće ali ne ne baš u svim.. ima nas ipak staroga kova koji stvari gledamo malo drugačije
mozda taj dekolte "na izvolte" nije namenjen muskarcima. Kako se mi muskarci od Adama nadmecemo sa djokama , ( sto zene, skoro pa da ne inetresuje), tako se i zene nadmecu medjusobno , cesto u stvarima, koje nas muskarce uopste ne zanima.- имају незадрживу потребу да знају све о свакоме, ко је са ким и због чега ?
- оговарају се међусобно па се пар минута касније обрадују једна другој ?
- летимично погледају ка твојим бутинама па у очи ?
- каче селфије на инстаграм сторије ако су заузете ?
- иритира кад забленеш у сисе, а отвориле су деколте на изволте ?
Brao..mozda taj dekolte "na izvolte" nije namenjen muskarcima. Kako se mi muskarci od Adama nadmecemo sa djokama , ( sto zene, skoro pa da ne inetresuje), tako se i zene nadmecu medjusobno , cesto u stvarima, koje nas muskarce uopste ne zanima.
Слажем се да је то врло вероватан разлог али им чак ни то није оправдање за то што их вређа кад гледамо у бујан деколте...... Све што је лепо то је за гледање. И она дама закопчана до грла је за гледање.mozda taj dekolte "na izvolte" nije namenjen muskarcima. Kako se mi muskarci od Adama nadmecemo sa djokama , ( sto zene, skoro pa da ne inetresuje), tako se i zene nadmecu medjusobno , cesto u stvarima, koje nas muskarce uopste ne zanima.
- имају незадрживу потребу да знају све о свакоме, ко је са ким и због чега ?
Ма имаш макар једну јер од 5 наведених једна је условљена подсвесним механизмом тако да ти то не можеш да знашMalo mi glupo da te razočaram, ali od navedenih 5 osobina ne nalazim sebe ni u jednoj
По овом твом, ја сам елиен- имају незадрживу потребу да знају све о свакоме, ко је са ким и због чега ?
iskoristio bih ovu temu da dodam jos jedno pitanje:- имају незадрживу потребу да знају све о свакоме, ко је са ким и због чега ?
zato sto su za ludnicu- имају незадрживу потребу да знају све о свакоме, ко је са ким и због чега ?
Ja cu vrlo rado da ga razocaram...ni ja ne vidim sebe medju navedenim glupostima...Malo mi glupo da te razočaram, ali od navedenih 5 osobina ne nalazim sebe ni u jednoj