- Poruka
- 13.833
If a key opens lots of locks, then it's a master key. But if a lock is opened by lots of keys, then it's a shitty locka muskarci koji se yebbu naokolo sa te "qurve", sta su oni ?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
If a key opens lots of locks, then it's a master key. But if a lock is opened by lots of keys, then it's a shitty locka muskarci koji se yebbu naokolo sa te "qurve", sta su oni ?
If a key opens lots of locks, then it's a master key. But if a lock is opened by lots of keys, then it's a shitty lock![]()
Nije, to sam samo replicirao na jedan post.Ali tema nije o tome.
Naprotiv, ovo što pišeš u temi zahteva viši nivo poverenja i to se ne može raditi serijski sa bilo kim. Drugim rečima, ne vidim veze sa promiskuitetom.
Tu bi se dalo dosta pisati, a i teren nije najbolje istražen.Ne, grešiš. To čak može biti zdravo i oslobađa čoveka za svakodnevne aktivnosti.
Među ženama koje vole submisiju ima onih koje su u realnom životu sposobne i pri vrhu društvene lestvice sa dosta odgovornosti na poslu, gde mi se dede taj link istraživanja, ali čak je mehanizam i pihološki pojašnjen, dakle šefice, sa puno novca, ostvarene u poslu, sve suprotno od ponašanja koje pokazuju u krevetu. Nešto sa reddita o tome:
‘I work in a high visibility job with enormous pressure and a lot of autonomy
‘Yes, life’s stressful and I am a single girl – I pay all my own bills and there’s no one looking after me in any sense. But in bed I want to be looked after.
‘I don’t want to make the decisions, I don’t want the responsibility. I am tired of taking care of everyone (I come from a large family) and in the bedroom I want to surrender, knowing that if I do as I’m told, I’ll get looked after – I’ll be given what I want.
Ne bih priču svela na više ili manje razvijenu individualnost, logično je čak da bude obrnuto od ovog što si napisao. Mislim, prepustiti se nekome zahteva ipak viši nivo samopouzdanja? Ko već ima problem sa samopouzdanjem njima to deluje kao ponižavanje?
Bila je i jedna moja tema o tomeKao što ispunjavanje erotskih fantazija NIJE preporučljivo, jer su ljudi moralna bića koja moraju radi zdravlja obuzdavati svoje nagone. Kad bi svaka imaginativno, emocionalno i intelektualno razvijena osoba išla na to ispunjava svoje fantazije, upropastila bi sebe i druge.
Dakle- fantazije MORAJU ostati fantazije, a di ako ih se ispuni onda u dogovoru s partnerom, ali bez ektrema.
No i tu treba biti oprezan jer tzv. "otvoreni brakovi" redovno propadaju i od toga bježati kao vrag od tamjana.
daj bre pisi ko covek........srpski il ruski........ne brukaj se.If a key opens lots of locks, then it's a master key. But if a lock is opened by lots of keys, then it's a shitty lock![]()
Иф e кии оупнс лотс оф локс, ден ит'с а мастер кии. Бaт иф а лок из оупнд бај лотс оф кииз, ден ит'с e шити лок.daj bre pisi ko covek........srpski il ruski........ne brukaj se.
Šteta samo sto ova metafora poredi babe i žabe najlaganije.If a key opens lots of locks, then it's a master key. But if a lock is opened by lots of keys, then it's a shitty lock![]()
auuuuu al si perverznaSport koji mene asocira na seh...
![]()
Nema tu grubosti..samo staza do dobrog kosa i zakucavanje..sad sto neko to zakucavanje
vidi i definise kao -one vole grubost, njegov problem...![]()
(sacuvaj boze)Иф e кии оупнс лотс оф локс, ден ит'с а мастер кии. Бaт иф а лок из оупнд бај лотс оф кииз, ден ит'с e шити лок.![]()
Два алтернативна објашњења:znaju da su zle i da su toliko toga zgresile u zivotu pa zele da budu kaznjene makar i na taj nacin a da im opet bude kosritoljubivo lepo
Nekima je grubost samo vrh.ne vole sve
ne mozes generalizovati.
i neke pod grubim smatraju nesto sta i nije grubo nego samo malo jace.